Jump to content
Naimisiin.info

Illuusian.unelma

Rouva
  • Viestit

    198
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Illuusian.unelma kaikki viestit

  1. Hehee, toinenkin vessasta ulostullessa kosittu. Meillä meni hyvin pitkälle samoin, paitsi ettei minulla ollut housuja jalassani :-D Ja mies oli siinä samoin polvillaan, paljas alapääni sopivasti nenän edessä.
  2. Morsian-statuksessa meni varmaan yhtä kauan. Mut pääasia, että tuli. Kyllä minä täällä varmaan jonkin verran pyörin jatkossakin, mutta on se jo nyt harventunut huomattavasti. Vaukkareiden puolella tulee nyt pyörittyä aktiivisemmin.
  3. Vau, mun status on _viimeinkin_ rouva, täällä naikkareissakin! :-D
  4. Augusta: Suloista. Kihlautumisen ihanuus kahteen kertaan! Kaksi yhden hinnalla, hih. <3
  5. Augusta, höh! Miehet on joskus niin vaikeita... Meillä asiat eteni nopeasti, sitten kun päätös saatiin tehtyä. Mies osallistui hääjärjestelyihin kiitettävästi ja jupisi vastaan vain "näon vuoksi". Oli ilo huomata, että sulhanen oli itsekin innoissaan. Jospa sun mies vaan ei miehiseen tapaan tule ajatelleeksi asiaa. Ei niillä putkiaivoilla pyöri asiat päässä samalla tavalla kuin meillä naisilla...
  6. Hups, en ollut huomannut kysymystäsi. Juu, kysyttiin lupa. Koska seuraavaan vihittävä pari oli vasta tunnin päästä, saatiin kaikessa rauhassa kohottaa maljat. Ehtona oli vain, että jos läikytämme, myös siivoamme, sillä maistraatti ei pysty järjestämään siivousta kesken päivän. Joo, aika mälsää olla täällä vielä "morsian", mutta niinpä mun ajokortissakin lukee vielä vanha nimi..
  7. Voimia Vilutille. Olen lukenut myös blogiasi säännöllisesti, mutta nyt taitaa olla salasanan takana. Uskon, että löydät vielä jonkun, jonka kanssa nämäkin asiat ovat yksinkertaisempia. pink_girl, rohkea ratkaisu, ja varmasti hyvä, että tässä vaiheessa tajusit olevasi tekemässä virheen.
  8. Illuusian.unelma

    Rouvatukka

    Huh, ei rouvatukkaa tänne kiitos. Puoleen selkään yltää ja jo kolmen sentin tasaaminen sattuu
  9. Meillä anoppi naimisiinmenoaikeista kuullessaan kysyi, että miksei kirkossa. Selitykseksi kuitenkin riitti hyvin se, ettei kumpikaan kuuluta kirkkoon. Vihkimistilaisuuden jälkeen sitten kovasti harmitteli, ettei ollut ottanut videokameraa mukaan, kun oli luullut, että tilaisuus on lyhyt ja karu. Eli käsitys siviilivihkimisestä on yhä, että se on se kahden minuutin pakollinen kaava ja siinä se. Meidän vieraille kaunis seremoniamme taisi olla positiivinen yllätys.
  10. Minun pyöreä kimppuni, sulhasen ja sulhaspojan vieheet olivat Petosella Pyörönkaarella sijaitsevasta kukkakaupasta nimeltä Pyörön kukka ja lahja. Olin tosi tyytyväinen sekä kimppuun että sieltä saamaani palveluun. Floristi ymmärsi hyvin visioni kimpusta ja esitti ehdotuksiaan sen suhteen, lopputulos oli juuri sellainen kuin halusinkin ja hinta kohtuullinen. Voin lämpimästi suositella.
  11. Ystävättäreni luki tilaisuuden aluksi meille henkilökohtaiseksi muokatun runon, vihkijä piti ihanan puheen, virallisen vihkikaavan jäykät teitittelyt muutettiin sinuttelumuotoon ja tilaisuuden lopuksi kohotettiin maljat. Siinäpä meidän pienet lisät vihkimiseen.
  12. Illuusian.unelma

