RoryEmily

Morsian
 • Content count

  67
 • Joined

 • Last visited

About RoryEmily

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Meillä on häät elokuun lopussa ja tänään ovat vieraat saaneet kutsut. Eli vähän yli 3kk aikaa. mielestäni ihan sopiva aika kesähäitä ajatellen. Nyt vaan odottelen ilmoittautumisia kuumeisesti
 2. Meillä tuli lahjalista myös osoitteseen lahjalista.net. Lista oli helppo luoda ja muutenkin sivusto on helppokäyttöinen vieraita ajatellen.
 3. Eipä siinä mitään jos ne vieraat edes tulisivat sitten ilman lahjoja, mutta kun se lahja aina annetaan vaikka sanoisi että älkää tuoko. Sitten valitsen mielummin rahan kuin tavaran josta minulle tulee vain vaivaa kun joudun sen hävittämään. Minäkin olisin kiinnostunut tietämään onko olemassa joku oikea etiketti annetun rahan suuruudesta. Itse tuolla mainitsinkin sen millä periaatteella meillä häälahjat annetaan, mutta se tuskin on oikeasti etiketti. Voisitteko kutsussa mainita, että lahjoja ei tarvitse tuoda(juurikin siitä syystä, että tavaraa on jo), mutta jos haluaa hääparia muistaa,niin muistamisen voi laittaa säästötilille. Sain viime kesänä hääkutsun, jossa oli ilmoitettu hääparin säätötilinnumero, ja tämä oli mielestäni todella korrekti tapa. Kirjoitit aikaisemmin, että rahat menisivät oman kodin säästöön. Tämän voisi mielestäni mainita, esim. että säästätte omaa kotia varten, ja halutessaan lahjan voi laittaa tilille xxx... Tai jos ette halua kutsuun laittaa mitään lahjatoivetta, niin voisitteko ilmoittaa äideille/kaasoille ym, että vieraat voivat halutessa laittaa säästötilille rahaa tai ostaa lahjakortteja, mutta ei tavaraa. Ja rahasumman suuruudesta, ei siitä voi mielestäni antaa yksiselitteistä vastausta. Riippuu niin lahjanantajan elämäntilanteesta. Saimme kihlajaislahjaksi esim. 20 euron lahjakortin ja olin todella otettu lahjasta, sillä tiesin että lahjanantajilla oli tiukka rahatilanne. Uskoisin, että lahjansaajat ottavat huomioon lahjanantajan elämäntilanteen, ennen kuin lahjaa aletaa haukkua pihistelyksi ym.
 4. Upea kappale ja mielestäni sopii oikein hyvin.
 5. Meille ei tule leikkejä, ei yhden yhtäkään. Tarkoitus on syödä hyvin ja rauhassa, ottaa yhteiskuvia vieraiden kanssa, vapaata seurustelua ja toiveissa on, että kuulisimme pari puhetta ja itse pidän morsiammen puheen. Illalla tulee bändi. Tein jo alustavan aikataulun elokuun häillemme ja ei siellä edes ole aikaa millekkään leikeille. Ja muutenkin, osa sukulaisista tapaa toisiaan pitkästä aikaa, niin kyllä kaikki varmasti haluavat seurustella rauhassa ja vaihtaa kuulumisia eikä käyttää aikaa jonnenjoutaviin leikkeihin. Kyllä se tunnelma lähtee hääparista itsestään ja tarkoitus on alusta pitäen saada rento ja vapautunut olo kaikille, ei tarvitse kenenkään turhaan pönöttää. Olen ollut häissä, jossa ei ollut leikkejä, vaan juurikin vapaata seurustelua ja puheita ja illemmalla bändi. Ne ovat tähän asti olleet tunnelmaltaan parhaat häät, joissa olen ollut. Joten leikeille nou nou.
