Jump to content
Naimisiin.info

Aurelle

Rouva
  • Viestit

    328
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Turku

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

900 profiilin katselua

Aurelle's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Olenkohan jo vastannut tähän...? No mutta kuitenkin, mies näkee puvun etukäteen, on ollut mukana puvun metsästyksessä ja tulee mukaan sovituksiin. Hän myös auttaa minua pukeutumaan siihen hääpäivänä ja valokuvatkin otetaan enen vihkimistä, joten vaikea sitä olisi piilotella. Koko hääteemamme myös perustuu pukuuni.
  2. Pidän, koska kihla ja vihki muodostaa yhdessä kokonaisuuden.
  3. Me varattiin hieman yli vuotta aiemmin, ja silloinkin oli jo mennyt se päivä jota aluksi meinattiin. Eli hyvissä ajoin kannattaa olla liikkeellä, mikäli haluaa jonkun tietyn paikan tietyksi päiväksi.
  4. Kihlassa on Nimi ♥ Nimi 07/07, vihkiin tulee Nimi + Nimi 16.8.2008. Tarkoitus oli miehen vihkiin laittaa tuo plussa sydämen sisään kun siihen lisätään vihkipäivä, mutta eipä taida mahtua...
  5. Häät on lauantaina 16.8 ja häämatkalle lähdemme heti sunnuntaina 17. päivä. Halusimme häämatkalle heti häiden jälkeen, että saa nauttia koko jutusta kunnolla. Meillä kun samaan aikaan taitaa tulla muuttokin, niin mieluummin jätetään se kokonaan erilleen häistä ja matkasta.
  6. Me mennään Torontoon 11 yöksi. Ollaan kuultu paljon hyvää kyseisestä kaupungista ja haluttiin häämatkakohteeksi sellainen, johon "ei pääse ihan joka viikonloppu", eli jonnekin kauas. Aurinkolomaihmisiä ei olla, joten Toronto vaikutti oikein sopivalta. Shoppailua ja näkemistä riittää, ja tietysti perinteinen häämatkakohde Niagaran putoukset on lähellä.
  7. Ei vain harkita, vaan otetaan. Ollut alusta asti itsestään selvää, että minä pidän oman sukunimeni ja mies tahtoo eroon omastaan, niin kaikki käy parhain päin tällä tavalla.
  8. Pari aihetta sivuavaa linkkiä: Kuinka kauan kihloissa ennen naimisiin menoa? Milloin aloititte hääsuunnittelun?
  9. Minä en ymmärrä, miksi uuteen sormukseen kaiverrettaisi joku muu päivä kuin kihlauspäivä. Ei se avioliittolupauksen päivä muutu mihinkään, vaikka uudet sormukset ostettaisi...
  10. Oma sukunimeni, mies ottaa minun sukunimeni.
  11. Eipä minua haittaisi, tuskin kukaan sekoittaa anoppia ja minua kuitenkaan... : Ja oletan, että aika monella vieraalla, varsinkin miespuolisella, tulee olemaan samanvärinen puku häissämme kuin minulla. Pukuni kun tulee olemaan pääväriltään musta...
  12. Järkisyyt on ne meidän syyt mennä naimisiin. Rakkauteen ei avioliittoa tarvita.
  13. Syyshäät (tai sitten talvi) mieluiten itselle, vieraaksi voin mennä minkä tahansa vuodeajan häihin. Syksyssä ja talvessa kiehtoo pimeys ja tunnelma.
×
×
  • Create New...