wilperi

Rouva
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by wilperi

 1. Meidän syyskuiset häät ikuisti Riikka Kajander. Riikka hoiti hommansa ensiluokkaisesti. Hän oli mukana koko päivän kuvaten kirkkotoimituksen, potretit ja lisäksi ihanat kuvat itse juhlista. Riikan kuvat vastasivat täydellisesti odotuksiamme ja uskallankin hyvin mielin suositella Riikkaa kuvaajaksi http://www.riikkakajander.com/
 2. Meidän poika oli häissä tasan 1 v 1kk. Pidettiin täysin aikuisten häät ja niihin ei osallistunut edes oma lapsemme. Aamupäivällä poika lähti mummolaan ja minä sain rauhassa olla kampaajan ja meikkaajan käsiteltävänä. Päivällä mummolaan tuli MLL:n lastenhoitaja joka oli pojan kanssa hääjuhlan ajan ja yöksi mummi ja pappa tuli hoitamaan poikaa. Järjestely meni mallikkaasti ja poika jäi mielellään hoitajan kanssa.
 3. Me varattiin kaikki kuljetukset Kovaselta. (Hääparin auto, minibussi hotellivieraille vihkipaikalle, bussi kaikille vieraille vihkipaikasta juhlapaikkaan) Palvelu on todella hyvää ja saimme erittäin joustavasti sumplittua kuljetuksia vielä hääviikollakin.
 4. Meidät vihitään parin päivän päästä Puotilan kappelissa. Potrettikuvia tuskin otamme kirkon alueella. Tuosta musiikista, meillä tulee kaikki musiikki ihan kaijuttimista jotka tosin joudumme itse kiikuttamaan kappeliin. Mutta jos meidän omituiseen vaatimukseen suostuttiin niin luulisi että kitaransoittajakin onnistuu.
 5. Me soitetaan nuo Mokoman ja Tehosekoittimen kappaleet omilla soittimilla. (läppäri, kaiuttimet ja subbari) Kyl siinä vähän sai neuvotella mutta onneksi oli nuorekas kanttori joka suostui toiveisiimme. Hän olisi voinut soittaakin nuo pianolla mutta ongelmaksi tuli että kuka laulaisi, noilla kappaleen sanoituksilla kuitenkin on suuri merkitys meille. Siksi päädyimme tähän ratkaisuun.
 6. Me haettiin viikkoa ennen häitä (eli eilen ) Päädyttiin tähän viimehetken viinarallireissuun sen takia että vaikka juomilla olisikin päiväyksen puolesta ollut meriittejä säilymiseen niin juomien haltijat tuskin olisivat pystyneet pitämään näppejään erossa nestemäisistä herkuista paljon viikkoa kauempaa
 7. Olin heinäkuussa häissä jossa Hupli hoiti Cateringin. Ja näin vieraan näkökulmasta en todellakaan suosittelisi. Ihan siitä syystä että ruoka oli surkeaa. Tarjolla oli paria eri salaattia, tzatsikia, savustettua lohta ja graavilohta joka olikin yllättäen muuttunut siiaksi, paahtopaistia, pororullia sekä keitetttyjä perunoita. Ruuasta ei tosiaan ole juurikaan mitään hyvää sanottavaa. Ainoastaan pororullia saattoi kutsua hyviksi. Graavilohi tosiaan oli graavisiikaa ja tämä oli tapahtunut ihan lennosta, en tiedä miksi. Savustettu lohi oli vetistä ja lähes mautonta. Salaatit olivat mitäänsanomattomia ja tzatsiki mautonta. Paahtopaisti oli pahin pettymys sillä se oli täysin syömäkelvotonta. Makuna lämmin villasukka. Ainut hyvä puoli tästä cateringista oli se että tarjoilijat hoitivat työnsä hyvin.
 8. Meillä on "hieman" erilaiset häämarssit. Kirkkoon mentäessä soi: Mokoma- Ei kahta sanaa (ilman kolmatta) akustinen versio Kirkosta poistuttaessa: Tehosekotin- Hetken tie on kevyt Muuta musiikkia ei sitten kirkossa olekaan.
