Jump to content
Naimisiin.info

Fortuna2012

Morsian
  • Viestit

    25
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Fortuna2012 kaikki viestit

  1. Jee jee! Floristi lupasikin valkoisia jaloleinikkejä kimppuuni!
  2. Hyvin ehtii - ruhtinaallisesti on aikaa! Alavuden Sydänmaalla on iso ja hyvin toimiva nuorisoseurantalo ja samoilla seuduilla on ihana Koivurannan kartano. Ouran Lomat on myös Alavuden lähellä. Virroilla on hieno Marttinen. Riippuu kuinka kaukana Alavudelta juhlapaikka saa olla - 80 km säteellä löytyy nuorisoseurantaloja ja muunlaisia juhlapaikkoja vaikka ja kuinka. Tsemppiä järjestelyihin!
  3. Otin ennen pääsiäistä nyt sitten geelilakkauksen ja se ei valitettavasti pysynyt paria viikkoa kauempaa Nyt on kaikki sinkkikuurit sun muut päällä, että kynsien liuskottuminen loppuisi. Menen jokatapauksessa pari päivää ennen häitä kynsihoitoon ja laitetaan sitten vaikka ne geelirakennekynnet (paitsi jos omat kynnet nyt jostain ihmeen syystä kasvaisivatkin näteiksi ja pysyisivät hääviikolle asti ehjinä). Kynnet on kuitenkin hääpäivänä - omat tai lainatut
  4. Tilattiin 80 kpl kutsuja Vistaprintiltä - firman omalla pohjalla (oli kylläkin menu-kortti, mutta tehtiin siitä kutsu). Paperi oli mattapohjaista paksumpaa kartonkia plus valkoiset kirjekuoret 14 päivän toimitusajalla (tuli 2 päivää aikaisemmin). Olen todella tyytyväinen laatuun ja kutsut ovat saaneet vastaanottajilta kehuja (kohteliaisuutta tahi ei, mutta kuitenkin ). Eli suosittelen! Niin ja kannattaa seurata sivuja - tilasin samantien kun tuli -50% päivät (joistakin malleista) ja halvaksi tuli. Kannattaa ottaa ennen tilausta se oikovedoksen lähetys (vai mikä lie olikaan nimi), jossa saat itsellesi omasta mallistasi PDF-version, joka on helppo printata niin näkee kutsun ihan livenä oikeassa koossa (lisähintaa tuli öbaut 2,5 €).
  5. Olen aina tykännyt jaloleinikeistä - etenkin kun niitä saa niin monen värisinä. Olin suunnitellut kaikki pöytäasetelmat ja morsiuskimpun yms. jaloleinikkien ympärille ja tattadaa! - eihän sitä saakaan kesäkuun alussa Mulle ei käynyt pienessä mielessäkään tällainen vaihtoehto. Harmittaa kyllä. Floristi yritti saada mua mieltymään pioneihin, sitä kun saisi silloin. Pitää nyt harkita vielä...
  6. [ Olen kuullut positiivisia kommentteja, mutta valitettavasti myös negatiivisiakin. Paikka on upea ja prunniin mahtuu paljon väkeä. Itselleni tulee mieleen sellaiset jenkkityyliset hääjuhlapaikat - hyvässä mielessä siis. Siellä on valmiiksi lava bändille yms. ja iso tanssilattia, joten kesken juhlien ei tarvitse ruveta siirtelemään pöytiä ja tuoleja pois. Prunnissahan ei ole ikkunoita, mutta jos tykkää kynttilöistä ja hämärästä, niin sitten ei haitanne. Ruokaa en voi kehua, mutta kai sekin on mielipidekysymys. Kannattaa jokatapauksessa jokainen yksityiskohta kirjata sopimukseen (kuka tekee ja mitä ja mitä tulee talon puolesta), niin ei tule ikäviä yllätyksiä.
  7. Juu laita ihmeessä Antti kuvia juhlapaikoista! Auttaisi pohjalaisia morsiamia kovasti Kiitos!
  8. Hei Uuri, Kiitos vastauksesta - sormus laitettu tilaukseen
  9. Fortuna2012

    Mistä löytäisin...

