roma

Rouva
  • Viestit

    203
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän roma kaikki viestit

  1. kan_trinen, itselleni tuli mieleen, että esimerkiksi Ruissalossa on paljon yhdistysten ja urheiluseurojen omistamia taloja ja huviloita. Saisiko sellaisen vuokralle ja sitten majoitus kätevästi lähellä Ruissalon kylpylässä?
  2. Me lisättiin menuseen kaksi ruokaisaa salaattia (öljypohjainen perunasalaatti ja maalaissalaatti). Itse syön juhlissa yleensä pelkkiä salaatteja niin tuo pelkkä vihersalaatti tuntui vähän vajaavaiselta. Näistä tuli kai 3 e/per naama lisää. Mutta ottaen huomioon, että muutenkin tuolla menulla aika halpa hinta niin ei nyt ollut mikään budjettia kaatava lisäys. Muutkin vähän erikoisemmat menut houkuttelivat, mutta meille tuli niin paljon erilaisia ihmisiä, että ajattelin että saaristolaispöydästä helpoiten jokainen löytää jotain. Niin siis Silky, en Meripaviljongin parkkipaikoista tiedä, mutta Villa Romassa ainakin ihan tilava parkkipaikka autoille. Kun ei ihan jokainen tule omalla autolla.
  3. Meidän häiden juhlapaikka eli Ruissalon Villa Roma laitoin kuvankin, kun mielestäni tilaa vaikea hahmottaa paikan omasta 360astetta kuvasta - tosi hyvä palvelu pitopalvelun puolesta (ei yhtään hermostumisen merkkiä mun aika monesta puhelusta ja sähköpostista huolimatta) - hyvä ruoka (meillä oli Saaristolais pöytä parilla omalla lisäyksellä) - kakuista en tiedä koska tein itse - WC on kaukana, mutta ei annettu tän häiritä kun oli vain muutama vanhempi ihminen eikä pyörätuolissa ketään - omat juomat! <3 (plussaa siitä, että pitopalvelu koko ajan huolehti juomien esille laitosta) - puutarha aivan ihana miljöö juhlille, meillä ihmiset ainakin koko ajan istuskelivat ulkonakin kun oli nätti keli - helppo paikka koristella oman maun mukaan kun on korkea ja vaalea tila Jos tulee kysyttävää, niin yritän vastata
  4. kannattaa tiedustella tulisiko joku tekemään kotiin. itsellä tehtiin meikki ja kampaus kotona (kampaaja osasi kummatkin hyvin tehdä) ja sitten hän laittoin myös kaasojen, äitini ja sulhasen siskon hiukset.
  5. roma

    Edullisia boolivaihtoehtoja

    Meillä oli tosi hyvä ja edukas booli 0,5 dl vodkaa 0,5 dl Pirkan mustaherukkamehutiivistettä 3 l kivennäisvettä prosentteja tais olla 5%
  6. Oli muuten tosi ihanaa viel häitten jälkee saada onnittelukortti Fiancesta!
  7. Sieltä Taija Harinen teki mulle kampauksen, meikin ja kynnet. Tykkäsin, vaikken ikinä muuten meikkaa niin tuli kaunis meikki ja kynnet oli ihanat.
  8. ^^ Meillä oli viime viikonloppuna häät ja mitään tälläistä ongelmaa ei meillä kyllä ollut. Eikä ole ollut kahdessa aikaisemmassakaan häätilaisuudessa, jossa olen heidän kanssaan ollut samaan aikaan. Kuulostaa kyllä vähän oudolta. Bändin pianisti ja laulaja esittivät meidän vihkimisessämme Emma Salokosken Veden alla. Oli todella koskettava esitys. Ja myöhemmin juhlapaikalla vetivät kolmen setin ajan koko ajan tanssilattian täyteen. Ja vielä pakko kehua, että pysyivät aina rauhallisina, kohteliaina ja muutenkin ystävällisinä vaikka tältä morsiamelta tuli koko ajan sähköpostia. Aion jatkossakin aina suositella tätä bändiä.
  9. Kannattaa varman Antilta itseltään tiedustella hintaa. Ainut mitä itse ehdoton niin, tuossahan sanotaa, että "alkaen"... ?
  10. roma

    Karkkiteema ja karkkibuffet

    meille tulee n. 100 ihmisen häihin 14kiloo erilaisii irtokarkkei.
  11. roma

    Viirit?

