Jump to content
Naimisiin.info

tanuu5

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

tanuu5's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Me käytiin katsomassa ainakin päälle kymmenen juhlapaikkaa ja kahdelta eri paikkakunnalta. Harvat niistä paikoista oli meille sopivia. Pyysimme tarjoukset niistä jotka kiinnostivat. Jos sopiva sattuu kohdalle, niin ei sitä tarvitse kauaa pähkäillä. Jos taas mietityttää, niin kannattaa vierailla uusissa paikoissa Saa ainakin varmuutta omaan valintaan, kun on tarpeeksi vertailu pohjaa. Ei ala sitten myöhemmin kaduttamaan.
  2. Monet tekijät vaikuttaavat asiaan. Esimerkiksi onko kyyti järjestetty, voiko juhlapaikalla yöpyä, jos ei missä on lähin hotelli, monelta juhla alkaa ja loppuu.. Kyllä se 30 km on aika maksimi tai 30 min ajoaika, ja silloin kannattaa huomioida myös ne joilla ei ole autoa. Meillä oli kirkon ja juhlapaikan välillä noin 20 min ajoaika, eikä ollut liian pitkä matka. Osa yöpyi juhlapaikalla, ei ollut järjestetty kyytiä.
  3. Minulla on erittäin positiivinen kokemus häämeikin ja -kampauksen ottamisesta Make up dreamissa! Mielestäni erittäin ammattitaitoista porukkaa. Kyllä vähensi stressiä hääpäivänä kun ottaa meikin ja kampauksen samasta paikasta. Lisäksi puin hääpuvun siellä eli aamu sujui erinomaisesti. Herättyäni menin suoraan Make up dreamiin ja sieltä suoraan valokuvaan. Suosittelen!!
  4. tanuu5

    Opiksi muille

    Tee kaikki valmiiksi ajoissa mitä vain pystyy. Älä kasaa liikaa asioita häiden alusviikolle. Nauti valmisteluista ja jätä aikaa myös rentoutumiseen. Älä aseta liian korkeita vaatimuksia tai toiveita siitä miten kaiken pitäisi mennä. Aina tulee pieniä mutkia matkaan tai asiat eivät mene suunnitelmien mukaan. Nauti päivästä, äläkä stressaa turhista!
  5. tanuu5

    WCssä käyminen puvun kanssa

    Toinen kaasoista oli aina mukana, sen verran oli muhkea helma hääpuvussa ettei olisi kovin hyvin onnistunut ilman apua
  6. tanuu5

    Hääpalaveri

    Meillä ei pidetty palaveria, johtuen siitä että kaasot ja bestmanit ja me asuimme kaikki eri puolilla Suomea. Joten puhelimen kautta ja kasvokkain sovittiin asioista... Päivä meni todella hyvin ilman yhteistä palaveria! Joten ei se mikään pakko ole sellaista pitää. Tietysti jos olisi ollut mahdollisuus, oltais varmaan pidetty niitä 1 tai 2
  7. Meillä oli viikko vapaata ennen häitä ja kyllä kannatti! Vaikka yritimme tehdä kaiken mahdollisen jo hyvissä ajoin, silti sitä jää kaikkea pientä tekemistä ja sopimista hääviikolle. Lomaviikko vähensi stressin lähes nollaan, kun sai rauhassa suunnitella ja tehdä.
  8. Juhlapaikalla käytiin häitä ennen 4 kertaa. Ensin katsomassa paikkaa. Noin 2 kk ennen häitä käytiin katsomassa istumajärjestys jutut ja sopimassa juhlapaikan pitäjän kanssa asioista. Sitten häitä edeltävinä päivinä 2 kertaa, ensin istumajärjestys torstaina ja perjantaina koristelu (häät olivat lauantaina).
  9. Ei tingitty bändistä, ruoasta, mun kaunistautumisesta. Kyllä kannatti panostaa bändiin, väki viihtyi tanssilattialla!
×
×
  • Create New...