    En tiedä mihin tarkoitukseen etsit, mutta Suomalaisessa kirjakaupassa myydään ns. skräppäyspaperia sellaisina paksuina lehtiöinä ja katsoin, että yhdessä lehtiössä oli pelkästään musiikki-aiheisia papereita. Oli hieno
  10. Hei Uuri, Olen etsinyt sopivaa valkokultaista pystyrivisormusta, jossa on kaksi timanttia "reunustettuna". Teillä on mallistossa (Kuunsilta I) sormus mallia K-193W. Ovatko timantit prinsessa- vai briljanttihiottuja? Ja mikä on sormuksen suositushinta? Kiitos!
  11. Voi hyvää päivää! Miksi kukaan haluaa ajaa toiselta kulmakarvat?? Varmaan tosi nätiltä näyttänyt hääkuvissa - niitä on kiva sitten lapsenlapsille näyttää
  12. Fortuna2012

    Häämessut

    Olin eilen Tampereen häämessuilla ja pitää myöntää, että petyin hieman. Odotin saavani paljon lisää ideoita, mutta aika köyhäksi jäi sillä saralla. Tai sitten mulla on kaikki jo ihan selvää (vaikka ei siltä tunnukaan) - eli siinä mielessä olikin hyvä käydä toteamassa tilanne Paikallisille hääpareillehan nuo messut olivat tosi hyvä juttu - esimerkiksi sormuksia oli pilvin pimein ja myyjillä oli tungoksesta huolimatta hyvin aikaa keskittyä opastamiseen ja ainakin pirkanmaalaisilta kauppiaalta sai mielestäni jonkinlaisia messuetuja. Ja toinen mitä huomasin, oli paikalliset kukkakauppiaat, heiltä sai hyvin messualennuksia.
  13. Kiitos paljon Haley! Otan geelilakkauksen - sait minut vakuuttuneeksi Ja tuo ns. takuu oli tosi hyvä pointti, pitää se vielä varmistaa.
  14. Minulla ei ole ikinä ollut rakennekynsiä eikä ole tehty geelilaukkausta ja manikyyrikin vain kerran. Kynteni kyllä kasvavat, mutta vaikka kuinka lakkaan yms. niin kynnet tuppaavat liuskottumaan. Huolenaiheenani onkin se, että hääpäivänäni käteni ovat muuten siistit, mutta yhtäkkiä kaikessa kiireessä esimerkiksi tuo vasemman nimettömän kynsi katkeaa Kuulostaa turhamaiselta ärsyyntyä tuollaisesta, mutta voi olla että siinä hääpäivän jännityksessä tuollainen pikkuasia voi käydä raskaaksi. Eli miten varmistan, että minulla on kauniit kädet hääpäivänäni ja jokainen kynsi pitkähkö? Olen nyt varannut edellisen viikon perjantaiksi geelilakkauksen. Riittääkö se, vai olisiko lakkaus pitänyt ottaa vasta esim. paria päivää ennen häitä? Vai kannattaako tuo geelilakkaus - varmistaako se, etteivät kynteni katkea viikon aikana? Rakennekynsiä en haluaisi ottaa, koska en usko, että osaan niiden kanssa olla ja jos ne pitää käydä ottamassa erikseen vielä poiskin. Vai riittääkö tavallinen lakkaus hääpäivänä? Huh. Kaikkea sitä pitää pähkäillä
  15. Sulhon lisäksi vieheet tulevat molemmille bestmaneille, molemmille kaasoilleni sekä vanhemmillemme. Toisen vanhemmilla on kyllä uudet puolisot, mutta heille ei tule vieheitä. Lisäksi mummalleni tulee viehe, hän on ainoa elossa oleva isovanhempi. Edemenneiden isovanhempieni haudoille vien jonkinlaiset vieheet; eleenä, ovat päivässä mukana muistoissamme .
  16. Teemme suuntaa antavan häälahjalistan. Taloudessamme on kissoja, joten emme voi pitää esillä minkäänlaisia koriste-esineitä, kynttilöitä jne. Eli näiden välttämiseksi toivomme ennemminkin käyttötavaraa.
  17. Popnite on Vaasasta. En ole kuullut bändiä, mutta vaikuttaa asialliselta. Nettisivuilta löytyy yhteystiedot.
  18. Fortuna2012

    Etelä-Pohjanmaa

    Ilmajoella juhlitaan ensi kesänä!
  19. Fortuna2012

    Mistä löytäisin...

