Nici

Rouva
 • Content count

  89
 • Joined

 • Last visited

About Nici

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

421 profile views
 1. Sileä on kihla ja rivisormus vihki. Kolmas sormus on 10-vuotis seurustelupäivän johdosta saatu solitaire savukvartsilla.
 2. Haluan kommentoida Hirvilampea muutamalla sanalla. Vietimme siellä häitä reilu vuosi sitten. Suurimmaksi osaksi asiat sujuivat niin kuin sovimme, mutta muutama asia on jäänyt kaivamaan mieltä. - parvelta puuttuivat kattaukset (aterimet) kokonaan - ennalta sovitut kahvin ja kakun kanssa tarjoiltavat pullat puuttuivat kokonaan - kahvin ja kakun kanssa tarjoiltavat (meidän tuomat) konvehdit puuttuivat. tulivat jälkeenpäin pöytään kun muistutimme niistä - juomapöytä oli useaan otteeseen rempallaan (boolimalja tyhjä, pelkkiä tyhjiä pulloja pöydällä vaikka jääkaapissa olisi ollut lisää juotavaa). jouduin välillä ITSE muistuttamaan henkilökuntaa juomapöydän kunnosta - sovimme että noudamme seuraavana päivänä ylimääräiset ruuat. niitä ei kuitenkaan ollutkaan jäänyt kuulemma yhtään yli, vaikka meiltä jäi kokonaiset 2 perhettä (yht. 8hlö) kokonaan tulematta äkillisten sairastumisien vuoksi. mitä jos hekin olisivat tulleet juhliin, olisiko ruoka loppunut kesken? - heille oli kuulemma tullut samalle päivälle toiset juhlat (toisessa paikassa) johon heidän piti antaa yksi tarjoilija. meillä oli siis yksi tarjoilija vähemmän mitä sovimme, ja sen kyllä välillä huomasi paikalla olevien tarjoilijoiden kovasta kiireestä Emäntä myönsi kyllä omalta osaltaan virheensä, ja sanoi että yrittävät petrata jatkossa. Eipä paljon enää meitä lohduttanut. Saimme loppulaskusta kuitenkin reilun alennuksen töppäysten vuoksi. Töppäykset olivat siis aika pieniä ja osaksi korjattavissa, mutta silloin ne kuitenkin harmittivat kun olimme suunnitelleet päivää 1,5 vuotta eikä kaikki sitten menneetkään niinkuin piti. Loppujen lopuksi olen kuitenkin iloinen että valitsimme Hirvilammen, koska paikka on todella kaunis mielestämme (vieraatkin kehuivat kovasti) ja niinkuin sanoin, suurimmaksi osaksi kaikki sujui hyvin.
 3. Riikka_M.: Me mennään varsinaiselle häämatkalle Thaimaahan marraskuussa, mutta koska matkakuume on VALTAVA niin piti varata jo toinen matka melkein heti perään. : ;D
 4. JIPPII! Varattiin just second honeymoon Dominikaaniseen tasavaltaan. Ajankohta 16.-23.2.2006, paikka Samana ja hotellina Casa Marina Bay. 8) 8) 8)
 5. Meillä mennessä Kuulan Häämarssi ja tullessa Prinsessa Ruusunen. Häävalssina on Maijan ja Jannen häävalssi.
 6. Ollaan harkittu häämatkakohteeksemme Mauritiusta. Hotellivaihtoehdot ovat Le Mauricia ja Le Victoria. Kumpaa suosittelisitte? Olen kuullut, että Le Maurician ranta ei olisi sieltä parhaasta päästä, mutta hotellina se olisi hieman edullisempi. SMT:n virkailija suositteli Le Victoriaa ennemmin. On kuulemma suhteessa parempi. Kertokaa kokemuksianne Le Victoriasta.
 7. Meillä ainoastaan minulle tulee vihkisormus. Miehen kihla kiillotetaan ja kaiverretaan siihen vihkipäivä.
 8. Molempien kihloissa lukee XXV X MMIII eli pelkkä päivämäärä roomalaisin numeroin. Idean sain Kalevalakorun Muistojen päivästä, mutta kaiverrukset ovat siis sormusten sisäpinnalla.