Casa

Rouva
 • Content count

  4122
 • Joined

 • Last visited

About Casa

 • Rank
  Konkari

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Ihan kasvotusten kysyin.
 2. Kun hääpäivää pohdimme oli ajatuksena pienet häät, jotka itse maksamme. No, näin ajateltiin marraskuussa 2011. Nyt kun häät ovat paisuneet sadan hengen pippaloiksi, ovat maksajiksi ilmoittauneet meidän molempien vanhemmat. Eli porukalla maksellaan.
 3. Juhlapaikka ensin. Mutta ei tarvinnut maksaa varausmaksua ennen kuin kirkko varmistui (noin pari kk:tta tämän jälkeen).
 4. Näin meilläkin! Ja sulhanen on samaa mieltä.
 5. Nyt näillä on kaksi hyvää pitopalveluehdokasta ja toisesta luettuamme paaaljon positiivista netistä, alkaa valintakin olemaan selvä!
 6. Minä kaavailin kaasoille, heitä siis kaksi: polttarien järjestäminen makutuomarina (sen mukaan miten kerkeävät, itselä on aikalailla oma tyyli ja tiedän jo valmiiksi millaisen puvun halusin, korut yms.), mielipiteen antajina esim. juhlapaikan sisustukseen (kysyn jos tulee jotain "probleemia") viettää hääpäivän aamu morsiamen kanssa (siis osallistua kampaajalle/meikkiin/juhlapaikan koristeluun) ja sujuvuuden varmistamiseen (puvun oikomisesta vieraiden ohjailuun) suunnitella ja juontaa juhlaa yhdessä bm:n kanssa BM polttarit miehelle suunnitella ja juontaa juhlaa yhdessä kaasojen kanssa Nyt tällä lailla. Ei juuri hommaa, mutta mistäs sitä tietää mitä vielä keksitään. Ollaan kuitenkin sulhasen kanssa tykätty suunnitella lähes kaikki alusta alkaen kahdestaan, kun voidaan puhua/suunnitella/tehdä päätöksiä mihin vuorokauden aikaan tahansa, muiden hommien lomassa. Olen koittanut ilmoitella kaasoille mitä ollaan tehty ja varailtu ja ovat kyllä kuunnelleet innolla. Ihanat. Ehkä ensi vuoden puolella järkkäillään jotain häämiitinkejä, joissa kaasot ja bm pääsee sitten paremmin osallistumaan.
 7. Voi ei, miten kivoja juttuja! Me ollaan miehen kanssa pohdittu tätä ja mies ehdotti että tarjottaisiin bm:lle ja kaasoille (vaikka puolisoineen) mökkiviikonloppu ja tietty hankittaisiin ruoat ja juomat sinne... Häiden jälkeen. Asutaan kaasojen kanssa samalla paikkakunnalla ja bm käy täällä paikkakunnalla usein. Mutta tästä ei sitten jää mitään "pysyvää" muistoa... Ajatuksena myös hankkia (tuon toisen topikin innoittamana!) hääpäivän aamuna kaasoille ja bm:lle korit, joissa kaikkea pientä. Mitä mieltä olette tuosta mökki-illasta?
 8. Se riippuu täysin siitä olenko töissä vai en. Loukkaantumisen vuoksi jouduin lopettamaan "vakkari" kesätyöni, joka on fyysistä hommaa. Oman alan työpaikan jos kesäksi saan, niin max päivän uskallan pyytää vapaaksi, eli sen perjantain. Mies sanoi että toivoisi saavansa kanssa edellisen perjantain vapaaksi ja varmasti onnistuu kun voi tehdä tunteja etukäteen sisään. Anoppi sen sijaan ilmoitti ottavansa koko edeltävän viikon lomaa. Ottakoot jos tahtoo... Näin meillä, no, töitä tässä opiskelijaperheessä ollaan kesät totuttu tekemään, joten useamman päivän loma olisi jo villiä. Häämatkalle mennään vasta myöhemmin.
 9. Meillä tuo on kantanut kihlasormustaan sen verran, että sormus on jo aivan kärsinyt ja lommoilla. Onpahan muuten jäänyt pieneksikin (ja olen kyllä yrittänyt puhua että olisi mieluummin ilman kun tuo puristaa, mutta ei halua... Pöhkö) joten uusi vihkisormus ostetaan ja pitää sitten pelkästään sitä. Ajattelimme että miehen kihlasta voisi tehdä tulevaisuudessa tulevalle lapselle jonkun korun vaikkapa syntymälahjaksi.
 10. Onko kellään kokemusta siitä kuinka lyhyesti vihkimisen voisi hoitaa? Minua ei vain inspiroi istuttaa ihmisiä puisilla kirkon penkeillä yhtään pidempään kuin on tarvis plus toivon koko sydämestäni että isovanhempani (vanhoja, jo huonokuntoisia) pääsisivät paikalle. Ja heitä en todellakaan halua istututtaa yhtään pidempään kuin on tarvis, vaikka kovin uskonnollisia ovatkin.
 11. Me oltaisiin haluttu vihkiminen klo 14 tai 15 (niin kuin vissiin jokainen täällä foorumilla), mutta oltiin myöhässä (PÄIVÄN verran) niin saatiinpa sitten klo 13. Nyt mietityttää nuo kommentit "liian aikaisesta" ajasta, mutta tällä mennään, ei voi mitään... Juhlapaikka sijaitsee noin kilometrin päässä kirkosta.
 12. Meillekin tulossa perinteiset häät. Isot kirkkohäät, isä saattaa alttarille, on valkoista pukua ja huntua, hääleikkejä, häätanssi (ei valssata), kimpun ja sukkanauhan heittoa... Mies ei halua morsiamenryöstöä; kuulemma hänet nolataan polttareissa, joten ei sitten enää häissä kiitos. Mutta katsellaan... Kyllä se alkoi jo hieman lämmetä ajatukselle, kun kuuli että ei se "lauluosuus" (siis lauletaan että saadaan morsian takaisin, hän on ollut häissä joissa morsiamen ryöstö on aina toteutettu näin) ole ainoa vaihtoehto...
 13. Näin ajattelinkin. No, kai ne siihen meidän pöytään mahtuu... Tai sitten vain istutaan kaksin. Miten tää on niin vaikeaa?