 9. Me myös haluamme helpottaa vieraidemme ahdinkoa hädän hetkellä wc-korin muodossa. Naisten wc:n koriin tulee tämmöinen runo: Häiritseekö silmäpako? Jomottaako päänsärky? Oli huoli tämä taikka tuo, Tarvikkeet nämä sulle helpotuksen suo. Käytä korin sisältöä vapaasti Juhli kanssamme helpottuneesti Ja miehille tämmönen: Vältteleekö naisväki? Etkö saa seuraa miehiltä? Huoli pois! Apu löytyy läheltä. Käytä vapaasti korin sisältöä tätä. Älä hyvää tilaisuutta käyttämättä jätä!
 10. Mä olisin halunnut että polttarini oisivat olleet yllätys mutta nyt pari viikkoa ennen häitä on enää 1 vapaa viikonloppu niin jopa mun matikkapää sanoo että ne ei voi olla milloinkaan muullon kun tulevana viikonloppuna. En ois halunnut että polttarit on näin "myöhään" kun tässä nyt ois ollut vähän kaikkea muutakin tekemistä.
 11. Meille tulee myös pienet häät, 35 vierasta. Alunperin kutsuttiin 50 henkeä mutta erinäisistä syistä vieraslista hieman kutistui. Meille oli alusta asti selvää että pidämme pienet häät joita juhlimme pääasiassa lähimpien ystäviemme kanssa. Sukua edustaa vain vanhemmat ja minun serkkuni. Määrän sijasta panostamme laatuun. Meidän pienillä haillä saisi kustannettua häät paljon suuremmallekin porukalle mutta silloin ne ei olisi meidän näköiset häät
 12. Tuo 20 000 € kuulostaa aika järkylle summalle, mutten yhtään epäile ettenkö saisi itsekin sen kulutettua jos meillä olisi sadan hengen häät 40 sijaan Silti, luulisin että 20 000 €:lla saisi aika hulppeat häät aikaan täällä suomessa.
 13. Kyllä meidänkin kutsuun yksi painovirhepahoilainen pääsi. Piti kirjottaa ...lauantaina... niin kutsun siinä kohtaa lukee lauantantaina. Että näitähän sattuu
 14. Voi kauhistus! Mä en pääsääntöisesti ole mikään jännittäjä mutta nyt kyllä vähän jännittää että koskahan mulla on ne polttarit Tässä on nimittäin enää 3 mahdollista viikonloppua ennen häitä. Iik!
 15. Meille tulee karkkien sijaan lemmenjuomaa Sinellistä ostin pieniä purkkeja jotka koristellaan teemaan sopiviksi. Lemmenjuoma on oikeesti mun äidin keittämää marjamehua
 16. Meillä ei autoon saa laittaa koristeita muualle kun takaikkunaan. Ei se kyllä haittaakaan, en ois halunnutkaan mitään nauhoja ja kukkaseppeleitä ja kaikista vähiten niitä kolistimia perään roikkumaan. Teksti takaikkunasydämmeen on vaan vielä pahasti hakusessa. Jotain (pikku)tuhmaa tahtoisin ja uskon että hääväki sen kestäisikin, luultavasti sitä jopa odotetaan. Kahlasin tätä ketjua läpi ja muutamia oikein varteenotettavia vaihtoehtojakin löytyi: - Kauan naitu, vasta vihitty - Koeajo suoritettu... Renkaat vaihdettu - Renkaat vaihdettu... ja pukille menossa - Vasta naitu ja siitä nautittu - Parasta ennen xx.xx.xxxx - Nothing else matters (Tää meillä myös häävalssina niin linkittyisi sitä kautta mainiosti hääteemaan) Täytyy varmaan heittää noppaa että minkä näistä sitten valitsee.
