Jump to content
Naimisiin.info

Migu84

Aktiivijäsen
  • Viestit

    31
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Migu84's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Migu84

    E-bayn toimituskulut?

    Briteistä ei tuu tullia, vain USA. Itse tilasin esim. Hääkukat tuli ISO LAATIkko ja hintaa 170€ ei tullia. Jos kiinasta tulee paketti siinä sitten saattaa kestää jopa 4 viikkoa. Mulla melkein kaikki hääjutut tilattu Ebaysta
  2. Meille tulee tällainen, miehen innostus kyseisen lajiin
  3. Tilasin Fuksian värisiä ebay.co.uk 8mm tuli 2 viikon sisällä
  4. Meidän kutsuissa oli kk aikaa ilmoittaa itsestää (30.6) vielä sain tiistaina (3.7) laittaa txt ja facebookkiin ilmoituksen että kaikki ilmoittaa onko tulossa. Harmittaa tuollainen kun selkeä päivä on annettu ja sitten niitä ei katsota. Noh, vielä on pari ketkä ei ole ilmoittanut tulostaan, ne vedettiin yli vieraslistalta suoraan.
  5. Mulla kans kimput kaikille kaasoille, samoin kuin pieni kimppu kukkaistytölle
  6. Migu84

    Pöytänumerot (kuvia)

    Kitty*: nuo kyllä ihan upeat ja sopii teidän leffa-teemaan
  7. Äh, juuri laitoin hääkarkki osioon mitä hääkarkkien lisäksi annamme vieraille Siis tässä siitä tännekkin vielä kuvat, nämä on paikkakoirtit samalla Ikeasta haen noita purkkeja (maustepurkit)
  8. niin ja siis noissa hillopurkeissa on paikkalaput samassa
  9. Meille myös Karkkibuffetti tulossa, jossa ainakin näitä karkkeja ja pussukat tämän tyyliset ja erikseen annamme jokaiselle tällaiset lahjaksi vielä lisänä ostan vai ikeasta ne maustepurkit
  10. Migu84

    Kutsukortteja

    Meillä tällaiset kutsut lähti viime kuusta. Sisältä Ulkopuoli Ja kirjekuoret
  11. Migu84

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Oho, tulipa iso kuva.....eikä tuo suostu pienentää....
  12. Migu84

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Ostin 4 Kaasolleni tällaiset korut (Kulta Jousi) hintaa 50€ + hotelli yöpyminen/aamupalalla häitä edeltävänä päivänä. Myös kukkaistytölle ostan jonkun pienen kivan korun. Ajattelin nämä antaa ennen juhlaa koska haluaisin että jokaisella olisi nämä jo päällä kun H-hetki on käsillä Kokeilin kaulakorua ja voi että nämä ovat kauniita. Korut on hopeaa ja kun kaikki kaasot käyttää hopeeta niin nämä sopis hyvin.
  13. Nämä kaikki ovat AIVAN IHANIA
  14. Minun kimppuni Ebayn kautta tilattu Maksoi £40 Niin siis tilasin tämän ja 4 kaasolleni isot fuksia kimput, ja kolme vieheä. Kaikki tuli maksamaan £149 eli n.185€ tässä siis postikulut mukana.
  15. Minulle ja neljälle kaasolle ja kukkaistytölle tehdään kampaukset Ada & Olexissa, Aurakatu 1
×
×
  • Create New...