Merya

Rouva
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Merya

 • Rank
  Juniori
 • Birthday July 27

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Oulu
 1. Juuri äsken posti toi mukanaan mulle Stockan käteiskortin. Ajattelin, että Kela olisi ollut nopeampi mutta ei näköjään. Ja siis nimi mulla muuttui viime perjantaina, eli nopeaa toimintaa.
 2. Me vietiin paperit maistraattiin noin 4 viikkoa aikaisemmin, samalla kun varattiin aika vihkimiselle.
 3. Otin mieheni nimen. Samalla sukunimeni muuttui todella yleisestä todella harvinaiseen. Oikeastaan ei ollut edes vaikea tehdä päätöstä, että otanko miehen sukunimen vai en. Se vaan on niin luonnollista, että perheellä on sama sukunimi.Helpottaa moniakin asioita.
 4. Lopulta kävikin niin, että en tulekaan nyt ottamaan hääkimppua, sillä kyseessä maistraatissa vihkiminen ja heti sen jälkeen karataan häämatkalle. Keväällä/kesällä/syksyllä liiton siunaus, niin silloin vasta sitten kimppu. Ja ymmärrän kyllä miksi hääkimpun suunnittelusta peritään maksu. Ei ole kiva tehdä useita tunteja suunnittelutöitä ja sitten ilmoitetaankin, että sori, en otakaan teiltä kukkaa tai pahimmas tapauksessa ei ilmoiteta mitään. Arvokasta työaikaa mennyt hukkaan. Ja pitää laittaa tuo tapahtuma kalenteriin ylös, jos vaikka innostuisi vierailemaan.
 5. 10/09 tutustuttiin ja aloimme seurustelemaan, yhteen muutettiin 03/10 ja 09/11 mies kosi ja nyt reilun viikon päästä maistraattiin. Muuten tilanne on se, että minä leikin kotitonttua eli olen työttömänä ja miehellä vakityöpaikka. Asutaan vuokralla kerrostalossa, mutta haaveena on ostaa omakotitalo. //Muoks: Niin ja ikää minulla 28 ja miehellä 31.
 6. Mun pukukokonaisuus on violetti-musta. Musta hame ja bolero ja violetti toppi.
 7. Mietinkin että sanon vaan siellä että tahtoo kukkakimpun. Vaihtoehtosesti tilaan sen Kanervan verkkokaupan kautta.
 8. Mun tekis mieli pyytää mun kaasoa lukemaan joku kiva runo ja jos ois mahdollista ni soitattaa yks biisi, mutta mies taas ei halua pitkittää tilaisuutta sekuntiakaan. Täs ois viel pari viikkoa aikaa saada sen pää toisiin ajatuksiin.
 9. Maistraattiin mulle tulee otsalle otsaletti ja muuten mun pitkät hiukset kiharretaan ja laitetaan takaa osittain kiinni. Mahdollisia koristeita on kukkapinnit. Tän kampauksen saan tehtyä itse äitini avustamana. Sitten ensi kesänä kun on kunnon hääjuhlat, niin silloin panostan ihan kunnolla kampaukseen ja olenkin ajatellut jotain kivaa nutturakampausta, mutta mieli saattaa muuttua vielä monta kertaa.
 10. Nyt kun mulla ja miehellä on vain pikainen siviilivihkiminen ja heti häämatkalle suuntaaminen, niin en ajatellut kovin paljoa panostaa kaunistautumiseen, joten meikin ja kampauksen teen itse äitini avustamana. Kasvohoidossa kuitenkin ajattelin käydä kosmetologikoululla ja geelikynnet mulle laittaa kaveri. Ensi kesänä tai keväänä kun on vuorossa avioliiton siunaaminen ja kunnon juhlat, niin silloin sitten käyn ihan kampaajalla ja maskeerajalla laittautumassa kauniiksi. Oon miettiny, että vois joko Goalasille tai Citysalongille antaa mahdollisuuden silloin, riippuen toki siitä että kumpaan saan ajan varattua kunhan siunaamisen ja juhlan päivämäärä on varmistunut.
 11. Pyysin kaasokseni erittäin hyvää ystävääni, jonka olen tuntenut noin viitisen vuotta. Kyseessä on tosin hieman erikoinen kaaso, nimittäin hän on mies. Mutta eipä mikään laki estä miestä pyytämästä kaasoksi. Mielessä oli toinenkin henkilö kaasoksi, mutta koska päädyimme miehen kanssa siivilivihkimiseen ja heti vihkimisen jälkeen häämatkalle ja juhlat vasta myöhemmin, niin en viitsinyt tätä toista kaasoa pyytää, sillä hän asuu ihan toisella puolen Suomea kuin minä. Mutta pitää katsoa sitten kun on ne kunnon juhlat, jos hänet pyytäisi silloin.
 12. Mun vihkisormukseen ei tule mitään kaiverrusta, koska siihen ei sellaista saa mitenkään. Mutta eiköhän sen hääpäivän ja sen että kenen kanssa naimisissa, niin muista ilman sitä kaiverrustakin.
 13. Ollaan huomenna menossa katsomaan mulle vihkisormusta. Aluksi mietin, että Kalevala korun mallistosta joku kiva minkä saisi hopeisena, mutta tänään kun katselin Timanttisten sivuilta sormuksia, niin sieltäkin löytyi ihan kivoja. Liike johon olemme menossa on Timanttiset-myymälä, joten pitää toivoa että sieltä löytyy sellainen sormus jota olen ihastellut. Joka tapauksessa sormus tulee olemaan hopeinen, jos kiviä niin zirkoneita ja hintaa maksimissaan 60 euroa. Pienellä budjetilla kun mennään, niin kalliimpaan ei varaa. Eikä sillä hinnalla nyt niin väliä, kelpaisi vaikka yllätyssuklaamunasta saatu sormus. Pääasia on, että sormus on kaunis ja siitä itse pitää.
 14. Nostelenpa tätä kun mulla ja miehellä mahdollisesti tiedossa avioliiton siunaus. Emme ole vielä varanneet mitään tilaa eikä pappia, sillä päivämäärä ei ole vielä varmistunut sille, että milloin siunaamisen haluamme. Se ei kuitenkaan tule olemaan sama päivä tai edes muutaman seuraavan päivän aikana siviilivihkimisestä. Katselin tässä Oulun seurakunnan sivulta tietoja eri tiloista ja Tuomiokirkon Krypta ainakin tällä hetkellä kiinnostaisi eniten. Onkohan kenelläkään siitä kokemuksia?
 15. Olemme miehen kanssa miettineet seuraavaa: Tahdomme yhdessä ilmoittaa teille seuraavan ilouutisen. Sanoimme toisillemme ”Tahdon!” 28.10.2011 Oulun maistraatissa todistajien läsnäollessa. Häitä juhlitaan paikassa X xx.xx.2012 klo xx:xx alkaen. Merya ja Mies