Mimaija

Rouva
 • Content count

  997
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Mimaija


 1. Meillä oli häät huhtikuussa, ja pitopalvelu toimi moitteettomasti! Ruoka oli hyvää, sitä oli riittävästi ja henkilökunta mukavaa. Käytiin edellisenä päivänä hakemassa lautasliinat ja pöytäliinat, joten saatiin koristeltua tila etukäteen. Pöytäliinoja saatiin niin runsaasti, että pystyttiin koristelemaan herrkubuffet ja lahjapöytäkin niillä. Henkilökunnasta oikein erityinen huomio, olivat esim. kaataneet juomia valmiiksi laseihin (meillä oli viinitonkat) joten niiden haku oli nopeaa, toimivat huomaamattomasti eli juuri niin kuin pitää. Loppulasku vastasi odotuksia, ei siis ylimääräisiä ylläreitä (kuten joskus lukenut että saattaa tulla). Suosittelen siis lämpimästi!!


 2. Nostanpas Agroksenmäkeä vähän :) Onko tuoreita kokemuksia, mistä olisi hyvä vinkata vielä? Meillä häät reilun 2 viikon päästä Agroksenmäellä, ja nyt näyttää siltä että päästään jo perjantaina siirtelemään pöytiä ja laittamaan paikkaa juhlakuntoon  :girl_in_love: Me tilattiin aika vähän juttuja tuolta Intercomin kautta, koska saatiin mm. baaritiski ja lava toista kautta. Wlania yritin tilata, mutta sitä ei tällä hetkellä ole saatavilla. Mietittiin musiikin soittamista spotifyn kautta ja tarvitsee siis nettiyhteyden. 


 3. Mun mies putoais jos näkis että hamstraan vessapaperia  :girl_haha:   Vaikka eihän tässä ole häihin kuin kuukausi aikaa   :girl_in_love: 

  Eli kai se tunnustus on, että en ole ostanut kyseistä tuotetta, mutta vahvasti mietin kyllä pitäiskö  :girl_haha:  

   

   No joo, oikea tunnustus: Ostin alennuksesta 4 kpl lyhtjä, kun häihin oli vuosi aikaa. Nyt sitten mietin, mihin ihmeeseen meinaan ne lyhdyt tunkea. Silloin tuntui kauhean tärkeältä ostaa ne heti, kun oli niin halpoja!  :girl_haha:


 4. Zalandossa on hyvin eri hintaisia pukuja ja vaikka missä väreissä  :girl_smile:  Ilmainen toimitus ja palautus, joten kannattaa tilata useita eri kokoja ja sitten vaan palautella ylimääräiset. Sain omille kaasoilleni puvut sieltä (Even&Odd -mallisto)  :girl_smile:


 5. Saatiin kutsu tasting-iltaan. Kuvittelin, että siellä olisi muovikipoissa maistiaisia (vähän niinkuin kaupassa...). Oltiin vielä vähän myöhässä paikan päällä, ja näky todellakin yllätti. Siellä oli 2 häämenu-kokonaisuutta buffet-pöytään kauniisti katettuna, taustalla bändi soitteli mukavaa musaa :girl_dance: Ja skumppaa, lasillisen jälkeen olikin hyvä tehdä päätöksiä meidän menun suhteen :girl_drink1: Mutta enpä ole ennen moista kuullut, että pääsee ilman erillisveloitusta oikeesti maistelee koko menun läpi (mekin, joille ei tule valmiista menuista juuri mitään). Jäi todella hyvä fiilis kyseisestä firmasta! Ja se ruoka, sehän oli oikein hyvää! Muutama alkupala oli niin loistava, että lisätään ne meidän (melko suppeaan) häämenuun...Tähän mennessä siis suuret suosittelut! :)


 6. Ajattelinpa kysäistä miten te lävistetyt kanssamorsiamet meinaatte korujenne kanssa tehdä hääkuvissa ja hääpäivänä? Lähinnä siis ne, joilla lävistys/lävistyksiä on kasvoissa? Itsellä pieni musta pallo alahuulessa ja olen jo niin tottunut siihen että en ota edes häiden ajaksi pois. Uuden korun ajattelin hankkia, mikähän olisi kaunis..? Toi on ollut muutenkin jo niin kauan, yli 5 vuotta, että siinä kohtaa on ihan selkeä reikä jota en ehtisi enää umpeen kasvattaa. Lisäks mä tykkään siitä.

  Näyttääkö lävistykset tyhmältä hääkuvissa?


