Jump to content
Naimisiin.info

Oman Tiensä Kulkija

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Oman Tiensä Kulkija's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Itse pähkäilin kanssa, että mistä saan hääkakun. Sinuhella voi kahvilassa käydessään katsoa, mitä heillä on tarjolla aiheesta ja jutella tilaamisesta myyjän kanssa. Samoin kahvila Laurell Duossa myy ihania hääkakkuja, joista on nettisivuillakin hyviä kuvia ja kuvauksia. Muutoin olisin ottanut kakun Laurellilta, mutta käyntini Linkosuonion leipomossa muutti mieleni. Linkosuonio tekee persoonallisia kakkuja edullisesti ja itselleni riittävä koristelu kuului hintaan. Kakku oli myös hyvänmakuinen, eikä vain violetti, kuten toivoin :-) Linkosuoniolla ei ole netissä juuri mitään kuvamateriaalia, mutta heidän myymälästään Ahtialasta löytyy mappeja, joissa on kuvia heidän toteuttamistaan kakuista. Näistä saa aika hyvän kuvan siitä, miten moni asia on mahdollista saada kakuksi!
  2. Kilpailutin Lahden alueelta pitopalveluita: Cafe Charlotta, Pikku-Eetu, Tolvanen, Pito-Almat ja (yksi, jota en tässä muista). Tolvasella oli kivoja ideoita, mutta paras hinta-laatusuhde oli Pito-Almoilla. Tilasin ruuat heiltä, ja mielestäni aika yksinkertaisen buffetin. Tilasin esim. leipää + levitettä, ja sain lajitelman leipiä: sinihomekiekkosia, oliivi-feta leipää, pähkinäistä leipää, perussämppäriä... Ruoka siis ylitti odotukseni lähes joka suhteessa. Broiler-Caesar salaatti oli todella hyvää, samoin kylmäsavulohta vieraat kehuivat. Eräs vähän enemmän ruokaa laittava vieras oli sitä mieltä, että joku lähisuvusta on itse kokannut ruokamme :-) niin hyviä ruuat olivat. Voin suositella lämpimästi.
  3. Mulla oli haussa kukat juhlapaikalle, eli 4 pöytäkoristetta ja yksi roikkuva noutopöytään. Hintaeroa eri paikkojen välille tuli 140 euroa, ja siinäkin kalliimmissa paikoissa tingittiin jo kukista vaihtamalla niitä halvempiin. Edullisimpia paikkoja oli Töyrylän kukkatalo, jossa oli ystävällinen palvelu ja hyvin edulliset hinnat. Valintani kuitenkin kohdistui Kultaiseen Seppeleeseen, koska siellä floristi ehdotti luonnonmateriaalien käyttöä kukkalaitteissa ja innostuin tästä valtavasti. Kun en muutenkaan ollut hakemassa sellaisia kukka-asetelmia, joissa on kukkia ihan vieri vieressä vaan että kukkien välissä voi olla ilmaa ja näkyä vihreää, niin lopputuloksena sain kaikki kukkani 90 eurolla. Ja mielestäni kukkani olivat todella hienoja ja makuni mukaisia. Ymmärrän sen, että esim. Trion alakerrasta olisin saanut enemmän kukkia ja ehkä isommat pöytäkoristeet, mutta hinta olisi ollut reilusti kalliimpi. Kyllä se kukkien määrä nimittäin jossain kohtaa vaikuttaa hintaan...
×
×
  • Create New...