Betty

Rouva
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Betty

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Paikkakunta
  Helsinki

Recent Profile Visitors

492 profile views
 1. Kuten edellinenkin kirjoittaja, niin sanonpa vaan että LOISTAVA VALINTA! Erittäin vierasystävällistä. Lisäksi kirkko ja juhlapaikka eivät muistuta saunaa, ja todennäköisesti ette osu mihinkään ystäväpiirinne hääsumaan. Oma hääjuhlani oli lokakuussa, jolloin harvinaista kyllä, oli jo ensilumi maassa. Koristeina oli kynttilöitä, muttei oikeastaan mitään muuta talvihäihin liittyvää koska ko. ajankohta oli syksyä vielä. Suomenlinnassa tuli oltua viime talvena yksissä talvihäissä (puskettiin oikein jäiden läpi lautalla, siinä puhutaan jo talvesta!), ja koristeena oli kynttilöitä, kulkureiteillä ja sisätiloissa (vanha linnansali käsittääkseni, nimeltään tosin pirunkirkko ellen väärin muista, heh), mutta siihen talviteema loppui, koska tuossakin häissä hyödynnettiin sitten muuta. Miellyttävän viileä sisäilma, ja oiva tanssimiselle ja juttelulle. Ja nyt on yhdet häät joulukuussa, joita odotan todella. Talviteemasta en osaa sanoa muuta, mutta vieraana olen arvostanut sitä lämmintä tunnelmaa joka lähtee ulkona hämäryydestä, ja tuikkivista liekeistä - niin sisällä kuin ulkonakin. Sisäilmaa, ja ajankohtaa.
 2. Juu, se on kyllä siinä mielessä oikea napina, että vaikka viestisi luetaankin ko. ketjusta, niin tuohon lukittuun ketjuun ei enää sinulle voida vastata. On kuitenkin käyttäjän kannalta parempi, että tiedot on keskitetty johonkin mistä ne on löydettävissä vaivattomasti, kuin että meillä on 40 hajanaista ketjua Kouvolan seudun pitopalveluista.
 3. Just det. 8)
 4. Mikä hittolainen se oli Helsingin pitäjän kirkon lähellä Vantaalla, mikä passais tuohon juuri. Tila oli aika muokattavissa omin koristeluin jne, ja sinne sai viedä omat juomatkin. En saa päähäni, vaikka siellä pari vuotta sitten häissä olinkin. Oman pitopalvelun saa tuoda moneen paikkaan, mutta alkoholia ei. Kaiketi isot seuraintalot yms. soveltuvat parhaiten tämmöiseen, koska niissä ei muutenkaan alkoholia tarjoilla = niillä ei ole anniskeluoikeuksia = moisten menettämisestä ei ole vaaraa. Tikkurilassa oli kanssa yksi. Jos oikeasti tuo suunta kiinnostaa niin pistä privaattiviestiä niin voin kysellä ystäviltäni paikkojen nimet ja yhteyshenkilöt. Joku muu palstalainen osaisi oikeasti antaa tarkempaa tietoa? ;D Jatkan aamupalaani ->
 5. Syksy kirjoitti: Sormuksen teettäminen kyllä kannattaa - ainakin oman kokemukseni perusteella! Sain viime viikolla teettämäni sormuksen ja nyt ihailen sitä odotellen vielä kolme viikkoa ;D Sormukseni teetin kihlan malliin mutta kolmella timantilla. Jos oikein muistan, niin timantit maksoivat noin 30 e kpl (siis 0,03 karaatin pikkuiset) ja koko lysti maksoi hiukan yli 300 e! Kyselin tarjouksia ja kyllä useimmissa liikkeissä käy kultaseppä vähintään kerran viikossa ja kertoo mielipiteensä. Enkä muuten edes ottanut halvinta tarjousta sormustani ihaillen
 6. Jep, virhe oli siinä että et pistänyt tekstiä muotoilujen väliin vaan jälkeen. Eli ensin pitää pistää se hakasuluissa oleva käsky, kirjoittaa teksti, ja sitten loppuun se hakasuluissa oleva käsky varustettuna /-merkillä. Olipahan hankalasti selitetty, mutta sama suluilla = pitäisi olla hakasulut (mutta jos sen tekee niin se ei näy tekstinä) siis: (center) tekstiä (/center)
 7. Ostin tuota tuoksua pari viiikkoa sitten, ja täytyy sanoa, että se on aivan ihana. Ja varmasti yksi loistovaihtoehto häitä silmällä pitäen, kunhan vain en kerkeä tekemään siitä liian arkista ennen häitä ;D
