Jump to content
Naimisiin.info

Maibrith

Rouva
  • Viestit

    923
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Maibrith

  1. Meillä kutsut on vielä ajatuksen asteella. Mutta alunperin ajattelin että olisin halunnut tehdä kutsut itse, koska tykkään näperrellä. Mutta sitten tulin järkiini. :girl_impossible: Pedantti luonne kun olen, niin tuskin olisin kaikkiin kutsuihin tyytyväinen vaikka ne itse väkestäisinkin. Toinen asia mikä sai mieleni muuttumaan on se että kutsujen hinnat itse tehtynä ja tilattuna maksavat suurin piirtein saman verran. Saan siis valmiina ja ilman sterssiä kutsut kotiini, ja ovat kaikki sitten varmasti keskenään samanlaisia. En minä tarkka ole..... :girl_dance:

    Tiedän täysin tunteen. Oon ite kanssa sellanen, että kaikki pitää olla just eikä melkein, pätee vahvasti myös askarteluun. Sen vuoksi päädyttiin, että tilataan kutsut valmiina, eipähän tarvii ressata.

    Sama. Ja silti askartelin itse. :rolleyes:

  2. Itse suunniteltuina ja tehtyinä:

    - kutsukorteille tulee hintaa 1,38e kpl + kuori ja merkki (ei vielä ostettu).

    - kiitoskorteille 1,06e kpl + kuori ja merkki (nämäkin uupuu).

    Hintoihin on työvälineistä laskettu paperileikkurin terät (2kpl) sekä tussi. Kun taas omasta takaa löytyi jo ennestään kiitoskortteihin käytetty kuvioleikkuri. Sekä tietenkin löytyy paperileikkuri. :)

    edit. ihan tavalliset kuoret ostettu, hintaa 4snt/kpl

  3. Tällä hetkellä mietinnässä on kovasti kutsukorttien teko. No, aika selväähän on se, että kutsukortit lähetetään niille keidät häihin kutsutaan.

    Ajattelin samalla aloitella kiitoskorttien tekoja. No, aloin sitten miettiä keille kaikille annetaan kiitoskortit. Heille, jotka ovat häissä olleet, ainakin. Entäs kaikki muut, jotka muistavat (?) vaikkei heitä häihin olekkaan kutsuttu.

    Vielä kysymys niille, jotka ovat jo häänsä viettäneet. Montako kutsukorttia lähetit, entä kiitoskorttien määrä?

    (voi siirtää muualle, jos aiheesta on joissan keskustelua).

  4. Muillakin keskustelupalstoilla törmää siiheen, että miten häät on ihan syvältä jos siellä on leikkeja ym...

    Meillekin tulee suhteellisen perinteiset häät. On häävalssi, vanhempien valssi, leikkejä, morsiamen ryöstö, valkoinen puku, sukkanauhan heittoa (ja kimpun). Ja ennen kaikkea, mä aoin askarrella mahdollisimman paljon sinne itse. Se on nimittäin mun harrastus ja haluan saada mahdollisimman oman näköiset.

    Toki, häämme ovat maaliskuussa, joka taas minun suvussa on ennenkuulumatonta. Kuten sekin, ettei isäni saata minua alttarille.

  5. Meillä on maaliskuussa 2013. Halusimme ehdottomasti talvihäät (vaikka lähempänä maaliskuuta taitaa olla jo kevät kuin talvi). Sulhasella on synttärit ja nimpparit helmikuussa, joten se jäi laskuita pois, tammikuu taas on liian lähellä joulua, joten maaliskuu valikoitui kuukaudeksi.

    Koska häämme ovat minun kotipaikkakunnalla, valitsimme ajankohdan keskelle hiihtolomia. Etelässä asuvat sukulaiset ovat jo viettäneet lomaa. Meidän asuinpaikalla (ja kunnassa, jossa juhlat pidetään) on juuri silloin loma. Työstäni johtuen silloin helpoin saada lomaa. Ja pohjoisesta tulevat ystävät voivat jäädä lomailemaan etelämpään, ettei välttämättä tarvitse tehdä vain viikonlopun reissua.

    Kutsutuille on ilmoitettu jo tulevista häistä, joten jokainen on voinut jo hyvissä ajoin päättää, haluaako meidän juhliimme vai varaako esim. ulkomaanmatkan tuolle ajankohdalle. :)

×
×
  • Create New...