 17. Mekin suunnataan Taorminaan häämatkalle lokakuun alussa. Lennot otettiin Finnmatkoilta mutta hotelli varattiin ihan omatoimisesti ebookersista. Haluttiin mahdollisimman hieno hotelli (kun kerranhan sitä vaan häämatkalla ollaan) ja Finnmatkoilta ei löytyyt meitä miellyttävää. Tähän sitten päädyimme: http://www.hotelvillasantandrea.com/web/ovsa/villa_sant_andrea_hotel.jsp
 18. Tää ei tosiaan oo mikään helppo laskutoimitus. Kuorahit ja ruokaviinit nyt menee vielä mutta hankaluus tulee siinä vaiheessa kun pitää alkaa laskemaan baarin tarjottavia. Meillä on baarimikko tekemässä drinkkejä. Ollaan valittu listalle valmiiksi 5 drinkkiä josta saa sitten oman maun mukaan valita. Luultavasti noita drinkkiviinoja tulee liikaa ostettua, mutta en haluaisi sitäkään että juomat loppuu kesken. Yritän myös vähän laskea juomia niin että saataisin viinat täysissä laatikoissa. Haetaan juomat siis Tallinnasta.
 19. 22.9.2012 vihkiminen Puotilan kappelissa ja juhlat Keskustassa viinikellarissa
 20. Meille ei tule lahjalistaa. Pyydettiin vaan rahaa kun kaikkea muuta jo on ja oon erittäin nirso kaikista sisustuksellisista asioista. Laitoin lahjatoiveen runomuodossa kutsukorttiin jossa toivottiin kippojen ja kuppien sijaan rahaa häämatkaa varten.
 21. - Meillä tärkeimpänä on ensiluokkainen catering. Halusimme jotain erilaista ja trendikästä perinteisten keitetyt perunat ja paahtopaisti menun sijaan. Myös tarjoilijoilta vaadimme ensiluokkaista työskentelyä. - Toiseksi emme halunneet tinkiä juhlapaikastakaan. Toki Helsingissäkin saa halvalla vuokrata nuhjuisia seurataloja mutta ne eivät vastanneet alkuunkaan meidän toiveitamme. - Hääkuvista emme myöskään halunneet tinkiä. Se varmasti harmittaisi myöhemmin jos hääpäivästä ei olisi kunnollisia kuvia. - Juomiinkin haluamme panostaa koska pidämme coctailhäät ja drinkit ovat olennainen osa häiden teemaa. Tosin, raaka-aineet haemme Tallinnasta niin siinä säästämme suuren summan. Muut asiat eivät oleetkaan enää niin tärkeitä. - Minä ostin pukuni nettikaupasta alle kolmella sadalla. - Hääautoksi emme kaivanneet mitään erikoista hulppeaa urheiluautoa vaan vuokrasimme ihan tavallisen 5-sarjan BMW:n. (Mies on uskollinen BMW fani) - Jo käytännön syistä häiden musiikista vastaa DJ. (juhlatilaan ei olisi mahtunut bändiä kamoineen) - Kampaaja ja meikkaaja löytyy omasta kaveripiiristä - Minulle löytyi edullinen mutta erittäin kaunis sormus joka näyttää paljon arvokkaammalta kuin onkaan.
