Emlilja

Aktiivijäsen
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Emlilja

 • Rank
  Untuvikko
 1. Siis vauvan mummo hoiti vauvaa siinä juhlien ohessa ja meillä tuo oli niin onnellisen helppo lapsi siinä iässä et nukkui sillon kun väsytti. Nukahti siis vaikka syliin. Sitten siirrettiin siitä vaunuihin pihalle ja itkuhäly sinne vaan mukaan. Jotkut unet tais ottaa sitterissä (semmonen minkä saa makuuasentoon) keskellä juhlia. Otin itse sen asenteen ettei tuo päivässä pilalle mene vaikka nukkuiskin missä ja miten sattuu
 2. Meillä oli ensin ruoka ja sitten kahvi vieraille, sekä vapaamuotoista oleilua, ihan vain vähän ohjelmaa kuten häävalssi ja kasteveden heitto. Mutta juhlittiin kyllä ihan iltaa/yötä myöten. Ja booli tarjoiluakin oli.
 3. Yleensä kaava menee siten, että ensin vihitään ja sitten kastetaan, en keksi mitään estettä miksi ei onnistuisi. Ainoa mikä teidät voi paljastaa on tuo klo15 kellonaika, koska kasteet hoidetaan yleensä ennen klo14 ja vihkimiset sen jälkeen, mutta tämäkin pitää tietää että sen keksii Paljonhan riippuu vauvasta ja hänen meteliin tottumisestaan että kuinka tuo onnistuu. Kunhan vauvan hoitaja tuntee vauvan mahdollisimman hyvin niin tuskin on ongelmaa. Meillä suoritettiin tämmöinen yhdistelmä kun vauva oli 2kk ja hyvin meni. Vauva myös juhli 3kk ikäisenä sukulaisen 50-vuotis juhlilla, jossa oli bandi ja nukkui viereisessä tilassa ongelmitta (vaikka musiikki kuului selvästi). Mutta totutin tahallani pienen meteliin heti synnyttyään eli esim laitoin päikkäreille siten että oli tv/radio auki. Mielelläni vastaan, jos johonkin tiettyihin kysymyksiin haluat tietoa. Näin ympäripyöreästi en muuta osaa summata
 4. Erään roska-auton perässä näin valtavan plakaatin "RENKAAT VAIHDETTU JA KOEAJO SUORITETTU" Meille mietin "Naineet ja lapselliset" (ristiäiset pidetään samassa tilaisuudessa)
 5. Oma isäni oli lähinnä yllättynyt kun mieheni soitti ja ilmoitti aikeistaan, taisi loppuun heittää että "onkos sulla jotain tämmöstä suunnitelmaa vastaan" Tosin sen verran sivuttiin etikettiä, että ensin mies kosi minua ja sitten vasta pyysi virallisesti luvan (kuitenkin omatoimisesti), eli kuulin tuon hämmennyksen täyttämän puhelun
 6. Täydellinen yllätys oli. Tiesin että molemmat on enemmän kuin tosissaan suhteessa, mutta olin aina ajatellut että "ainakin pari vuotta pitää ensin seurustella". Olimme tuolloin seurustelleet vajaan vuoden, mutta hetkeäkään en epäröinyt vastaustani. Nyt neljä vuotta taivalta takana ja alttari kutsuu viikon päästä
 7. Ei kaasoa ja yksi bm. Jos olisin alkanut pyytämään kaasoa niitä olisi tullut 5, joten päädyin olemaan ilman
 8. Tällainen valkokultainen tulee vihkisormukseksi, kihlana on myös kolmetimanttinen mutta keltakultainen ja erilaisella "ruusukkeella" istutettu noi timantit eli pintä eroa saa sillä aikaan noiden kahden välille. Mulla valinnan ratkaisi kokonaisuus Kyseessä: Beat of Love sarjan sormus hinta vaihtelee 340-490e välillä Kihlan kanssa tulee aika kivan näköinen pari:
 9. Meillä kaiverretaan kihlasormukseen (paksu kultainen) jatkeeksi ns. "vihkikaiverrus" eli sama sormus edustaa molempia tapahtumia. Mies kyllä katseli ja kokeili toista sormusta, mutta totesi ettei halua kun tulee "nakkisormi".
 10. Meillä tulossa "mummola" häät eli mun vanhempien talossa ja noin 30hlöä. Suurin "ohjelma" lienee MM-lätkän välierä ottelu (toivottavasti se Suomi nyt pelaa) ja samassa juhlinnassa menee myös ristiäiset. Eli aika rentoa ja vaatimatonta. Ruuaksi tulee salaatit ja kinkkukiusaus pitopalvelulta. Kahvitarjoilut tehdään itse. Matsin aikana kisastudiossa olutta ja matsin jälkeen boolia tarjolle Pihalle tulee palviljonki jos sää sallii.
 11. Laitetaan nyt tähänkin. Eli 1,5 viikkoa vielä pölyttyy oma hopeanharmaa ihanuuteni pukupussissa.
 12. hartiahuivi (joka ei edes tule käyttöön) ja sormustyyny
 13. Ei tule lahjalistaa mutta tieto: "Kaikki mahdolliset muistamiset ja muistamattomuudet toivomme tilille xxx, koska asunnossamme on jo kaikkea, mutta oma koti odottaa ostamistaan" Alunperin ei haluttu laittaa mitään lahjapyyntöjä (TODELLA HUONO VALINTA!), kun niitä "muistan teitä kuitekin" kyselyjä tuli, niin tuo tieto lähti sitte tökerösti tekstarilla kaikille vieraille.
 14. Avalancheruusut oli Oulun eräässä liikeessä 5e/kpl eli selkeitä eroja näissä voi olla. Mulla tulee tuollaisen samanlaisen "ruusut vain sidotaan yhteen omine varsineen" tyyppisen valkoisen palleron noin 15 ruusulla ja hintaa 80e.
 15. Meille tulee tämmönen "riehakkaampi morsian" Kuvaa hauskasti meidän suhdetta ja on vähän näköäkin noissa tyypeissä