Jump to content
Naimisiin.info

miims

Morsian
  • Viestit

    27
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän miims kaikki viestit

  1. miims

    Hääjuhlan ohjelma ja aikataulutus

    Aluksi oli tarkoitus mennä näin, mutta nyt tajusin, että valokuvaaja lähtee häätanssin jälkeen ja haluaisin hänen kuitenkin kuvaavan kimpun ja sukkanauhan heiton. Mihin väliin ne siis laitetaan. Apua! Viime hetken panikointia!
  2. Ollaan lähdössä kaasojen kanssa Tallinnaan etsimään heille pukuja sekä minulle kakkospukua, LYHYTTÄ sellaista. Kuinkahan on, onko jollekin osunut silmään lyhyitä pukuja?
  3. miims

    Pöytäliinat

    Millaiset pöytäliinat olette laittaneet morsiusparin pöytään & buffapöytään? Haluaisin niihin sellaiset "aaltoilevat reunat, mutta en tiedä, mistä kankaasta ja miten sellaiset saa. Osaisiko joku auttaa? Ja laittaa vaikka kuvia
  4. miims

    Servettirenkaat

    Ajattelin tehdä servettirenkaat kartongista, johon kiinnitän ruusun. Miten ruusu kannattaisi kiinnittää renkaaseen? Miten kauan säilyy? Nuukahtaako, jos tekee edellisenä päivänä?
  5. Me panostamme tärkeään ja säästämme vähemmän tärkeässä Eli meillä tulee maksamaan eniten morsiamen puku (450e, itseasiassa aika halpa), sormus, bändi, valokuvaaja, juhlapaikka (halusimme tietyn, koska on kirkon vieressä). Näihin on uponnut jo n. 3500e. Säästämme kuitenkin juomissa (haetaan virosta), ruuissa (tehdään itse, ei mitään prameilua --> salaatteja, lihapullia, lohta, perunoita, kasviksia, lihaa). Pöytäliinat, menut on hankittu täältä käytettynä ja lisää koristeluihin yritän löytää käytettyjä tavaroita (maljakot, tekokukat, servetit). Kutsukortit tein itse, näihin meni n. 10e. Tarjoilemaan olen saanut kaverini äidin, joka myös leipoo kakun ja ottaa meidän lapsen illalla mukaansa, jotta saamme rauhassa jatkaa juhlimista Servettirenkaisiin aion käyttää Prismasta "pikkuruusuja", jotka maksavat n. 6e/20kpl (näitä koitan käyttää myös muuhun koristeluun). Metsästän edelleen halpoja kukkia, mielellään luonnon kukkia ulkokoristeluun. Rahaa palaa, se on fakta. Ostamme kuitenkin kaikkea pikkuhiljaa, jolloin rahan meno ei tunnu niin hurjalta. Eli huijaamme itseämme Ai niin, ja karsimme vieraslistaa aika kovalla kädellä. Harmittaa, että tärkeimmät työkaverit ja harrastuskaverit jäivät pois, mutta minkäs teet.
  6. Argh! Mulla on selvät suunnitelmat, mutta ei tunnu onnistuvan, koska en löydä KIRJAA. Ajatuksena oli, että vieraat kuvataan, kuvat tulostetaan ja he saavat sitten itse askarrella "oman aukeamansa" , eli toiselle sivulle kuva ja toiselle terveiset (toimii yhtenä ohjelmanumerona, kun meillä ei juurikaan ole ohjelmaa). Mutta tosiaan, kierrekantinen kirja, jossa tyhjät valkoiset sivut on kateissa. Mistään en tuollaista löydä Kannenhan saa koristeltua sitten vaikka nätillä tapetilla yms. kunhan vain kirjan löytäisi. Ideoita?
  7. miims

    Furuhed (Kirkkonummi)

    Me sovittiin viime käynnillä kaikki käytännön asiat, ja toivon ettei minun tarvitse enää yrittää saada vahtimestaria kiinni. Hän on kyllä todella mukava ihminen ja antoi paljon vinkkejä, mutta mutta...
  8. Tunnustan olevani aivan pihalla kukista, en siis tiedä niistä mitään Meillä on teemaväreinä fuksia ja lime. Haluaisin yksinkertaisen kimpun, jossa vihreän ja fuksian lisäksi saisi ehkä olla myös valkoista. Miehelle ja bestmanille tarvitsisi toki myös vieheet, joissa olisi fuksiaa. Mitä kukkia ehdottaisitte? Koristeluun taas haluaisin fuksiaa kukkaa ja "heiniä" (mitä ne nyt on?). Niin että nämäkin olisivat todella yksinkertaisia. Tarvitsisin niin pieniä kuin isoja (korkeita) kimppuja. Olen menossa kyllä kukkakauppaan kyselemään, mutta jos nyt jotain ideaa saisi täältä, niin ei tarvitsis näin fiksuilla ohjeilla lähteä kukkia etsimään
  9. miims

    Furuhed (Kirkkonummi)

