Jump to content
Naimisiin.info

miiuli^

Morsian
  • Viestit

    31
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän miiuli^ kaikki viestit

  1. ^ Itse ostin puvun ilman tilaamista, toki muutoksia piti tehdä. Sydänkävyssä Turussa on ainakin paljon pukuja suoraan ostettavaksi. Osa oli vanhoja vuokrapukuja, osa taisi olla ihan uusia. Puvut oli vielä reilussa alennuksessakin
  2. Mun eniten jännittää, miten saan unta häitä edeltävänä viikkona. Ikinä en saa unta, jos odotan jotain kivaa tapahtumaa. Kiva yrittää juhlia ja nauttia päivästä väsyneenä. Lisäksi häävalssi jännittää. Sitä pitäisi harjoitella, mutta sulhanen ei ole kovinkaan innostunut. Käytiin viime vuonna lyhyt lavatanssikurssi, jossa kävi ainakin selväksi, ettei sulhasella ole ollenkaan rytmitajua Lisäksi pieni jännitys on sairastumisen suhteen. Ettei olisi vaan flunssa, tai jokin pahempi tauti, hääpäivänä.
  3. miiuli^

    Mitä kustannat kaasolle?

    Mä maksan kaason kampauksen ja meikin. Hääpäivänä on sitten kiva mennä yhessä kaunistautumaan (ja samalla kaaso voi rauhoittaa morsiamen hermoja). Vaatetusta en maksa, ei ollut mitään väliä minkälainen mekko on. Kaaso valitsi lopulta sellaisen mekon, jota voisin itsekin käyttää. Me naurettiinkin, että voidaan vaihtaa keskenään pukuja, kun kaaso menee naimisiin Bestmanille maksetaan puvun vuokraus. Ajattelin myös ostaa kaasolle häämatkalta jonkun korun kiitoslahjaksi. Bestmanin kiitoslahjasta en vielä tiedä. Mun mielestä on ihan kohteliasta muistaa molempia häiden jälkeen pienellä lahjalla. He ovat kuitenkin käyttäneet paljon aikaa häiden takia.
  4. ^ Eiköhän se ole ilmaista, ainakaan kukaan ei ole maininnut mitään maksullisuudesta. Itse asiassa myyjä ei edes kysynyt haluanko säilyttää puvun siellä vai otanko kotiin Kysyi vaan hääpäivän, kun päätin puvun ostaa. Marinettea on moni täällä vähän haukkunut, mutta itse sain siellä hyvää palvelua ja kaverini on ostanut sieltä puvunkin. Eli jos ei noista kahdesta pukua löydy, niin kannattaa kaikesta huolimatta myös siellä käydä.
  5. Sydänkävyssä voi myös säilyttää pukua. Oma pukuni odottaa siellä elokuuta Suosittelen muutenkin Sydänkäpyä. Palvelu on ollut koko ajan tosi hyvää ja myyjät avuliaita. Liikkeessä löytyy myös paljon alennuspukuja (osa ihan uusia ja osa vanhoja vuokrapukuja).
  6. Mä kävin etsimässä pukua yhdeksää kuukautta aikaisemmin. Löysinkin liikkeestä vanhan vuokrapuvun, joten pukua ei tarvinnut edes tilata. Siellä se liikkeessä odottelee elokuuta. Muutaman kerran olen käynyt sovittamassa sitä ostamisen jälkeen.
  7. Me suunnataan heti häiden jälkeen elokuussa Lontooseen neljäksi päiväksi. Saa nähä minkälaista hulinaa siellä on, olympialaiset loppuvat pari viikkoa aikaisemmin Matkakohteen valinta oli loppujen lopuksi helppo. En halunnut lähteä heti häiden jälkeen useamman viikon matkalle, joten kohteen piti olla suhteellisen lähellä. Lisäksi sulhanen on jo monta vuotta halunnut käydä Lontoossa. Jätinkin matkajärjestelyt hänelle.
