Jump to content
Naimisiin.info

helmilotta

Rouva
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

helmilotta's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Häämatka Madeiralle oli erittäin onnistunut valinta!!! Jotakin vähän erilaista ja ennen kokematonta. Käytiin levada-vaelluksilla. Saarikierroksella.. Ruoka oli hyvää! Etenkin ne lihavartaat. Hotelli oli keskustassa, onneksi!
 2. Vähän haikeaa, mutta enemmänkin vaikeaa. Vanha nimi tulee sanottua ja kirjoitettua automaattisesti joka paikkaan.
 3. Häät lauantaina ja matkalle maanantaina. Ehdottomasti piti päästä matkalle heti, se kai se häämatkan idea on.. Ja lomakin on pyydetty häiden yhteyteen.
 4. Hetki sitten varasin meille häämatkan Madeiralle!!! Joten nostetaanpas tätä ketjua!
 5. Kakkosluokan merkit on kutsuihin ostettu. Kiitoskortit sitten varmaan kanssa kakkosluokassa.
 6. Mäkään en ollut häälehdestä kuullut ennen naikkareita. Meille ei kyllä sellaista tule. Ei riitä aika/tarmo sen väsäämiseen.
 7. Tätä oon ajatellu: Rakkaus ei ole samaa kuin katsoa toisiaan silmiin, se on katsomista yhdessä samaan suuntaan. -Antoine de Saint-Exupéry-
 8. 80 euroa. 150 henkeä mahtuu. Niin paljon ei ole kyllä tarkoitus kutsua. Oikeesti paikka olis jotain 210, mutta jonkinlainen jäsenalennus kyseessä.
 9. Mulla valuu kuola tällä hetkellä näppikselle, kun luen Chefs Gourmet Cateringin Toscanalaista maalaismenu-ehdotusta: Italialaista ilmakuivattua salamia, valkosipulimarinoituja oliiveja, Uunikuivattua tomaatia, mozzarallaa... yrttimarinoitua kananpojanfileeta vartaassa, caesar salaattia, tuoreita viikunoita ym. Lienee tarttunu tää menuehdotelma lehtinen häämessuilta mukaan.. Itse en oo netissä vielä tsekannu kyseisen yrityksen sivuja, mutta jos jotakuta kiinnostaa: www.chefsgourmet.com 09-suunnalla näyttäs toimivan kyseinen pitopalvelu. Täytyy kysyä samantyylistä menuehdotusta täältä meiltä päin. Ton tyylinen ruoka on mun makuun.
×
×
 • Create New...