 6. Ei booli mikään pakollinen osa häitä ole. Meille tulee booli, vaikka olin etukäteen ajatellut, että sitä ei tulisi. Boolia tehdään ensin 7 litraa ja jos menekkiä on, niin toiset 7 litraa. Yksi kaasoistani oli ehdottomasti boolin kannalla, niin hän saa nyt sitten olla boolivastaava booli on viinipohjainen, niin ei ole pelkoa että siitä tulisi liian vahvaa. Lisäksi tulee olutta, sidua ja lonkeroa sekä viinit. Pitäisi nyt ainakin vieralla olla valinnanvaraa. Lisäksi alkoholittomia juomia tulee erilaisia.
 7. Me haettiin eilen hääjuomat. Teimme Vikinglinen kautta pre order tilauksen ja tilasimme sitä kautta oluet, lonkerot, 4 lavaa sidua, viinit ja skumpat. Meillä oli auto laivassa matkan ajan ja juomat toimitettiin paluumatkalla auton viereen ja meidän tarvitsi itse vain lastata juomat autoon. Superalkosta haettiin kävellen konjakit, likööriä, 3 lavaa sidua ja 4 limsalavaa ja muutama pullo skumppaa boolia varten. Pre orderin kautta kävi kaikki niin sujuvasti, olin tosi hämmästynyt että kaikki meni niin mutkattomasti. Saatiin lisäksi 3 risteilylahjakorttia pre order tilauksesta. 2 hengen matka ja auto laivaan maksoi vain 30 euroa, niin kaikenkaikkiaan tämä juttu meni paremmin kuin hyvin ja budjetissa pysyttiin.
 8. Eilen löysin täydellisen hiuspannan häihin. Metallinen ohut pantaosuus ja toisella sivulla koristeinen osuus. Tulee kauniisti näkyviin tummissa hiuksissani. Hinta oli ihan täydellinen. 9,95e! en ollut ensin uskoa hintaa todeksi, mutta olihan se oikea
 9. Eilen löysin täydelliset hääkengät, olen ihan innoissani niistä tummansiniset korkokengät, joissa avonainen kärki ja vähän blingbling koristeita. En halunnut valkoisia kenkiä, sillä niille ei olisi käyttöä häiden jälkeen. Ja muutenkin, ei mitkään valkoiset kengät ole sytyttäneet ja en halunnut vain tavan vuoksi hankkia valkoisia kenkiä.
 10. Tämänkin suhteen mieleni on muuttunut täysin. Olin alunperin tilaamassa oman kimppuni ja heittokimpun tutusta kukkakaupasta. Nyt siskoni on tehnyt useampiin juhliin kauniita kukkakimmpuja ja hän haluaa tehdä morsiuskimppuni ja saa ilman muuta sen tehdä. Häitä juhlitaan elokuussa, niin tuolloin ei enää suosikkikukkaani pionia helposti saa. Luultavasti kimppuun tulee ruusua, neilikkaa ja freesiaa. Annan vapaat kädet siskolleni, kunhan kimppu on pöyreä, niin kaikki käy hän tekee myös heittokimpun ja kaasojen kimput. Vieheet tilataan kukkakaupasta.
 11. Vihkisormukseni on Löwenmarkin Silja-rivitimanttisormus (valkokultaa ja 12*0,02 karaatin timanttia ). Juuri se täydellinen sormus, mikä valittiin jo kihlasormusta samasta paikasta tilatessa. Hinta vähän alle 1200 eur kaiverruksineen.
 12. Meillä on vihkiminen klo 14, saatiin onneksi se aika, joka haluttiin
 13. Piilarit päähän ehdottomasti. Mukaan silmätippoja, niin pystyn varmasti pitämään piilareita koko juhlan ajan.
 14. Tämä on kiva idea! Meille tulee kuvaaja koko päiväksi, mutta olisi kiva saada myös vieraiden ottamia kuvia
 15. Meille tulee dokumentaarinen hääkuvaus, joten kuvaaja on koko päivän kanssamme. Tietenkin tarjoamme hänelle ruuan ja kahvit, tämä kuuluu mielestäni hyviin tapoihin. Samoin bändi saa syödäkseen iltapalaa settien välissä.