  8. Kirkon ja juhlapaikan välillä tulee olemaan reilu kilometri. Hankala matka, kun sitä ei voi oikein kävelläkään korkokengissä. Ollaan tultu siihen tulokseen, että tarjotaan halukkaille hotellilta (n. 19 km päässä kirkosta) yhteiskuljetus kirkolle ja sieltä edelleen juhlapaikalle. Samalla voi ylimääräiset tavarat jättää bussiin, eikä niitä tarvitse ottaa kirkkoon mukaan.
  9. Me alettiin seurustella syksyllä 2009, tosin tunnettiin jo aikaisemmin. Mies kosi täysin yllättäen 1.1.11 vain reilun vuoden seurustelun jälkeen. Pääsi kyllä yllättämään täydellisesti Samana päivänä myös muutettiin yhteen, tosin itse olin vielä tammikuun opiskelijavaihdossa ulkomailla. Kihlauspäivänä päätettiin myös, että naimisiin mennään 2012. Hääpäivänä ollaan siis seurusteltu vajaat kolme vuotta. Molemmat ollaan silloin 26, mutta mies täyttää paria kuukautta myöhemmin 27. Mies on (toivottavasti) työelämässä, on siis valmistunut jo. Mulla on vielä vähän koulua jäljellä. Rahaa ollaan saatu säästettyä ihan hyvin, tosin säästäminen vielä jatkuu. Onneksi molempien vanhemmat auttavat kustannuksissa.
  10. Menen ehdottomasti koekampaukseen. Kampauksen tekee ihan uusi kampaaja, joten parempi käydä tutustumassa häneen etukäteen. Varsinkin, kun mulla on aika liukkaat hiukset, jotka on vähän hankala laittaa. Samalla voidaan tarkistaa, että hääpäivänä kampaukseen ja meikkaukseen varattu aika on riittävä. Ja onhan se mukavaa, että saa meikkauksen ja hienon kampauksen kaksi kertaa
  11. Meistä otetaan viralliset kuvat ennen vihkimistä. Kuvat otetaan juhlapaikan pihalla (jos ei sada), joten samalla nähdään kattaus. Mulla ei ole kauhean hyviä kokemuksia niissä häissä, jossa kuvaus hoidettiin vihkimisen jälkeen. Niissä kuvaukset on kestäneet lähemmäs pari tuntia. Se on pitkä aika odottaa sellaisille vieraille, jotka ei juuri tunne muuta hääväkeä. Lisäksi hääpäivä on kuitenkin niin lyhyt, että mieluummin haluan juhlia vieraiden kanssa koko päivän. Meillä on sulhanen jo nyt nähnyt mun puvun ja hääpäivänäkin me puetaan todennäköisesti samassa paikassa, joten ei ole väliä millon kuvaus on.
  12. Me ei tulla maksamaan vieraiden majotusta, mutta järjestetään yhteiskuljetus juhlapaikalle ja sieltä pois. Lisäksi kysellään hotelleilta tarjouksia ja mainitaan hääkutsussa niistä. Meillä on vieraat melkein kaikki pitkämatkalaisia, joten tulee vähän kalliiksi maksaa noin 40 hotellihuonetta. Tietenkin harmittaa, jos suurin osa lähtee koteihinsa takaisin illalla, mutta täytyy toivoa, että vieraat haluavat olla loppuun asti juhlimassa
  13. Me varattiin ensin juhlapaikka ja muutamaa viikkoa myöhemmin kirkko.
  14. miiuli^

    Kotitekoinen huntu

    Mä kastelin mun huntuni vedessä, kun se oli niin jäykkä. Laskeutuu paljon nätimmin nyt, eikä se näytä kärsineen kastelusta. Osaako joku sanoa kuinka kuumalla tyllin reunaa uskaltaa silitää? Ompelin reunaan satiininauhan, joka on pitäis saada silitettyä.
  15. Lainahöyhenessä vuokrataan ainakin miehille pukuja, muistaakseni oon nähnyt niitten ikkunassa myös häämekkoja. Sydänkäpy ei enää vuokraa pukuja ollenkaan.
  16. Tietääkö muuten joku saako Sydänkävystä pukupussin puvun mukana, vai pitääkö sekin ostaa? Entä vuokrataanko siellä vannehameita? En haluais vannehametta ostaa, kun ei sillä ole muuta käyttöä häitten jälkeen.
  17. miiuli^

