Salli79

Morsian
 • Content count

  53
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Salli79

 1. Minä olen yli 30 ja mies alle eikä meilläkään ikä vaikuta mitenkään häiden järjestelyyn eikä häihin yleensäkään. =) Ja mulla on valkoinen mekko, muttei huntua. Ja en koe olevani vanha vaikka täytän ensi vuonna 35v
 2. Meillä vihkiminen on Pyhtään Pyhän Henrikin kirkossa ja juhlat "rajan toisella puolella" eli Strömforsin Työväentalolla Ruotsinpyhtäällä... Missäpäin tuo Wanha Toippari on? Siellä en ole koskaan ollutkaan.
 3. Kiva kun löytyi muitakin. Missä teidät vihitään ja missä juhlat? Muutamissa haminalaisissa häissä on tullut oltua
 4. Nostanpa tätä jos löytyisi morsiamia täältä.
 5. Miten en oo älynnyt käydä gmailissa varaamassa uutta meiliosoitetta?!? Kaikki muu on kuitenkin häiden osalta lähes kokonaan suunniteltu. Toteutus puuttuu enää muoks. pitihän se käydä kokeilemassa. Mun uusi nimi on jo käytössä ja saisin sillä nimellä, mut nro 5 ois perässä...en halua mitään tyhmiä numeroita...
 6. Minä olen toista kertaa ja mies ensimmäistä kertaa. Ekalla kerralla ikää oli 18v ja uskoin vakaasti että mennään naimisiin jonakin päivänä. Mutta kävikin niin että mies osoittautui aivan toisenlaiseksi ihmiseksi kuin antoi itse ymmärtää olevansa. Tätä kihlausta kesti kuitenkin 11v2kk
 7. 30kpl saippuakuplaputeleita
 8. Minä kutsun viisi työtoveria. Yksi heistä on jopa kaasoni ;D Miehen työtovereita tulee kolme ja heistä yksi on bestman
 9. Me sovittiin että kumpikin saa kutsua 50 vierasta + mukana tulevat alle 10vuotiaat laspet. Yli 10v lapset sisältyy tuohon 50:een. Mun mielestä reilu jako.
 10. Meillä minä menen sulhasen luo idean kanssa ja sulhanen ilmoittaa asiasta mielipiteensä. Toteutus jää mun vastuulle. Mutta parempi niin, koska muuten jäisi asia hoitamatta tai hoituisi aivan viime tingassa....
 11. Netistä tutkailtiin noin kymmentä vaihtoehtoa, jotka käytiin myös ulkopuolelta katsomassa. Moni kaatui siihen ettei ollut riittävää parkkitilaa. Pari näistä oltiin aiemmin nähty sisältä. Tää varattu paikka käytiin sit katsomassa sisältä ja varattiin samantein. Ja erillisiä tarjouksia ei kyselty, vaan kysyttiin et mikä on vakiohinta ja sillä mentiin.
 12. Miä voisin huolii suklaamoussekakun Mutta katsotaan nyt...
 13. Kotkassa mm. Sapokka, Katariinan meripuisto
 14. Minäkin olen hoitaja joten töissä en voi pitää. Ja tällä hetkellä mun kihla ei edes mahdu mulle, kun on sormet niin turvoksissa.
 15. Meillä on ens kesänä häät Ruotsinpyhtäällä. Ei kellään ois vinkata jotain hyvää pitopalvelua, marttoja tms?
 16. Minä määrään Annoin kaasoille listan ihmisistä kenen toivon polttareihin osallistuvan. Listassa oli myös henkilöiden puh.nrot.
 17. Meille tulee meidän yhteiset (silloin poika 4v4kk ja tyttö 1v11kk) sekä minun tytär (silloin 14,5v)
 18. Kaasojen valinta ei ollut vaikeaa. Toiseen kaasoon olen tutustunut v-97 ja toiseen v-04.
 19. Minä haluan myös suklaamoussekakun...nams...
 20. 5,5 vuotta kihloissa oloa tulee täyteen kun on häät.
 21. Me meinattiin tilata Vistaprintiltä semmoiset käyntikorttikokoiset STD-kortit ja laittaa ne joulukorttien kanssa samaan kuoreen. Mulla on ainakin paljon ystäviä, jotka työskentelee hoitoalalla ja työvuorot on hyvissä ajoin tiedossa. Joten jos kaksi kuukautta ennen häitä laittaa kutsun menemään niin vapaata ei välttämättä enää saakaan hääajankohtaan.
 22. Maksavat itse puvut. Kaasot maksavat itse myös kampauksensa ja meikkinsä jos sellaiset haluavat ammattilaisella otattaa.
 23. Noin äkkiseltään laskien sain lukumääräksi 12.
 24. Kaks vuotta ennen häitä alettiin puhumaan asiasta ja välillä mietittiin mitä saatettais haluta. Kunnon suunnittelu alkoi tänä kesänä eli vuosi ennen häitä.
 25. Meillä on kello 14. Oltiin ensimmäiset jotka varas ko. päivälle, joten saatiin juuri se aika mikä haluttiin