    Viljaana, soittele vaan ahkerasti. Vahtimestaria on todella hankala saada kiinni, mutta kyllä hän jossain vaiheessa vastaa puhelimeen Tuo on kyllä suuri miinus koko paikkaan. Itsellä meinannut mennä monta kertaa usko, kun olen pari viikkoa yrittänyt saada yhteyttä paikkaan.
  10. Ensimmäinen ostokseni oli morsiuspuku <3
  11. miims

    omat viinipulloetiketit

    Mistä tuota tarrapaperia saa ostettua? Mitä olette kirjoittaneet etikettiin? Onko siinä esim. prosentit?
  12. Meille tulee muutama vieras, joita kumpikaan meistä ei ole nähnyt. Nämä vieraat ovat ystäviemme uusia nais-/miesystäviä. Haluamme kuitenkin lähettää kutsut "avecillisina".
  13. Meidän piti laittaa kutsut menemään kolme kk ennen häitä, mutta koska olin onnistunut tekemään kutsut erikoisen mallisiksi, jouduin tilaamaan Sinelliin oikean kokoisisa kuoria Niinpä kutsut lähtevät ensi viikolla, v.p kutsussa 16.5 ja häät 16.6. Eiköhän tossa ole nyt kuitenkin ihan tarpeeksi aikaa, ottaa selvää pääseekö osallistumaan vai ei.
  14. Olemme olleet kihloissa naimisiin mennessämme 6-vuotta
  15. Me maksamme koko lystin itse. Rahaa on varattu n. 5000e, mutta tähän ei sisälly "krääsästä" eli kutsukortti- ym. tarvikkeista kertyviä satasia.
  16. Ei tule. Olemme asuneet yhdessä jo kuusi vuotta, joten kippoja ja kuppeja on kertynyt ihan kiitettävästi. Pyysimme suosiolla rahaa
  17. Suuri kiitos kaikille! Jospa sitä täss pyhien aikaan saisi kutsut postiin
  18. Jos haluan kutsua koko perheen, lapsineen, mutta vanhemmat eivät ole naimisissa ja ovat meidän yhtä hyviä ystäviä, niin kirjoitan kuoreen mitä? Matti Meikäläinen + Maija Heikäläinen + lapset?
  19. miims

    Furuhed (Kirkkonummi)

    Todellakin tulee halvemmaksi. Meillä vielä käytössä tukkukortti, niin sekin tiputtaa hintaa. Lisäksi meidän suvut ja ystävät ei ole mitään ronkeleita ruuan suhteen, joten ihan perussapuska kelpaa Lämpöhauteita pitää tosiaan alkaa metsästämään, niin vieraat saavat myös lämmintä ruokaa. Jos niitä ei mistään löydy vuokralle, niin pitää hieman muuttaa tarjoiluita
  20. miims

    Furuhed (Kirkkonummi)

    Tehdään myös itse ruuat (tai ainakin yritetään ) Tarkoitus on myös tehdä erilaisia kylmiä ruokia mahdollisimman paljon (salaatit, lohi (?), paahtopaisti), mutta tulee sitten lisäksi lämpimiäkin, ainakin perunat pitää keittää paikan päällä ja lihapullat ja jokin kasvisruoka lämmittää. Paikan uunissa on muuten normaalia isommat pellit, joka tuottaa meille ainakin ongelmia, kun ei voida tuoda kotoa lisäpeltejä...
  21. Mistä saisi tarjoiluastioille "korokkeita", kun ei ole pitopalvelua? Tarkoitan tällaisia mustia <http://www.tarjalehtonen.com/albumi/buffet-kattauksia/1141975>
  22. miims

    Hääjuhlan ohjelma ja aikataulutus

    Olemme alustavasti suunnitelleet näin: 15 Vihkiminen 16 onnittelumaljat, kättelyt 16.30 ruokailu ---valokuvausvartti---- 18.30 kahvit 20 häätanssi ---> bändi aloittaa Tämän kummallisempaa ohjelmaa ei ole. Haittaako se? Bändi soittaa 3*30min, joten ekan setin jälkeen heitetään varmaan sukkanauha ja kimppu (tällöin bändi saa myös pitemmän tauon, jollloin voivat syödä) Miltä kuulostaa?
  23. miims

    Furuhed (Kirkkonummi)

    Käytiin katsomassa paikkaa (häät kesäkuussa) ja syynättiin ihan kunnolla paikka läpi Eli astiastot on ihan siistit, perusastiat. Kuohari- ja viinilaseja ei ole (me käytiin sitten ostamassa). Termarit, lämpöhauteet ja suurin osa tarjoiluastioista pitää myös hankkia jostain (löytyi pari Ikean kulhoa). Kahvinkeitin oli sellainen kahden pannun keitin, mutta me tuodaan lisäksi pari keitintä, jotta saa kahvit tulemaan samaan aikaan. Pieni vedenkeitin löytyi myös. Jääkaappeja oli kaksi, joihin varmasti mahtuu ihan hyvin tavaraa. Lisäksi arkkupakastimesta saa osan käyttöön, jos on tarvis. Mitähän muuta... Olen aivan täpinöissäni, paikka on niin hieno Jotain siis varmasti unohtui kysyä, vaikka luulin kysyneeni kaikesta. Paikassa juhlineilta otan mieluusti kaikkea mahdollista infoa vastaan, samoin kuvia! Ja teiltä, jotka tulette juhlimaan paikassa, toivon keskustelua paikkaan liittyen
  24. Tunnen itseni aivan hölmöksi, kun tällaisessa asiassa tuli vastaan tietämättömyys Mutta miten kustuun merkitään, että se on avec? Kirjoitetaanko kuoreen esim. Matti Meikäläinen + Avec?
×
×
  • Create New...