roma

Rouva
 • Content count

  203
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by roma

 1. Hei! Haluaisin ehdottomasti omiin häihini photoboothin, missä ihmiset voisivat illan aikana käydä kuvauttamassa itsensä. Kertokaa kokemuksia miten tämän järjestäminen onnistuu mahdollisimman fiksusti/vähällä vaivalla! En välttämättä haluaisi laittaa ketään kaasoa/kaveria/valokuvaajaa istumaan kameran kanssa tunniksi jonnekin kuvausvalmiuteen. Onnistuuko systeemillä "kamera jalustalle ja kuvan otto itselaukaisijalla" miten? Vaikea ajatella, että selviävätkö vieraat itse kameran kanssa, kun itse olen valokuvaaja ja itsestä tuntuu ihan yksinkertaiselta.. APUA!!!
 2. mitäs hommia olette antaneet/pakottaneet sulhasen hoidettavaks? välillä tuntuu että mitään töitä ei voi uskoa sinne päin hoidettavaksi tai kohta saa ite tehdä perässä
 3. onko kukaan tehnyt itse tehnyt photobooth rekvisiittaa? kannattaako edes? miten kannattaa tikku kiinnittää? miten viiksistä/huulista/laseista saa niin tukevia, että tikut saa kiinni? paljon kysymyksiä.. jakakaa tietoutta.
 4. kan_trinen, itselleni tuli mieleen, että esimerkiksi Ruissalossa on paljon yhdistysten ja urheiluseurojen omistamia taloja ja huviloita. Saisiko sellaisen vuokralle ja sitten majoitus kätevästi lähellä Ruissalon kylpylässä?
 5. Hei! olen suunnitellut itse tehdä vadelma-suklaa-hyydykekakut omiin häihin, koska pitopalvelu ei ole saanut kehuja kakuistaa ja itselle kakku kunnian asia pystyykö joku kertomaan näin jälkikäteen miten sujui jos kokemusta? itsellä aika paljon leipomistaustaa (parit 80hengen valmistujaiset ja 40hengen rippijuhlat).
 6. Me lisättiin menuseen kaksi ruokaisaa salaattia (öljypohjainen perunasalaatti ja maalaissalaatti). Itse syön juhlissa yleensä pelkkiä salaatteja niin tuo pelkkä vihersalaatti tuntui vähän vajaavaiselta. Näistä tuli kai 3 e/per naama lisää. Mutta ottaen huomioon, että muutenkin tuolla menulla aika halpa hinta niin ei nyt ollut mikään budjettia kaatava lisäys. Muutkin vähän erikoisemmat menut houkuttelivat, mutta meille tuli niin paljon erilaisia ihmisiä, että ajattelin että saaristolaispöydästä helpoiten jokainen löytää jotain. Niin siis Silky, en Meripaviljongin parkkipaikoista tiedä, mutta Villa Romassa ainakin ihan tilava parkkipaikka autoille. Kun ei ihan jokainen tule omalla autolla.
 7. Meidän häiden juhlapaikka eli Ruissalon Villa Roma laitoin kuvankin, kun mielestäni tilaa vaikea hahmottaa paikan omasta 360astetta kuvasta - tosi hyvä palvelu pitopalvelun puolesta (ei yhtään hermostumisen merkkiä mun aika monesta puhelusta ja sähköpostista huolimatta) - hyvä ruoka (meillä oli Saaristolais pöytä parilla omalla lisäyksellä) - kakuista en tiedä koska tein itse - WC on kaukana, mutta ei annettu tän häiritä kun oli vain muutama vanhempi ihminen eikä pyörätuolissa ketään - omat juomat! <3 (plussaa siitä, että pitopalvelu koko ajan huolehti juomien esille laitosta) - puutarha aivan ihana miljöö juhlille, meillä ihmiset ainakin koko ajan istuskelivat ulkonakin kun oli nätti keli - helppo paikka koristella oman maun mukaan kun on korkea ja vaalea tila Jos tulee kysyttävää, niin yritän vastata
 8. kannattaa tiedustella tulisiko joku tekemään kotiin. itsellä tehtiin meikki ja kampaus kotona (kampaaja osasi kummatkin hyvin tehdä) ja sitten hän laittoin myös kaasojen, äitini ja sulhasen siskon hiukset.
 9. Meillä oli tosi hyvä ja edukas booli 0,5 dl vodkaa 0,5 dl Pirkan mustaherukkamehutiivistettä 3 l kivennäisvettä prosentteja tais olla 5%