    Häämessut

    Kävin eilen noilla Helsingin häämessuilla. Tykkäsin kovasti ja suosittelen muillekin. Itse keskityin siellä lähinnä sormusten kokeilemiseen ja katseluun, joita olikin runsaasti tarjolla. Ajattelin vielä käydä Turun häämessuilla ja ehkä myös Jyväskylän messuilla, koska häät ovat Jyväskylässä.
  18. Mä olin varannu 500 euroa pukua varten. Ajattelin ostaa sen yksityiseltä käytettynä, mut sitten löysin liikkeestä käytetyn puvun 400 euroon. Puvun oikea hinta oli tonni. Puvun muutokset tulee maksamaan n. 120 e ja siihen päälle kaikki muut (huntu, alusvaatteet, alushame ym.), joten kaikkinensa tulee mun vaatetus maksamaan sellasen 600-700 e.
  19. Mulle pitäisi tulla tällaiset viininpunaiset kengät ja laukku. Mutta, koska omistan ihmeelliset jalat, ei kengät pysy jalassa Täytyy käydä suutarilla kysymässä, voiko kantapäähän laittaa sellaiset toppaukset ettei kantapää nouse tai mahdollisesti lisätä remmin nilkan ympäri.
  20. Ajattelin muutaman kommentin itekkin kirjoittaa. MPP-Lehtonen on muuten lopettanut, omistaja jäi eläkkeelle. Kävin vain kahdessa liikkeessä Turussa, Marinetessa ja Sydänkävyssä. Marinette Minulle jäi Marinetesta hyvät muistot. Sain ajan samalle päivälle kuin soitin. Sähköpostiin ei vastattu, joten kannattaa soittaa. Kerroin minkälaista haluan ja (nuorempi) myyjä esitteli kaikki puvut, jotka sopivat kuvauksiin. Näistä puvuista valitsin sovitettavat. Sovitin seitsemää tai kahdeksaa pukua, joista kolmeen tykästyin. Näiden nimet myyjä laittoi ylös, jotta muistan myöhemminkin minkälaiset puvun olivat. Kiireettömän tuntuista sovittaminen oli ja myyjä oli tosi mukava. Hän antoi myös paljon kommentteja puvuista. Kuvauksesta en tiedä, emme aikoneetkaan ottaa kuvia. Sydänkäpy Kävin sydänkävyssä vähän huonona päivänä. Vakituiset työntekijät olivat ilmeisesti jossain messuilla, eikä liikkeessä ollut kuin yksi myyjä. Ajanvarauksia ei siis ollut ja liikkeessä oli koko ajan muitakin asiakkaita. Saimme myyjää odoteltaessamme katsoa itse pukuja, joista valitsimme neljä pukua sovitettavaksi. Sydänkävyn "takahuoneessa", iltapukujen kanssa, on vanhoja vuokrapukuja/alennettuja pukuja myynnissä tosi edullisesti. Löysinkin The puvun itselleni näistä vanhoista vuokrapuvuista. Vaikka kiire näkyikin myyjästä, jäi minulle silti hyvä mieli tästäkin kaupasta. Myyjä vastaili kysymyksiini ja antoi huntua ja tiaraa sovitettavaksi, vaikka muut asiakkaat odottelivat. Liikkeessä sai kuvata, ainakin sen jälkeen, kun olin päättänyt ostaa puvun
  21. Voi ei, mä olisin halunnu riisiä Kaippa sit meidänkin täytyy saippuakupliin tyytyä.
  22. Mies oli mukana, kun kävin ostamassa puvun, joten on jo nähnyt sen. Kukapa muu puvun olisi maksanu
  23. Meillä tulee kihlauksen ja häiden välillä olemaan vuosi ja kahdeksan kuukautta.
  24. Me varattiin heinäkuussa paikka, eli reilu vuosi aikasemmin. Suurimmassa osassa oli vielä hyvin vapaita aikoja elokuulle, mutta tuolla mihin päädyttiin, oli enää yksi viikonloppu vapaa. Itselleni tuli aika yllätyksenä, kuinka aikasin parhaimmat paikat menee. Kuvittelin olevani hyvissä ajoin liikkeellä.
  25. miiuli^

    Julkinen kosinta

    Ei missään nimessä julkista kosintaan. Kauhein ajatus on nuo amerikkalaisten julkiset kosinnat (jossain tapahtumassa monitorille). Kerroin miehelle heti, kun suhteesta tuli vakava, etten halua mitään julkista kosintaa. Onneksi muisti ja kosikin kahden kesken
×
×
  • Create New...