Jump to content
Naimisiin.info

roma

Rouva
 • Posts

  203
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Paikkakunta
  Turku

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

roma's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. kan_trinen, itselleni tuli mieleen, että esimerkiksi Ruissalossa on paljon yhdistysten ja urheiluseurojen omistamia taloja ja huviloita. Saisiko sellaisen vuokralle ja sitten majoitus kätevästi lähellä Ruissalon kylpylässä?
 2. Me lisättiin menuseen kaksi ruokaisaa salaattia (öljypohjainen perunasalaatti ja maalaissalaatti). Itse syön juhlissa yleensä pelkkiä salaatteja niin tuo pelkkä vihersalaatti tuntui vähän vajaavaiselta. Näistä tuli kai 3 e/per naama lisää. Mutta ottaen huomioon, että muutenkin tuolla menulla aika halpa hinta niin ei nyt ollut mikään budjettia kaatava lisäys. Muutkin vähän erikoisemmat menut houkuttelivat, mutta meille tuli niin paljon erilaisia ihmisiä, että ajattelin että saaristolaispöydästä helpoiten jokainen löytää jotain. Niin siis Silky, en Meripaviljongin parkkipaikoista tiedä, mutta Villa Romassa ainakin ihan tilava parkkipaikka autoille. Kun ei ihan jokainen tule omalla autolla.
 3. Meidän häiden juhlapaikka eli Ruissalon Villa Roma laitoin kuvankin, kun mielestäni tilaa vaikea hahmottaa paikan omasta 360astetta kuvasta - tosi hyvä palvelu pitopalvelun puolesta (ei yhtään hermostumisen merkkiä mun aika monesta puhelusta ja sähköpostista huolimatta) - hyvä ruoka (meillä oli Saaristolais pöytä parilla omalla lisäyksellä) - kakuista en tiedä koska tein itse - WC on kaukana, mutta ei annettu tän häiritä kun oli vain muutama vanhempi ihminen eikä pyörätuolissa ketään - omat juomat! <3 (plussaa siitä, että pitopalvelu koko ajan huolehti juomien esille laitosta) - puutarha aivan ihana miljöö juhlille, meillä ihmiset ainakin koko ajan istuskelivat ulkonakin kun oli nätti keli - helppo paikka koristella oman maun mukaan kun on korkea ja vaalea tila Jos tulee kysyttävää, niin yritän vastata
 4. kannattaa tiedustella tulisiko joku tekemään kotiin. itsellä tehtiin meikki ja kampaus kotona (kampaaja osasi kummatkin hyvin tehdä) ja sitten hän laittoin myös kaasojen, äitini ja sulhasen siskon hiukset.
 5. Meillä oli tosi hyvä ja edukas booli 0,5 dl vodkaa 0,5 dl Pirkan mustaherukkamehutiivistettä 3 l kivennäisvettä prosentteja tais olla 5%
 6. Oli muuten tosi ihanaa viel häitten jälkee saada onnittelukortti Fiancesta!
 7. Sieltä Taija Harinen teki mulle kampauksen, meikin ja kynnet. Tykkäsin, vaikken ikinä muuten meikkaa niin tuli kaunis meikki ja kynnet oli ihanat.
 8. ^^ Meillä oli viime viikonloppuna häät ja mitään tälläistä ongelmaa ei meillä kyllä ollut. Eikä ole ollut kahdessa aikaisemmassakaan häätilaisuudessa, jossa olen heidän kanssaan ollut samaan aikaan. Kuulostaa kyllä vähän oudolta. Bändin pianisti ja laulaja esittivät meidän vihkimisessämme Emma Salokosken Veden alla. Oli todella koskettava esitys. Ja myöhemmin juhlapaikalla vetivät kolmen setin ajan koko ajan tanssilattian täyteen. Ja vielä pakko kehua, että pysyivät aina rauhallisina, kohteliaina ja muutenkin ystävällisinä vaikka tältä morsiamelta tuli koko ajan sähköpostia. Aion jatkossakin aina suositella tätä bändiä.
 9. Kannattaa varman Antilta itseltään tiedustella hintaa. Ainut mitä itse ehdoton niin, tuossahan sanotaa, että "alkaen"... ?
 10. meille tulee n. 100 ihmisen häihin 14kiloo erilaisii irtokarkkei.
 11. roma

  Viirit?

  Itse tein tämän ohjeen mukaan.. http://www.intimateweddings.com/blog/diy-ribbon-wands/ Jätin vaa kulkuset pois ja korvasin (satiini)nauhan lastusatiininauhalla. Ei ehkä niin nätti mut aika pirun pal halvempi. Suomekielinen ohje taitaa löytyy myös eilen tein -blogista.
 12. - hieroja - tanssitunti - saunominen (esim. joku erikoisempi, savusauna,.. yms) - värikuulapeli
 13. Jos muuten kiinnostaa Turun alueella paikka missä voi saunoa, uida ja vaikka yöpyä, niin mun polttarit oli täällä http://www.varjotalli.fi/tupa.htm Tosi kaunis ja rauhallinen paikka peltojen keskellä. Hinnasta en kyllä osaa sanoa mitää
 14. Tä nyt ei ole ihan miehen suusta, mutta aika lähellä.. Eli mies vei työpaikan ilmoitustaululle meidä hääkutsun ja siinä sitten muut miehet tutkivat sitä hetken "Minkä ihmeen takii sä teet elämäs suurimma virheen ja meet naimisiin?" joku heitti ja pomo vastasi "Miks ihmees J**** sais olla onnellinen ku me kukaa muukaan ei olla?"
 15. Jep.. itsellä myös ollut hevosia jo 20 vuotta, enkä kyllä lähtisi ratsastelemaan ilman kypärää ja hääpuvussa. Kai nahkasatulastakin joku jälki jää pukuun.. Mutta esim hevoskärryt voisivat olla kivat
×
×
 • Create New...