 7. No niin, pukuni saapui ja on kyllä ihana :girl_pinkglassesf: Päikyssäni on kuvia (koti)sovituksesta. Tilasin siis liikkeestä mittatilauspuvun, myyjä otti mitat ja puku kyllä istuu kuin nakutettu! Lopulliset korjaukset tehdään vasta lähempänä häitä, mutta pituus oli nyt jo täydellinen ja jos pysyn samankokoisena niin sitten ei tarvitse tehdä muuta kuin kiinnittää olkain. Yksi pieni kohta oli yläosassa, siitä oli jotenkin lanka lähtenyt tms. jäänyt kiinni koristeisiin, mutta itse en tuota edes huomannut. Myyjä huomasi ja sanoi että se osio vaihdetaan viimeistelyn yhteydessä. Yläosa (korsetti) tuntuu todella napakalta ja kokonaisuudessaan ainakin näin amatöörin silmään laadukas puku. Siskoni on ommellut paljon itsekin ja myös hänen silmäänsä puku oli laadukkaasti tehty. Ostin Zazabellasta myös pitkähihaisen tekoturkiboleron, jonka hinta oli 68€ eli melko halpa kun vertaa muihin liikkeisiin. Näin ollen ei voi muuta kuin suositella :girl_sigh:


 8. Yksikään opiskelija ei ole ottanut pestiä vastaan :( Ilmeisesti hääkuvaus ei ole sellainen mistä innostutaan, vaikka rohkea pari oliskin ollut kyseessä ja toiveissa muutakin kun perusposetuksia. Mitä mieltä olet Daliya, tuleeko teille esim. paljon keikkaa? Toki yks asia voi olla toi, että meillä on häät vielä niin kaukana, ja vielä pääsiäisenä. Hmm.

  Sain serkultani yhteystiedot yhdelle valokuvaajalle joka tulisi kuvaamaan suht. sopuhintaan. Heidän hääkuvansa ainakin on erikoinen ja kaunis. Täytynee sitten ottaa hänet kuvaajaksi.


 9. SUOSITTELUT: www.polttarileffa.fi

  Olen itse täällä pyörimässä sekä tulevana morsiamena että kaasona :) Meillä oli reilu viikko sitten polttarit ja yhtenä ohjelmanumerona tuo leffa. Hintansa väärti! Heiltä tuli sekä kuvaaja että ohjaaja, ja olivat katsoneet kuvauspaikat ym. valmiiksi. Me toivoimme musiikkivideota, ja heillä oli myös musavehkeet mukana. Koko homma oli kasassa tunnissa, ja saimme muutaman tunnin päästä leffa tuotiin meille leikattuna ja kannessa yhteiskuvamme. Tekijät myös varmistivat että leffa lähtee pyörimään dvd-laitteessamme ja lähtihän se. Tosi hyvä fiilis jäi kaikesta ja suosittelen lämpimästi! :)


 10. Onko tuoreita kokemuksia tästä hotellista? Ainakin hinnat taitavat olla alhaisempia, tai sitten kyse sesongista :) Me varattiin hääyö maaliskuulle 2013 ja maksaa 204€. Sisältää yöpymisen Junior Suitessa (saunallinen iso huone), aamiaisen huoneeseen, hedelmät ja kuohuvat sekä late check outin.

  Vieraillekin varattiin kiintiö, sekin oli edullinen, n. 90€ 2hh. Vertailuna: Aulanko (Hämeenlinna) kesällä 147€ ja huone ei ollut hienoin mahdollinen...


 11. Huhhuh. Kyllä ihmiset pahoittaa mielensä ihmeellisistä jutuista. Itselle ei tullut mieleenkään, että ei voisi itse mennä naimisiin jos joku sukulainen, kaveri, naapuri tai kaima sattuu menemään naimisiin lähikuukausina.... Me elellään ns. "ruuhkavuosia" ja viime vuosina ollaan juhlittu useampia häitä lähipiirissä. Aika moni nyt vaan sattuu avioitumaan siinä kolmenkympin molemmin puolin! Jos tässä jäisi odottelemaan että minä vuonna ei olisi yhtiäkään muita häitä niin ei häitä tulisi ollenkaan.

  Mun oma siskoni menee naimisiin lokakuussa, ja minulla on kunnia olla hänen kaasonaan. Järkkäillessä juttuja tulee mietittyä tietysti omiakin häitä ja sepä vasta on mukavaa! Meillä häät siis tulossa ensi keväänä, 5 kuukautta siskoni jälkeen. Hääpaikkakin sattuu olemaan sama. Jotkut sukulaiset saattavat ihmetellä tätä, mutta samapa tuo :) Teemat on kuitenkin juhlissa erilaiset, ja suurin osa vieraista eri :) Siskokin saa jatkaa häähumua omien häidensä jälkeen ja toimia vuorostaan minun kaasonani ;) Jotain synergiaetujakin tulee, kun voidaan jakaa vessakorit ja maljakot ym.ym...

  Mun mielestä tää on ihan loistava tilanne :)