Morris-13

Rouva
 • Content count

  1167
 • Joined

 • Last visited

About Morris-13

 • Rank
  Konkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

774 profile views
 1. ^ Tikkurilan Texclean pilasi kyllä minun pukuni, joten en voi sitä suositella!
 2. ^ Mä suosittelen Makarskaa! Sijaitsee 60km etelään Splitistä Ja jos auton vuokraatte, niin kandee pistäytyä Bosnian puolella Mostarissa
 3. Kantsii tsekata hotellit ennen kun ne varaa täältä (bed bugs registry)
 4. ^ mun mielestä WB:n vuokrattavissa olevat tuikkukipot ovat näitä Ikeasta ostettuja (arvelisin): mutta saatan olla väärässä (me ei vuokrattu niitä). Me vietiin myös omat lautasliinat, joten en osaa siihenkään vastata, sorry!
 5. Häät takana & valokuvat taskussa en voi muuta kun kehua Mari Lehtisaloa. Hän on todella ammattitaitoinen & äärimmäisen mukava henkilö. Varasimme Marin koko päiväksi kuvaamaan (10h) alkaen valmistautumisesta & loppuen kimpun ja sukkanauhan heittoon, ja saimme kuvia vajaa 1,500 kpl!! Näistä kuvista Mari oli käsitellyt todella monet, ja lupautui vielä käsittelemään sellaiset kuvat, jotka me haluamme käsiteltävän. Lisäksi kuvien toimitus oli todella nopeaa. Suosittelen ehdottomasti Maria!!!
 6. Meillä oli häät WB:ssä, ja en voi muuta kun kehua kaikkea. Yhteydenpito sujui hyvin & suunnittelupalaveri oli todella hyvä, sillä Selena antoi kokemuksensa mukaan vinkkejä, jotka sitten pitivät paikkansa (esim. juomamäärät & aikataulutus, pöytäjärjestys etc). Ruoka oli erinomaista & katettu kauniisti, henkilökunta oli todella ystävällistä & avuliasta & ammattitaitoista (esim. viinipulloja ei avattu turhaan). Merkkasivat jopa jo avatut pullot erivärisillä korkeilla kun juhlat päättyivät, joten ne oli helppo tunnistaa. Juhlatilana paikka on todella tunnelmallinen & ihana, suosittelen spottivalojen vuokrausta, sillä iltavalaistuksessa paikka saa taas ihan eri ulottuvuuksia Lisäksi tilasin kimppuni Selenan kautta & se oli ihana (eikä pahanhintainen).
 7. Mulla oli puvussa myös nyöritys mutta ompelija ompeli nyörityksen alle pienen napin. Laahukseen ommeltiin pieni lenkki jolla sen sai nostettua ylös nappiin kiinni. Kuvaa en löytanyt koneelta niin että olisi saanut selvää niistä tarkemmin. Jos välttämättä sen kuvan haluat niin voin yrittää ottaa puvusta kuvan kun se roikkuu hengarissa, en jaksa alkaa sitä pukemaan päälle asti Kiitos MonaLiisa, ei tarvi enää. Käytin pukua ompelijalla, joka kaivoi puvun uumenista nauhat, jolla laahuksen saa "imaistua" sisään.
 8. Me tarjotaan valokuvaajalle JA bändille ruoat. Bändin jäsenet syövät tosin jossain takahuoneessa yms, ja onneksi pitopalvelu veloittaa vaan nimellisen summan heistä. Mun mielestä olisi vähän outoa laittaa valokuvaaja syömään omia eväitään..
 9. Me ollaan menossa häämatkalle Sisiliaan, joten se voisi olla yksi vaihtoehto Nökönenälle & Melioralle. Jos haluaa pakettimatkan, ainakin Finnmatkat järjestää niitä, hinnat niiden sivuilta. Sisilian paikoista en vielä osaa suositella muuta kun Taorminaan, jonne meidän reissu suuntautuu Melioralle tiedoksi, Toscanassa on sellainen kaunis historiallinen paikka kun Siena, sitä voisin lämpimästi suositella. Hintataso on kyllä ihan samaa kun muualla Italiassa, mutta paikkana pieni ja niin soma. Yksi vaihtoehto voisi olla myös sellainen, että ostatte lennot Roomaan, vuokraatte sieltä auton & varaatte Toscanasta villan vaikka viikoksi. Sieltä on sitten hyvä tehdä täsmäiskuja (esim. Montepulcianoon, Sienaan, Firenzeen, Pisaan), mutta tämä vaatii ajamista tosin. Italiassa on heinä-elokuussa ihan tolkuttoman kuuma, ja se on täynnä turreja, siis koko Italia.
 10. Me maksetaan itse, arvio pyörii siinä 10 tonttusen tietämillä, ja tämä ei sisällä häämatkaa. Häämatkakassaan toivottavasti saadaan sitten lahjoituksia
 11. Pitääkö hääkenkien olla samaa sävyä kun hääpuvun? Esim. jos on ivory hääpuku niin täytyykö kenkien olla myös ivory? Vai voiko ne olla esim valkoiset? Nehän ei kuitenkaan näy puvun alta.. Ja toinen kyssäri, tosi moni on vaihtanut korot ballerinoihin illalla, eikö hameen helma jää silloin jalkojen alle?
 12. Voiskohan tän kesän morsiamet laittaa vähän tuoreita kuvia Wanhasta Bäckbystä, lähinnä kiinnostaisi pöytäjärjestelyt n. 80 henkilölle. Ja muutenkin olisi kiva nähdä kattauskuvia!
 13. Sun pitää muistaa, että nää on SUN juhlat & SUN polttarit, ihan reippaasti vaan lista asap kaasoille. Kyllä sun pitää saada päättää, ketä haluat polttareihisi!
 14. Meinaan pitää häitä edeltävän viikon lomaa (jota kaikki naimisiin menneet ystäväni suosittelivat) & 2 vkoa häiden jälkeen hanimuunia