    Onko kukaan törmännyt valkoiseen kertakäyttöiseen pitsikaitaliinaan? En tiedä onko tuollaista olemassa, mutta haluaisin siistiä kaitaliinaa, joka olisi kokonaan pitsikuvioinen tai edes reunat olisivat pitsiset. Vielä en ole löytänyt, joten jos joku tietää tällaisesta tuotteesta, niin vinkkaa ihmeessä Kiitos!
  20. Aluksi meinasin tehdä kimput ja vieheet itse, mutta taidan sittenkin päätyä jälleen kerran Törnävän kukkakaupan ammattitaitoon.
  21. Meidän häissä ei tanssita häävalssia, eikä muutakaan hääparin omaa tanssia. Emmekä koristele ilmapalloilla. Lisäksi hääpäivänä ei sada, vaan paistaa aurinko
  22. Isäni palkkasi tulevan puolisoni samaan kesätyöpaikkaan vuosia sitten - ilman isän avustusta emme olisi koskaan tavanneet! Pitää olla kiitollinen
  23. Minulla on kaksi tärkeää kaasoa - siskoni ja paras ystäväni. Kaasot tuntevat minut hyvin ja tulevat hienosti toimeen keskenään, se on myös tärkeää.
  24. Tässä henkilökohtaisia kokemuksiani joistakin E-P:n hääpaikoista: Koivurannan kartano, Alavuden Sydänmaa - Hyvä ruoka (pitopalvelu talon puolesta) ja järjestelyt sujuu mallikkaasti. Miinusta sokkeloisista tiloista (kaikki eivät mahdu samaan tilaan) ja vuokran kalleudesta. Lisäksi todella tiukat "säännöt" lopettamisajoista yms. mikä toisaalta on ihan ymmärrettävää. Valtavan kaunis paikka järven rannalla. Paikka on kuitenkin myynnissä (ainakin ollut), en tiedä miten vaikuttaa liiketoimintaan. Seurala, Ilmajoen Pojanluoma - Sopivan hintainen. Iso nuorisoseurantalo, jossa iso yksittäinen tila, laitoskeittiö ja erillinen tila, jonne saa noutopöydän (ovet saa kiinni, niin ei häiritse ohjelmia yms.) Miinusta vessojen sijainnista, suora yhteys häätilaan (voi laittaa sermit eteen, jos häiritsee) sekä lavan puutteesta (voi häiritä isomman bändin ollessa kyseessä). Paikkaan pitää siis hankkia pitopalvelu. Hyvä sijainti, ei ison tien varressa vaan keskellä peltoa. Tilassa ei ole pianoa, sille olisi joissakin häissä tarvetta. Sovintola, Peräseinäjoki - Iso nuorisoseurantalo, pitopalvelu pitää hankkia erikseen. Miinusta sijainnista, iso tie ihan vieressä. Iso lava on plussaa. Kampustalo, Seinäjoki - Ruoka Marttilan tallin kautta, hinta-laatu suhde kohdillaan. Saa viedä omat alkoholijuomat. Tilaa jopa 200 vieraalle (jos levittäytyy varsinaisen ravintolasalin ulkopuolellekin). Vihkiminen onnistuu joen rannassa. Sijainti aivan keskustassa. Piano löytyy ja bändillekin hyvin tilaa. Kivirikon juhlahuoneisto, Seinäjoki - Ihanteellinen pienille häille, max 40 henkilöä sopii hyvin. Kaunis tila, flyygeli löytyy. Erillinen tila tarjoilupöydälle. Sopiva myös talvihäille. Olemme varanneet omia häitämme varten Etelä-Pohjanmaan opiston ensi kesäksi - tuttavien kokemukset ovat olleet niin positiivisia, että siihen on pakko luottaa Ainoa asia mikä hieman arvelluttaa on opistolla juuri alkava keittiöremontti. Jos remontti valmistuu häihin mennessä, ruokailut siirtyisivät L-rakennuksen puolelle. Kuulemma kaiken pitäisi sujua tästäkin huolimatta.
×
×
  • Create New...