    Itse tein tämän ohjeen mukaan.. http://www.intimateweddings.com/blog/diy-ribbon-wands/ Jätin vaa kulkuset pois ja korvasin (satiini)nauhan lastusatiininauhalla. Ei ehkä niin nätti mut aika pirun pal halvempi. Suomekielinen ohje taitaa löytyy myös eilen tein -blogista.
  12. - hieroja - tanssitunti - saunominen (esim. joku erikoisempi, savusauna,.. yms) - värikuulapeli
  13. roma

    polttarit turussa

    Jos muuten kiinnostaa Turun alueella paikka missä voi saunoa, uida ja vaikka yöpyä, niin mun polttarit oli täällä http://www.varjotalli.fi/tupa.htm Tosi kaunis ja rauhallinen paikka peltojen keskellä. Hinnasta en kyllä osaa sanoa mitää
  14. roma

    Sulhasten suusta

    Tä nyt ei ole ihan miehen suusta, mutta aika lähellä.. Eli mies vei työpaikan ilmoitustaululle meidä hääkutsun ja siinä sitten muut miehet tutkivat sitä hetken "Minkä ihmeen takii sä teet elämäs suurimma virheen ja meet naimisiin?" joku heitti ja pomo vastasi "Miks ihmees J**** sais olla onnellinen ku me kukaa muukaan ei olla?"
  15. roma

    Hevosaiheiset häät

    Jep.. itsellä myös ollut hevosia jo 20 vuotta, enkä kyllä lähtisi ratsastelemaan ilman kypärää ja hääpuvussa. Kai nahkasatulastakin joku jälki jää pukuun.. Mutta esim hevoskärryt voisivat olla kivat
  16. Kannattaa varmaan soittaa sinne ja "ihmetellä" vähän tälläistä palvelua, niin voi saada jonkin kivan risteilyn korvaukseksi.
  17. Itse en ole kyseisessä paikassa käynyt, mutta meillä on häät Villa Romassa, jossa sama pitopalvelu. Yhteydenpito ainakin toistaiseksi heidän kanssaan onnistunut hyvin.
  18. Itsellä on myös paljon opiskelijakavereita, jotka jos tulevat polttareihin, maksavat ainakin junaliput minun kotipaikkakunnalleni. Sen jälkeen voi olla vaikeeta osallistua muuten polttarikustannuksiin. Tämän takia toin juhlajuomien hakumatkalta Tallinnaan myös 4 laatikkoa juotavaa polttareihin. Ei nyt mikään hirveä rahallinen osallistuminen, mutta ehkä se olisi vähän outoa ruveta maksamaan muiden puolesta omia polttareita Luotan, että porukassa on niin paljon mielikuvitusta, että tekemistä keksivät myös pienemmällä budjetilla.
  19. Apuva, Villa Roma on suurinpiirtein keskellä Ruissaloa
  20. Apuva, meillä häät Villa Romassa, jossa edullinen pitopalvelu, saa tuoda omat juomat ja ihan tosi lyhyt matka keskustaan hotelleihin.
  21. Itse mietittiin myös hetki Kankaisten kartanoa, kun etittiin juhlapaikkaa.. En ymmärrä mikä järki heillä on tuossa kellonajassa. Ei ole mitenkään mahdollista, että oikeastaan kukaan hääseurueesta ehtisi tuohon aikaan hoitamaan koristeluja Ihan hölmöä.
  22. roma

    Istumajärjestys?

    Itse olin viime kesänä häissä 5 kertaa ja pappi taisi olla kutsuttuna juhliin 2-3 kertaa. Yleensä pappi poistuu ruuan jälkeen. Mutta ei itselläkään ollut aikomusta kutsua. Ehkä jos olisi joku tuttu pappi tai muuten vai henkilö, joka on hoitanut samassa suvussa monet kastamiset sun muut seremoniat
  23. Meillä ei kyllä kauheen monella ole mitään pieniä lapsia.. mutta aika kätevästi rajattiin, niin, että hääinfossa luki "kutsu osoitettu vain kuoreen merkityille ihmisille", eikä niissä sitten ollut lapsia Mutta nämäkin tapaukset tiedämme, että on isovanhempia sun muita, jotka hoitavat lapsia varmasti enemmän kuin mielellään. Tällä hetkellä kutsutuissa taitaa olla 7 alle 18-vuotiasta, joista ihan taaperoita vain kaksi. Mutta nämäkin sulhasen serkkuja, sulhasen sisko ja sulhasen veljen lapset.
  24. roma

    Kutsukortteja

    Ei missään nimessä haittaa kopiointi Omastakin mielestä näyttää jäntevämmältä. Eikä tuo edes ole oma ideani
  25. roma

    Kutsukortteja

    Tässä meidän kortit, jotka lähtivät matkaan pari viikkoa sitten. Inspiraatio kutsuihin saatu I do I do -blogista. Puolet kutsuista oli vaaleanvihreitä ja puolet kuvassa näkyviä vaaleanpunaisia.