HeidiJohanna

Aktiivijäsen
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About HeidiJohanna

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vantaa
 1. Anteeksi jos olen tökerö, mutta nätin sormuksen kantajalla on erikoisen miehekkäät kädet, ainakin minun silmään :
 2. Häät 30.7 ja matkalle lähdetään 12.10 Thaimaahan Pitkä väli koska a) Suomen kesä on lyhyt, halutaa nauttia siitä täällä Suomen alkusyksy on ihana, haluan nauttia siitä c) Työt velvoittavat, en voi olla 7viikkoa putkeen poissa : (ensin kesäloma 4viikkoa ja sitten 18pv matkalla. Kesäloma pidettävä silloin kun toimisto on kiinni, eli heinäkuussa) d) Kohteessamme on sadekausi menossa pahimmillaan häidemme aikaan c) myöhemmin tapahtuva häämatka on ihana piristys pitkään ja pimeään syksyyn, katkaisee työrupeaman plus että se tuo häämuistot mieleen Ja me olemme matkustelleet aika paljon nyt lähiaikoina, joten ihan kiva vähän jaksottaa. Tammikuu Egypti, Maaliskuu New York, Kesäkuu Viro ja heti häiden jälkeen lähdetään perinteeksi muodostuneelle "maakuntamatkalle" kiertelemään Suomea autolla ristiin rastiin. Kuikuillaan sukulaisia, niitä jotka eivät pääse häihimme sekä nautitaan kahdestaan olosta.
 3. Sotungissa ei ole astioita
 4. Korjataans vähän. Helsingin Pitäjänkirkkoa eli Pyhän Laurin Kirkkoa saa alkaa varaamaan vantaalaiset seuraavalle kesälle 1.syyskuulta ja ulkopaikkakuntalaiset 1.lokakuuta. Eli vuoden 2006 ajat tulevat tarjolle 1.9.2005 ja 1.10.2005 Sama järjestys Sipoossa. Toki jos aikoo mennä naimisiin toukokuun alussa tai jopa hutikuun puolella niin kannattaa olla yhteydessä jo aikasemmin ja kysyä miten toimia. PyLaKia saa varata Tikkurilan seurakunnalta, niin että sinne vaan soittamaan. Ei kannata heti toivoaan heittaa
 5. Minä säestän Pupu79:iä! Soitin kanttorille ja sanoi olevansa lomalla meidänkin häiden aikaan, mutta vaikutti oikein mukavalta ja avoimelta. Loistavaa!
 6. Meillä häämatka varattuna Thaimaahan, lähtö 12.10 ja paluu 30.10. Reissu muodostuu näin: Bangkok(2yötä)-Koh Chag(5yötä)-Koh Mak(7yötä)-Bangkok(2yötä) Sopiva sekoitus shoppailua ja suurkaupunkia höystettynä saarielämällä ja pienellä paratiisisaarella kuhertelulla :-X Loistavaa! Ja meitä ei sadekausi peloita, sateet ovat kuulemma vaan virkistäviä, jos niitä edes tulee. Pääsääntöisesti siellä kuitenkin paistaa aurinko. Tosin meidän mielipiteeseen vaikuttaa se että mies on innokas myrskybongari, joten vähän niin kuin toivommekin ukkosta :
 7. Nostelen taas, jos vaikka lisätietoja tulisi joltain. Ja kohtahan se Hääkausi"-alkaa niin että tässä paikassa häitään viettäneet pääsevät kertomaan kokemuksiaan. Ja siis tuo 260hlö on sellainen määrä jota en suosittelisi tähän(kään) paikkaan. Tuo on paloturvallisuusmäärä joka tulee suoraan neliöiden mukaan ja tässä paikassahan on suuri "ruokatila" johon ei kai kukaan suunnittele vieraitaan laittavan. Kun me kävimme paikkaa katsomassa oli sinne katettu n.80hlön häät ja mietimme miten meinaamme saada meidän 120hlö mahtumaan kun tilaa ei ole enmpää : Eli siis oli laitettu pöydät valmiiksi ja siitä laskin pikaisesti montako paikkaa oli varattu, siitä tuo summa. Emme siis nähneet miten vieraat oikeasti mahtuivat ja jäikö tilaa, mutta ainakaan saliin ei tuota 260hlö mahdu.
 8. Meille tulossa myös Pito-piiat, hinta kaikkineen, eli ruuat, tarjoilut, astiat, servetit, kokoustelut ja matkat tulee olemaan n.15-19euroa, riippuen vähän mitä valitaan menuksi. Lisäksi tosiaan vielä pöytäliinat ja helmaliina n.100euroa. Niin ja vieraita meille tulee 100-120 henkilöä. Lapset oli puoleen hintaan. Olemme oikein tyytyväisiä tähän mennessä. Tuohon hintaan ei olisi edes itse tekemällä saanut mahtumaan kaikkia kustannuksia.
 9. Taas nostelen tätä, jos vaikka olisi kuulumisia ja kuvia tarjolla jollain Ja te jotka olette juhlineet paikalla, olisiko muistikuvaa minkä kokoiset pöydät ovat?? Eli mikä pituus, mikä leveys ja kuinka monta ihmistä on ollut istumassa per pöytä... Tietäisi vähän kun noita pöytäliinoja haeskelemme : Kiitos kaunis!
 10. Pidän kihlasormusta aina, ja niin tulee varmaan käymaan myös kun vihkisormuksen saan siihen vierelle Nyt kun näitä tekstejä luen niin pitäisi varmaan ottaa tavaksi välillä, esim just käsien pesun/rasvauksen yhteydessä ottaa pois. Ja tiskatessa. Mutta kun en mää muista : Onneksi tämän kihlan pinta on epätasainen niin että ei naarmut näy Ja mä olen ihan oikeakätinen, niin että leipoessa käsi mikä taikinaan uppoaa on ei-sormus-käsi ;D Mutta yritän parantaa tapani 8)
 11. Juuri soitin ja varasin ajan. Saimme sen minkä halusimmekin, eikä tarvinut jonottaa minuuttia kauemmin. Hyvää tuuria
 12. Uppista puppista, nostetaampas ylöspäin jos vaikka jollain olisi kuvia tms? Tässä olisi kyllä suunnitelmissa mennä itsekin katselemaan uusittuja maalipintoja joku päivä. Pitää ottaa digi-digi mukaan että saa kuvallista infoa antaa. Mutta muilla onko kokemuksia? 2003-kesän morsiot ohoi!
 13. Miltäs nykyään näyttää? Kertokaahan tunnelmia te siellä jo juhlineet...
 14. Uppista keikkaa, nostetaanhan tämä, jos vaikka vielä heruisi kokemuksia Sibbolaisista "menomestoista" Tänään suuntana Sipoon kirjasto ja tavoitteena saada esite seurojen taloista. Toivottavasti on vielä auki, eikä kesälomalla.
 15. Meille sanoi eilen että 350 euroa lauantaista kello 8.00-00.00:een ja astiat about 50;- Lisätunnit 60;- per tunti. Siivous oli muistaakseni 60;- Perjantaina saa vielä tavaroita illalla muutaman tunnin ajan ihan veloituksetta. Eli koko lysti astioineen pe ilta-lauantai kahteen yöllä siivouksineen ja astioineen on 570;- Eli ei paha ollenkaan Me ollaan menossa katsomaan paikkaa ensi viikolla ilmeisesti.