 10. Oli muuten tosi ihanaa viel häitten jälkee saada onnittelukortti Fiancesta!
 11. Sieltä Taija Harinen teki mulle kampauksen, meikin ja kynnet. Tykkäsin, vaikken ikinä muuten meikkaa niin tuli kaunis meikki ja kynnet oli ihanat.
 12. ^^ Meillä oli viime viikonloppuna häät ja mitään tälläistä ongelmaa ei meillä kyllä ollut. Eikä ole ollut kahdessa aikaisemmassakaan häätilaisuudessa, jossa olen heidän kanssaan ollut samaan aikaan. Kuulostaa kyllä vähän oudolta. Bändin pianisti ja laulaja esittivät meidän vihkimisessämme Emma Salokosken Veden alla. Oli todella koskettava esitys. Ja myöhemmin juhlapaikalla vetivät kolmen setin ajan koko ajan tanssilattian täyteen. Ja vielä pakko kehua, että pysyivät aina rauhallisina, kohteliaina ja muutenkin ystävällisinä vaikka tältä morsiamelta tuli koko ajan sähköpostia. Aion jatkossakin aina suositella tätä bändiä.
 13. Kannattaa varman Antilta itseltään tiedustella hintaa. Ainut mitä itse ehdoton niin, tuossahan sanotaa, että "alkaen"... ?
 14. meille tulee n. 100 ihmisen häihin 14kiloo erilaisii irtokarkkei.
 15. Itse tein tämän ohjeen mukaan.. http://www.intimateweddings.com/blog/diy-ribbon-wands/ Jätin vaa kulkuset pois ja korvasin (satiini)nauhan lastusatiininauhalla. Ei ehkä niin nätti mut aika pirun pal halvempi. Suomekielinen ohje taitaa löytyy myös eilen tein -blogista.
 16. - hieroja - tanssitunti - saunominen (esim. joku erikoisempi, savusauna,.. yms) - värikuulapeli
 17. Jos muuten kiinnostaa Turun alueella paikka missä voi saunoa, uida ja vaikka yöpyä, niin mun polttarit oli täällä http://www.varjotalli.fi/tupa.htm Tosi kaunis ja rauhallinen paikka peltojen keskellä. Hinnasta en kyllä osaa sanoa mitää
 18. Tä nyt ei ole ihan miehen suusta, mutta aika lähellä.. Eli mies vei työpaikan ilmoitustaululle meidä hääkutsun ja siinä sitten muut miehet tutkivat sitä hetken "Minkä ihmeen takii sä teet elämäs suurimma virheen ja meet naimisiin?" joku heitti ja pomo vastasi "Miks ihmees J**** sais olla onnellinen ku me kukaa muukaan ei olla?"
 19. Jep.. itsellä myös ollut hevosia jo 20 vuotta, enkä kyllä lähtisi ratsastelemaan ilman kypärää ja hääpuvussa. Kai nahkasatulastakin joku jälki jää pukuun.. Mutta esim hevoskärryt voisivat olla kivat
 20. Kannattaa varmaan soittaa sinne ja "ihmetellä" vähän tälläistä palvelua, niin voi saada jonkin kivan risteilyn korvaukseksi.
 21. Itse en ole kyseisessä paikassa käynyt, mutta meillä on häät Villa Romassa, jossa sama pitopalvelu. Yhteydenpito ainakin toistaiseksi heidän kanssaan onnistunut hyvin.
 22. Itsellä on myös paljon opiskelijakavereita, jotka jos tulevat polttareihin, maksavat ainakin junaliput minun kotipaikkakunnalleni. Sen jälkeen voi olla vaikeeta osallistua muuten polttarikustannuksiin. Tämän takia toin juhlajuomien hakumatkalta Tallinnaan myös 4 laatikkoa juotavaa polttareihin. Ei nyt mikään hirveä rahallinen osallistuminen, mutta ehkä se olisi vähän outoa ruveta maksamaan muiden puolesta omia polttareita Luotan, että porukassa on niin paljon mielikuvitusta, että tekemistä keksivät myös pienemmällä budjetilla.
 23. Apuva, Villa Roma on suurinpiirtein keskellä Ruissaloa
 24. Apuva, meillä häät Villa Romassa, jossa edullinen pitopalvelu, saa tuoda omat juomat ja ihan tosi lyhyt matka keskustaan hotelleihin.
 25. Itse mietittiin myös hetki Kankaisten kartanoa, kun etittiin juhlapaikkaa.. En ymmärrä mikä järki heillä on tuossa kellonajassa. Ei ole mitenkään mahdollista, että oikeastaan kukaan hääseurueesta ehtisi tuohon aikaan hoitamaan koristeluja Ihan hölmöä.