 8. Budapest on kaunis kaupunki, kävimme viime kesänä inter railillamme tutustumassa. Jossain määrin länsimainen, mutta mukava. Paikallisiin ihmetyksiin kannattaa tutustua. =) Niin ja kylpylä Gellert Tonavan rannalla on kanssa kiva kokemus, hih. Ja siellä vaikka hieronta, tosin hierojanaiset ovat vähän raavaan puoleisia, mutta paikallinen elämys sekin.
 9. Riippuu matkanjärjestäjäsi ehdoista. Ja varaatko matkasi jonkun "välitysfirman" kautta, vaiko suoraan matkanjärjestäjältä. Konkreettinen esimerkki: virkailija tekee virheen tulostaessaan pankkisiirtoa, eikä vaihda eräpäivää, jolloin asiakkaalla näkyvä eräpäivä on sama kuin lähtöpäivä. Sitten kun matkatoimistoa laskutetaan niin matkatoimisto ei maksa laskua alihankkijalle, koska asiakas ei ole maksanut vielä matkatoimistolle (koska asiakkaan eräpäivä virheellinen asiakas ei edes tajua maksaa..). Yksi kiva vaihtoehto on kanssa, että matkatoimiston lasku seilaa jossain pöydillä.. Tai laskunmaksatusjärjestelmässä on virheitä joko syötössä tai järjestelmän toiminnassa.. Jne jne. Mutta siis katso ehdoista, ja jos olet epävarma, soita matkanjärjestäjälle. Joka tapauksessa liput mielestäni pitäisi olla viikkoa ennen varsinaista matkaa asiakkaalla. Ja mitä tulee myös yhteen edellisistä kommenteista että "liputhan menee vielä vanhaan osoitteeseen", niin hopihopi uutta osoitetta ilmoittamaan. Ei siellä matkatoimistossa tarkisteta enää että onko asiakkaan ilmoittama osoite oikea Ja se tästä peloittelusektorista, halusin vain sanoa, että virheitä sattuu - ja on hemmetin ikävä jos niin käy häämatkan kohdalla. Ja muuten niistä varausmaksuista, kannattaa maksaa ne varausmaksut ajoissa, koska muuten matkanjärjestäjä katsoo sen peruutukseksi.. En tiedä viittivätkö soittaa perään, vai peruuttavatko suoraan. Jos varausmaksu on maksettu, mutta loppumaksu viivästyy niin matkaa ei yleensä peruta soittamatta
 10. Tuohon aiempiaan keskusteluun viitaten.. VINKKI: jos lippuja ei ala sovitussa ajassa kuulumaan, ottakaa yhteyttä MATKANJÄRJESTÄJÄÄN! Kas kun on voinut käydä niin että vaikka te olette maksaneet matkanne niin matkanjärjestäjä ei ole maksujaan hoitanut, ja näin ollen liput on saamatta. Kyse voi olla niin virkailijasta kuin taloushallinnostakin.. Nim. Betty, joka ei tahdo peloitella, mutta on tällä hetkellä matkatoimistossa töissä, ja nähnyt liian monta episodia "missä mun liput on"/"matkanne peruuntuu", joka on ollut matkatoimiston vika, eikä asiakkaan..
 11. Kävimme Prahassa inter railillamme tänä kesänä, ja se oli mukava yhdistelmä vanhaa ja uutta. Todellakin länsimainen verrattuna ympäristöönsä. Prahasta on myös kiva tehdä päivän matkoja ympäri maaseutua, juna kulkee todella kivasti. Hintataso ei ole päätähuimaava, ja sinne pääsee mukavasti vaikka opiskelijana Kilroyn tai STA:n kautta. Eikä nuo hinnat muillakaan pahoja ole.
 12. Aion, ja kyse ei ole luottamuksesta. Avioehto suojaa myös mahdollisilta puolison velkojilta, ja lisäksi ei ole oikein että AVIOERON tapauksessa jompi kumpi puoliso saa esimerkiksi toisen suvulle kuulunutta omaisuutta. Aiomme myös tehdä keskinäisen testamentin (leskihän ei peri, vaan lapset jos moisia on). Lasten osuuden rajoitamme lakiosaan, ja "loput kakusta" lapset saavat sen jälkeen, joka meistä viimeiseksi poistuu. Avioehdon voi tehdä koska tahansa kihlautumisen jälkeen, aina siihen asti kun avioerohakemus on vireillä käräjäoikeudessa. Että näin, lisää muotovaatimuksia verkosta.
 13. Valitsimme Ravintola Haikaranpesän Espoosta, koska meillä on syyshäät, ja oli ilma mikä tahansa paikka tarjoaa parastansa. Kauniilla ilmalla näkyy selkeästi jopa Tallinnaan, ja sateisella säällä voimme katsoa synkeän kaunista maisemaa. Salamat eivät olisi pahitteeksi..