    Kuopio

    Lämpimästi voin suositella vihkijäksi Itä-Suomen maistraatista henkikirjoittaja Eira Savolaista. Lämmin ja sympaattinen vihkijä joka mielellään suostui lukemaan meille henkilökohtaisen puheen ja muutenkin otti huomioon kaikki toiveemme vihkimisen suhteen. Myös maljojen kohottaminen maitsraatin tiloissa onnistui.
  13. Auts! Tuo ei kuulosta kyllä hyvältä. Ihan kuin kihlaus olisi joku palkinto, joka ansaitaan hyvällä käytöksellä. Puuh! Näkisin niin punaista tuossa tilanteessa.
  14. En voi suositella ainakaan Kuopion Sokoksella sijaitsevaa Korjausompelimo Paula Savinoff:a. Työ ei ollut valmis luvattuna ajankohtana, mutta siitä ei vaivauduttu ilmoittamaan; tuli hukkareissu minulle. Lisäksi yksinkertainen sisäänotto oli tyritty ihan huolella ja otettu sisään ihan liikaa, vaikka ompelija itse mittasi ja merkitsi neuloin kohdan. Viikossa ei ole mahdollista lihoa niin paljon, kuin korjaus heitti. Uusiksi siis meni, mutta hyvä ei ole vieläkään, hiukan liian kireä yhä, mutta pakko kelvata; en kertakaikkiaan uskaltanut jättää mekkoa enää sinne.
  15. Häät on ylihuomenna ja kun äsken kävin hakemassa mekkoani ompelijalta, jolla se on pienennettävänä, se ei ollut vielä valmis!!! Tämän kaiken kiireen ja stressin keskellä tein siis täysin turhan mekonhakureissun. Ymmärrän kyllä ompelijan syyn, sillä kone oli ollut rikki ja aikatauluna jätättävät sen takia, mutta olisi kai tuo voinut silti ilmoittaa asiasta!!!
  16. Baarinjonossa vaihdettiin puhelinnumeroita. Minun aloitteestani vielä.
  17. Hmmm. Joskus kesäkuun alussa, muistaakseni. Hääpäivä 12.7.13, eli nopealla aikataululla mennään.
  18. Meillä on äärimmäisen rajattu vieraslista. Molempien vanhemmat, sisaret, lapset ja muutama ystävä. Ystävät on kutsuttu ilman puolisoitaan, samoin äitini ilman avomiestään. Ystävät ymmärsivät rajauksen mainiosti, mutta äitini mies ei niinkään, sillä sulhasen äidin avomies kutsuttiin. Sulhasen kohdalla tämä mies on kuitenkin ollut hänen elämässään lapsesta saakka, ja täysi isäpuolen asemassa. Oman äitini mies tuli kuvioihin, kun olin jo aikuisuuden kynnyksellä, enkä koskaan ole tuntenut häntä millään tavalla läheiseksi. En edes pidä kyseisestä henkilöstä. Joten rutinaa asiasta kuultiin, mutta ei noteerattu. Nämä ovat meidän häämme, joihin kutsumme vain ne ihmiset, jotka itsellemme läheisiksi tunnemme. Jos joku ei sitä ymmärrä, olkoon ymmärtämättä.
  19. En ole varma ostetaanko me huomenlahjoja ollenkaan. Mies ahdistuu luultavasti jo ajatuksestakin, että pitäisi taas keksiä joku lahja minulle . On kovin tuskissaan asian kanssa jo joulun ja syntymäpäivien alla. Jos keksii hyvän idean heti, on kovin mielissään, mutta jos joutuu miettimään, niin alkaa tuskailla ja kiukutella. Pitää tunnustella maaperää varovasti. Itselläni on kyllä jo hyvä idea varastossa. Ollaan kesän aikana muuttamassa uuteen kotiin, jossa on miehen pitkään haaveilema autotalli. Tällä hetkellä johtavin huomenlahjaideani on ostaa sinne joku säilytysratkaisu (Elfa tai Sovella); reikälevy, kannatinkiskot, koukkuja yms. sälää siihen. Tiedän miehen sellaista himoitsevan, mutta ovat sen verran arvokkaita, että empii sen hankintaa. Tuossa on vielä sekin hyvä puoli, että kokonaisuutta voi laajentaa muiden lahjomispäivien myötä ja näin lahjaongelmani ovat pitkäksi aikaa ratkaistu.
  20. Ohoh, täällähän on oikea kihla-aalto! Onnea Katjaaa <3
  21. Meille tulee Löwenmarkin "Vaimo" ja "Mies" sormukset titaanisena, värillisellä timantilla. Hintaa 450€/sormus. Luultavasti luovun kihlasormuksesta kokonaan, sillä tuntuu, että tuo sormus yksinäänkin riittää.
  22. Alkuun ajateltiin, että käydään maistraatissa vain kahden todistajan läsnäollessa. Mies kuitenkin kysyi äidiltään, olisiko tämänkin halunnut tulla paikalle ja niin pallo lähti pyörimään... Tottakai sitten on kutsuttava minunkin vanhempani ja ja ja... Vieraita on nyt koossa 11-13 kpl, mutta pieni määrähän se toki vielä on. Ymmärrän kuitenkin nyt hyvin miten nämä häät paisuvat kuin pullataikina. Mies on ihan hämillään, kun tajusi, että aiheutti ihan itse vierasmäärän suurenemisen kahdesta kolmeentoista.
  23. Jää varmaan 1500-2000 euron väliin. Ja tuohon sisältyvät sormuksetkin (450€ kpl). Vieraita tulee 11-13 kpl.
  24. Meillä jää kihlausaika pari päivää vajaa viiden kuukauden mittaiseksi. Onnistuu hyvin, kun on suunnitteilla vain hyvin pienet häät.
×
×
  • Create New...