charming

Morsian
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About charming

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. eilen pääsin sovittamaan pukuani ja onhan se ihana!!! nyt täytyy kyllä sanoa että onneksi otin riskin ja tilasin puvun jota en ollut nähnyt kuin kuvasta ja jonka kokokin tilattiin vain mittojeni perusteella, koska tuo puku on sata kertaa parempi kuin mikään muu sovittamani puku! vähän kyllä välillä jännitti että onkohan se hyvä ja ehtiikö se ajoissa, mutta kaikki stressaaminen kannatti Silkki: tilasin pukuni helmikuun puolessa välissä, saapumisajaksi annettiin 19.6. ja siitä plus/miinus kaksi viikkoa. tuo nyt tuli kuitenkin reilu kaksi viikkoa etuajassa eli vajaa neljä kuukautta meni. niin ja täytyy kyllä kehaista seremoniaa sen verran, että todella nopeasti sain puvun sieltä postitse tänne muutaman sadan kilometrin päähän sen jälkeen kun se oli liikkeeseen saapunut. ja muutenkin asiat hoituivat hyvin sujuvasti.
 2. mun maggie oli saapunut seremoniaan viime perjantaina ja tänään se on lähetetty sieltä minulle!! viimeistään ensi viikolla siis saan sen itselle!
 3. mitähän sitä tosiaan keksisi... tuo huomenlahjakuvaus olisi varmasti hänen mieleensä, mutta jotenkin en itse lämpene ajatukselle... laskuvarjohyppy voisi olla vaihtoehto, jos polttariseurue ei tätä ideaa toteuta jo ennen häitä kaikki kalvosinnapit, korut ja kellot on nou nou, niille ei ole joko käyttöä tai niitä on jo liikaa.
 4. eilen sain kaikki kutsut vihdoin valmiiksi, nyt ne tuossa odottaa postitusta! ihanaa! ajattelin laittaa tällä tai ensi viikolla postiin, häät heinäkuun lopussa ja v.p. 30.6.
 5. huh, olipa hyvä että täältä löytyi tämmöinen keskustelu! minäkin kävin tänään ostamassa noita tahdon-merkkejä ja myyjä löi samalla käteen pinon priority-tarroja ja sanoi että laita tuommoiset myös kuoriin. en tajunnut siinä sitten kysyä että onko ne pakko laittaa, kotona vasta aloin miettiä että kylläpä kirjekuorien ilme kärsii jos ne siniset tarrat niihin joutuu liimaamaan. mutta mekin sen verran hyvissä ajoin kutsut postitamme, että se ja sama vaikka matkaavatkin 2-luokassa kunhan vaan perille löytävät jätän tarrat siis laittamatta!
 6. ^tuolla kukkapuolen keskustelussa on oma ketju oulun kukkakaupoista
 7. Onko kellään kokemuksia Kastellin ostoskeskuksessa sijaitsevasta kukkakaupasta?
 8. OMG!! Oon pysytelly koko ajan tän asian kanssa ihan rauhassa, ajatellu että kyllä ne Seremoniassa tietää millon se tulee. Mutta jos teillekin toimitukset on luvattu vasta 6kk:n päähän, niin miten helkutissa mun Maggie lentäisi tänne kahta kuukautta nopeammin!? Paitsi että... voikohan olla että myös Suomeen on mahdollista saada nuo puvut joiden nimen edessä Maggien sivuilla on tuo P-kirjain nopeammin.. "Priority Gown available for quick delivery through Authorized Retailers" Mun Maggie nimittäin on tuollainen jossa on tuo P.
 9. Äitini lupasi maksaa pukuni, budjettia tiedustellessani sanoi ettei hinnalla väliä, kunhan on hyvä. Maggie Sottero tilattiin, hintaa 1420e. Mutta on se sen arvoinen!
 10. Kuinka hyvin teillä on nuo alunperin ilmoitetut toimitusajat pitäneet paikkaansa? Minun Maggien pitäis tulla kesäkuun puolessa välissä, tilauksesta tulis tuolloin 4kk. Seremoniasta sanottiin että +/- 2viikkoa siitä ilmoitetusta ajasta, toivottavasti tulee! Meni nimittäin tilaaminen vähän viime tippaan kun olin muka kuvitellut löytäväni pukuni suoraan liikkeestä... toisin kävi.
 11. Kyselenpä täällä myös Oulun ompelimoista.. kokemuksia? Omaa tulevaa pukua täytyy ainakin lyhentää, ehkä myös kaventaa.. Minne kannattaa viedä? Kuinka kauan muokkauksessa menee ja kuinka aikaisin kannattaa varata aika ompelijalle?
