miims

Morsian
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

About miims

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Aluksi oli tarkoitus mennä näin, mutta nyt tajusin, että valokuvaaja lähtee häätanssin jälkeen ja haluaisin hänen kuitenkin kuvaavan kimpun ja sukkanauhan heiton. Mihin väliin ne siis laitetaan. Apua! Viime hetken panikointia!
 2. Ollaan lähdössä kaasojen kanssa Tallinnaan etsimään heille pukuja sekä minulle kakkospukua, LYHYTTÄ sellaista. Kuinkahan on, onko jollekin osunut silmään lyhyitä pukuja?
 3. Millaiset pöytäliinat olette laittaneet morsiusparin pöytään & buffapöytään? Haluaisin niihin sellaiset "aaltoilevat reunat, mutta en tiedä, mistä kankaasta ja miten sellaiset saa. Osaisiko joku auttaa? Ja laittaa vaikka kuvia
 4. Ajattelin tehdä servettirenkaat kartongista, johon kiinnitän ruusun. Miten ruusu kannattaisi kiinnittää renkaaseen? Miten kauan säilyy? Nuukahtaako, jos tekee edellisenä päivänä?
 5. Me panostamme tärkeään ja säästämme vähemmän tärkeässä Eli meillä tulee maksamaan eniten morsiamen puku (450e, itseasiassa aika halpa), sormus, bändi, valokuvaaja, juhlapaikka (halusimme tietyn, koska on kirkon vieressä). Näihin on uponnut jo n. 3500e. Säästämme kuitenkin juomissa (haetaan virosta), ruuissa (tehdään itse, ei mitään prameilua --> salaatteja, lihapullia, lohta, perunoita, kasviksia, lihaa). Pöytäliinat, menut on hankittu täältä käytettynä ja lisää koristeluihin yritän löytää käytettyjä tavaroita (maljakot, tekokukat, servetit). Kutsukortit tein itse, näihin meni n. 10e. Tarjoilemaan olen saanut kaverini äidin, joka myös leipoo kakun ja ottaa meidän lapsen illalla mukaansa, jotta saamme rauhassa jatkaa juhlimista Servettirenkaisiin aion käyttää Prismasta "pikkuruusuja", jotka maksavat n. 6e/20kpl (näitä koitan käyttää myös muuhun koristeluun). Metsästän edelleen halpoja kukkia, mielellään luonnon kukkia ulkokoristeluun. Rahaa palaa, se on fakta. Ostamme kuitenkin kaikkea pikkuhiljaa, jolloin rahan meno ei tunnu niin hurjalta. Eli huijaamme itseämme Ai niin, ja karsimme vieraslistaa aika kovalla kädellä. Harmittaa, että tärkeimmät työkaverit ja harrastuskaverit jäivät pois, mutta minkäs teet.
 6. Argh! Mulla on selvät suunnitelmat, mutta ei tunnu onnistuvan, koska en löydä KIRJAA. Ajatuksena oli, että vieraat kuvataan, kuvat tulostetaan ja he saavat sitten itse askarrella "oman aukeamansa" , eli toiselle sivulle kuva ja toiselle terveiset (toimii yhtenä ohjelmanumerona, kun meillä ei juurikaan ole ohjelmaa). Mutta tosiaan, kierrekantinen kirja, jossa tyhjät valkoiset sivut on kateissa. Mistään en tuollaista löydä Kannenhan saa koristeltua sitten vaikka nätillä tapetilla yms. kunhan vain kirjan löytäisi. Ideoita?
 7. Me sovittiin viime käynnillä kaikki käytännön asiat, ja toivon ettei minun tarvitse enää yrittää saada vahtimestaria kiinni. Hän on kyllä todella mukava ihminen ja antoi paljon vinkkejä, mutta mutta...
 8. Tunnustan olevani aivan pihalla kukista, en siis tiedä niistä mitään Meillä on teemaväreinä fuksia ja lime. Haluaisin yksinkertaisen kimpun, jossa vihreän ja fuksian lisäksi saisi ehkä olla myös valkoista. Miehelle ja bestmanille tarvitsisi toki myös vieheet, joissa olisi fuksiaa. Mitä kukkia ehdottaisitte? Koristeluun taas haluaisin fuksiaa kukkaa ja "heiniä" (mitä ne nyt on?). Niin että nämäkin olisivat todella yksinkertaisia. Tarvitsisin niin pieniä kuin isoja (korkeita) kimppuja. Olen menossa kyllä kukkakauppaan kyselemään, mutta jos nyt jotain ideaa saisi täältä, niin ei tarvitsis näin fiksuilla ohjeilla lähteä kukkia etsimään
 9. Viljaana, soittele vaan ahkerasti. Vahtimestaria on todella hankala saada kiinni, mutta kyllä hän jossain vaiheessa vastaa puhelimeen Tuo on kyllä suuri miinus koko paikkaan. Itsellä meinannut mennä monta kertaa usko, kun olen pari viikkoa yrittänyt saada yhteyttä paikkaan.
 10. Ensimmäinen ostokseni oli morsiuspuku <3
 11. Mistä tuota tarrapaperia saa ostettua? Mitä olette kirjoittaneet etikettiin? Onko siinä esim. prosentit?
 12. Meille tulee muutama vieras, joita kumpikaan meistä ei ole nähnyt. Nämä vieraat ovat ystäviemme uusia nais-/miesystäviä. Haluamme kuitenkin lähettää kutsut "avecillisina".
 13. Meidän piti laittaa kutsut menemään kolme kk ennen häitä, mutta koska olin onnistunut tekemään kutsut erikoisen mallisiksi, jouduin tilaamaan Sinelliin oikean kokoisisa kuoria Niinpä kutsut lähtevät ensi viikolla, v.p kutsussa 16.5 ja häät 16.6. Eiköhän tossa ole nyt kuitenkin ihan tarpeeksi aikaa, ottaa selvää pääseekö osallistumaan vai ei.
 14. Olemme olleet kihloissa naimisiin mennessämme 6-vuotta