wilperi

Rouva
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

About wilperi

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meidän syyskuiset häät ikuisti Riikka Kajander. Riikka hoiti hommansa ensiluokkaisesti. Hän oli mukana koko päivän kuvaten kirkkotoimituksen, potretit ja lisäksi ihanat kuvat itse juhlista. Riikan kuvat vastasivat täydellisesti odotuksiamme ja uskallankin hyvin mielin suositella Riikkaa kuvaajaksi http://www.riikkakajander.com/
 2. Meidän poika oli häissä tasan 1 v 1kk. Pidettiin täysin aikuisten häät ja niihin ei osallistunut edes oma lapsemme. Aamupäivällä poika lähti mummolaan ja minä sain rauhassa olla kampaajan ja meikkaajan käsiteltävänä. Päivällä mummolaan tuli MLL:n lastenhoitaja joka oli pojan kanssa hääjuhlan ajan ja yöksi mummi ja pappa tuli hoitamaan poikaa. Järjestely meni mallikkaasti ja poika jäi mielellään hoitajan kanssa.
 3. Me varattiin kaikki kuljetukset Kovaselta. (Hääparin auto, minibussi hotellivieraille vihkipaikalle, bussi kaikille vieraille vihkipaikasta juhlapaikkaan) Palvelu on todella hyvää ja saimme erittäin joustavasti sumplittua kuljetuksia vielä hääviikollakin.
 4. Meidät vihitään parin päivän päästä Puotilan kappelissa. Potrettikuvia tuskin otamme kirkon alueella. Tuosta musiikista, meillä tulee kaikki musiikki ihan kaijuttimista jotka tosin joudumme itse kiikuttamaan kappeliin. Mutta jos meidän omituiseen vaatimukseen suostuttiin niin luulisi että kitaransoittajakin onnistuu.
 5. Me soitetaan nuo Mokoman ja Tehosekoittimen kappaleet omilla soittimilla. (läppäri, kaiuttimet ja subbari) Kyl siinä vähän sai neuvotella mutta onneksi oli nuorekas kanttori joka suostui toiveisiimme. Hän olisi voinut soittaakin nuo pianolla mutta ongelmaksi tuli että kuka laulaisi, noilla kappaleen sanoituksilla kuitenkin on suuri merkitys meille. Siksi päädyimme tähän ratkaisuun.
 6. Me haettiin viikkoa ennen häitä (eli eilen ) Päädyttiin tähän viimehetken viinarallireissuun sen takia että vaikka juomilla olisikin päiväyksen puolesta ollut meriittejä säilymiseen niin juomien haltijat tuskin olisivat pystyneet pitämään näppejään erossa nestemäisistä herkuista paljon viikkoa kauempaa
 7. Olin heinäkuussa häissä jossa Hupli hoiti Cateringin. Ja näin vieraan näkökulmasta en todellakaan suosittelisi. Ihan siitä syystä että ruoka oli surkeaa. Tarjolla oli paria eri salaattia, tzatsikia, savustettua lohta ja graavilohta joka olikin yllättäen muuttunut siiaksi, paahtopaistia, pororullia sekä keitetttyjä perunoita. Ruuasta ei tosiaan ole juurikaan mitään hyvää sanottavaa. Ainoastaan pororullia saattoi kutsua hyviksi. Graavilohi tosiaan oli graavisiikaa ja tämä oli tapahtunut ihan lennosta, en tiedä miksi. Savustettu lohi oli vetistä ja lähes mautonta. Salaatit olivat mitäänsanomattomia ja tzatsiki mautonta. Paahtopaisti oli pahin pettymys sillä se oli täysin syömäkelvotonta. Makuna lämmin villasukka. Ainut hyvä puoli tästä cateringista oli se että tarjoilijat hoitivat työnsä hyvin.
 8. Meillä on "hieman" erilaiset häämarssit. Kirkkoon mentäessä soi: Mokoma- Ei kahta sanaa (ilman kolmatta) akustinen versio Kirkosta poistuttaessa: Tehosekotin- Hetken tie on kevyt Muuta musiikkia ei sitten kirkossa olekaan.
 9. Me myös haluamme helpottaa vieraidemme ahdinkoa hädän hetkellä wc-korin muodossa. Naisten wc:n koriin tulee tämmöinen runo: Häiritseekö silmäpako? Jomottaako päänsärky? Oli huoli tämä taikka tuo, Tarvikkeet nämä sulle helpotuksen suo. Käytä korin sisältöä vapaasti Juhli kanssamme helpottuneesti Ja miehille tämmönen: Vältteleekö naisväki? Etkö saa seuraa miehiltä? Huoli pois! Apu löytyy läheltä. Käytä vapaasti korin sisältöä tätä. Älä hyvää tilaisuutta käyttämättä jätä!
 10. Mä olisin halunnut että polttarini oisivat olleet yllätys mutta nyt pari viikkoa ennen häitä on enää 1 vapaa viikonloppu niin jopa mun matikkapää sanoo että ne ei voi olla milloinkaan muullon kun tulevana viikonloppuna. En ois halunnut että polttarit on näin "myöhään" kun tässä nyt ois ollut vähän kaikkea muutakin tekemistä.
 11. Meille tulee myös pienet häät, 35 vierasta. Alunperin kutsuttiin 50 henkeä mutta erinäisistä syistä vieraslista hieman kutistui. Meille oli alusta asti selvää että pidämme pienet häät joita juhlimme pääasiassa lähimpien ystäviemme kanssa. Sukua edustaa vain vanhemmat ja minun serkkuni. Määrän sijasta panostamme laatuun. Meidän pienillä haillä saisi kustannettua häät paljon suuremmallekin porukalle mutta silloin ne ei olisi meidän näköiset häät
 12. Tuo 20 000 € kuulostaa aika järkylle summalle, mutten yhtään epäile ettenkö saisi itsekin sen kulutettua jos meillä olisi sadan hengen häät 40 sijaan Silti, luulisin että 20 000 €:lla saisi aika hulppeat häät aikaan täällä suomessa.
 13. Kyllä meidänkin kutsuun yksi painovirhepahoilainen pääsi. Piti kirjottaa ...lauantaina... niin kutsun siinä kohtaa lukee lauantantaina. Että näitähän sattuu
 14. Voi kauhistus! Mä en pääsääntöisesti ole mikään jännittäjä mutta nyt kyllä vähän jännittää että koskahan mulla on ne polttarit Tässä on nimittäin enää 3 mahdollista viikonloppua ennen häitä. Iik!
 15. Meille tulee karkkien sijaan lemmenjuomaa Sinellistä ostin pieniä purkkeja jotka koristellaan teemaan sopiviksi. Lemmenjuoma on oikeesti mun äidin keittämää marjamehua