 12. Täälläkin morsian joka kierrellyt viime aikoina Oulun liikkeitä. Katariinassa kävin ihan ensimmäistä kertaa sovittamassa pukuja. Kokeilin eri mallisia, ja niinhän se oli että se malli jota olin ajatellutkin parhaimmaksi sopi myös todellisuudessa parhaiten. Kokeilin muistaakseni neljää eri pukua, valitsin tosin aluksi useamman joita kokeilisin mutta kun oli paria kokeillut tiesi ettei tarvitse joitain pukuja edes kokeilla - eivät olisi olleet hyviä. Myyjä oli tosi mukava, tosin ei kovin innokkaasti tuonut omaa näkemystään pukujen istuvuudesta esille. Äitini ja kaaso kommentoivat pukuja asiantuntevammin kuin myyjä... Liikkeen omistajakin oli siinä sivustaseuraajana, ja hän kyllä kehui erityisesti kahta pukua päälläni. Näiden kahden puvun välillä jäinkin miettimään. Meinasin jo toisen sillä käynnillä ostaa mukaani, mutta kun ei tullut sitä tunnetta että se puku olisi SE puku... En sitten lopulta ostanut kumpaakaan. Mutta pukujen nimet sain lapulle mukaan. Glamourissa kävin ilman sovitusaikaa. Päivä oli lauantai, joten liikkeessä oli kyllä vilinää. Sain kaason kanssa katsella pukuja vaikkei aikaa ollutkaan. Sielläkään ei oikein mikään puku säväyttänyt, kaasoni halusi minun kokeilevan yhtä pukua ja yksi myyjistä ehtikin kahden muun asiakkaan välissä avustamaan sen minulle päälle. Tällä viikolla kävimme Glamourissa vielä varaamassa sulhaselle ja bestmanille puvut ja samalla siinä kävin taas pukuvalikoiman läpi, ei vieläkään mitään erikoista. Viiaennassa Zeppeliinissä kävimme avajaisviikonloppuna. Taas ilman sovitusaikaa, mutta koska silloin ei kukaan ollut pukuja sovittamassa, sain sovittaa muutamaa pukua. Myyjä oli todella puhelias ja mukava. Tästäkään liikkeestä en omaa pukuani löytänyt. Pukujen koot olivat tosi isoja, pienin jota sovitin oli kokoa 38. Muut joita olisin voinut kokeilla olivat kokoa 40 tai jopa 42... Itse kun on kokoa 32-34, niin eiväthän ne istuneet mitenkään päin.. Myyjä selitti, että eivät olleet saaneet tuolle avajaisviikonlopulle kaikkia pukuja jotka olivat tilanneet. Jos olisin puvun sieltä ostanu, muutostyöt olisivat kuuluneet hintaan. Tuolla olikin kalleimmat puvut joita kokeilin. Oma puku löytyi sitten suunnittelijoiden sivustoja selaamalla. Kun SE puku löytyi, selvitin missä päin Suomea ko. suunnittelijan pukuja myydään. No, Helsingissäpä tietenki. Sieltä lähti puku tilaukseen, pitäisi tulla kesäkuussa. Peukut vaan pystyyn että koko on edes sinne päin ja että puku ylipäätään näyttää hyvältä mun päällä
 13. Tähän viitaten: millaisella aikataululla olette varanneet meikkiä ja kampausta? Omat häät tulossa elokuussa 2013, ei kai sentään vielä tarvitse olla liikenteessä, vai...? tuolta goalaksesta mulle sanottiin kun helmikuun alussa soitin, että ovat alkaneet antaa aikoja kesälle 2012 heti tämän vuoden alusta. eli viime vuonna ei ole voinut vielä edes varata tälle vuodelle. en tiiä antaako jotkut paikat jo aiemminkin. varmaan kysymällä selviää, ja minä ainakin olen sen huomannut tässä melkein mitä tahansa hääjärjestelyyn liittyvää varaillessa, että ei voi ainakaan olla liian aikaisessa....
 14. meillekään ei tule mitään hääleikkejä, jos nyt kimpun ja sukkanauhan heittoa ei lasketa. ei kumpikaan tykätä niistä, joten olen kaasolleni ja miehen bm:lle sen painokkaasti ilmoittanut ettei niitä tarvi järjestää.. meille tulee hyvä bändi, stand up-koomikko, ruokaa ja juomaa. eli hyvät bileet
 15. ^^Rouva, tarkoitatko Kaakkurin Citymarketin vai OYS:n Kukka-Maariaa? Itsellänikin oli mietinnässä että kaakkurin liikkeestä olisin käynyt maorsiuskimppua ja muita kukkia juhlapaikalle kyselemässä, mutta jos laatu on ollut tuota luokkaa niin taidan kuljettaa rahani muualle...