 22. Mä olen tätä asiaa pohdiskellut hyyyyvin pitkään ja viimein tulin siihen opputulokseen että kävellään miehen kanssa yhdessä alttarille. - Oma isä ei tule kysymykseenkään. En ole hänen kanssaan missään tekemisissä ja luonnollisesti häntä ei ole kutsuttu häihinkään. - Isäpuoltani mietin myös mutta jotenkin se vain tuntui hieman erikoiselle vaihtoehdolle. - Veljenikin oli yksi vaihtoehto mutta hän olisi varmaan niin paniikissa ja jännittynyt että minä joutuisin taluttamaan häntä - Meinasin jopa olla rohkea ja kävellä yksin alttarille mutta kaikki joiden kanssa asiasta puhuin inttivät minulle kuinka paljon siinä tilanteessa jännittää ja parempi vaan kun on joku tukena. En sitten jaksanut alkaa vänkäämään kaikkien kanssa asiasta vaikka hiljaa pääni sisällä olenkin sitä mieltä että ihan hyvin olisin voinut yksinkin kävellä. Lopulta ainoaksi vaihtoehdoksi sitten jäi kävellä kaksin miehen kanssa. Se on jossainmäärin jopa loogisin tapa koska meillä kuitenkin on jo yhteinen lapsikin ja sitä kautta olemme sitoutuneet elämään toistemme kanssa koko ikämme. Eipä tässä vaiheessa enää auta kysellä kenenkään lupaa yhdessäoloon
 23. Baarin hämyisestä nurkasta minäkin siippani bongasin. Oltiin tyttökavereiden kanssa viettämässä ihan rehellistä perseet olalle ryyppäysiltaa. Mulla ei ollut mitään aikeita etsiä sillä kertaa miesseuraa. Päinvastoin. Tarkoitus oli vaan viettää laatuaikaa tyttöjen kanssa ja yrittää juoda kaikki maailman viinat. Baarinkin lähdettiin sillä mielellä että mennään nyt vaikka sitten karaokeen. En edes panostanut ulkonäkööni sitä vertaa mitä baariin lähtiessä yleensä panostan. Karaokebaarissa emme kovin kauaa viihtyneet ja suuntasimme sieltä rockklubille. Tärkein asia kun saatiin hoidettua, eli juomaa kouraan, voitiin suunnata tanssilattialle. Silloin huomasin hänet. Muuten mustanpuvasta kansasta erottui valkoiseen ihonmyötäiseen t-paitaan pukeutunut komistus ja hän katseli minua!! Hän väläytti maailman ihanimman hymyn. Sanoin kavereilleni että katsokaapa tuonne vasemmalle, siellä on tosi komea mies. Meni muutama minuutti ja tämä komea mies tuli tanssimaan kanssani ja siinähän se sitten oli. <3 Baari-ilta vaihtui jatkoiksi miehen luona josta seuraavana päivänä sain autokyydin kotiin ja sen jälkeen ei olla montaa päivää erossa vietettykään. 3 kk seurustelun jälkeen minun vaatimaton muuttokuormani siirtyi uuteen osoitteeseen ja siitä parin kuukauden päästä kihlauduttiin.
 24. Hän: - Arvostaa minua sellaisena kuin olen ja antaa minun olla aidosti oma itseni. Mitään muuttamatta, mitään lisäämättä - Seisoo vierellä niin hyvinä kuin huonoina hetkinä. - On avoin rakkaudestaan. Halaillaan ja pussaillaan paljon ja joka päivä muistetaan sanoa ne kolme ihanaa sanaa <3 - Vaikka kaikki muut kääntäisivät selkänsä voin aina luottaa siihen että mieheni ei sitä koskaan tee. - On mahtava isä - On komea, pidempi kuin minä (voin käyttää korkkareita näyttämättä hölmölle) ja omistaa maailman ihanimman hymyn. - Haastaa minua kehittämään itseäni ja kannustaa uusiin asioihin.
 25. Nyt mekkoa kokeilleena en voi muuta kuin suositella! Sen verran täytyy ompelijalla käyttää että olkaimia pitää vähän lyhentää mutta muuten puku istuu päälle kuin nakutettu. Nuo liian pitkäyt olkaimet voi ottaa ihan oman huolimattomuuden/osaamattomuuden piikkiin sillä miehen kanssa kaksitaan otettiin mun mitat Mekko tuntuu päällä tosi tukevalle ja napakalle ja ennenkaikkea mukavalle. Lisää plussaa täytyy vielä siitä mainita että puku tosiaan tuli 2 viikkoa ennen luvattua minimitoimitusaikaa ja niinkun _jenni_ yllä mainitsi puku tuli hyvin pakattuna kompaktin kokoisessa muovipussissa.