Morris-13

Rouva
  • Viestit

    1167
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Morris-13 kaikki viestit

  1. ^ Tikkurilan Texclean pilasi kyllä minun pukuni, joten en voi sitä suositella!
  2. ^ Mä suosittelen Makarskaa! Sijaitsee 60km etelään Splitistä Ja jos auton vuokraatte, niin kandee pistäytyä Bosnian puolella Mostarissa
  3. Kantsii tsekata hotellit ennen kun ne varaa täältä (bed bugs registry)
  4. ^ mun mielestä WB:n vuokrattavissa olevat tuikkukipot ovat näitä Ikeasta ostettuja (arvelisin): mutta saatan olla väärässä (me ei vuokrattu niitä). Me vietiin myös omat lautasliinat, joten en osaa siihenkään vastata, sorry!
  5. Häät takana & valokuvat taskussa en voi muuta kun kehua Mari Lehtisaloa. Hän on todella ammattitaitoinen & äärimmäisen mukava henkilö. Varasimme Marin koko päiväksi kuvaamaan (10h) alkaen valmistautumisesta & loppuen kimpun ja sukkanauhan heittoon, ja saimme kuvia vajaa 1,500 kpl!! Näistä kuvista Mari oli käsitellyt todella monet, ja lupautui vielä käsittelemään sellaiset kuvat, jotka me haluamme käsiteltävän. Lisäksi kuvien toimitus oli todella nopeaa. Suosittelen ehdottomasti Maria!!!
  6. Meillä oli häät WB:ssä, ja en voi muuta kun kehua kaikkea. Yhteydenpito sujui hyvin & suunnittelupalaveri oli todella hyvä, sillä Selena antoi kokemuksensa mukaan vinkkejä, jotka sitten pitivät paikkansa (esim. juomamäärät & aikataulutus, pöytäjärjestys etc). Ruoka oli erinomaista & katettu kauniisti, henkilökunta oli todella ystävällistä & avuliasta & ammattitaitoista (esim. viinipulloja ei avattu turhaan). Merkkasivat jopa jo avatut pullot erivärisillä korkeilla kun juhlat päättyivät, joten ne oli helppo tunnistaa. Juhlatilana paikka on todella tunnelmallinen & ihana, suosittelen spottivalojen vuokrausta, sillä iltavalaistuksessa paikka saa taas ihan eri ulottuvuuksia Lisäksi tilasin kimppuni Selenan kautta & se oli ihana (eikä pahanhintainen).
  7. Mulla oli puvussa myös nyöritys mutta ompelija ompeli nyörityksen alle pienen napin. Laahukseen ommeltiin pieni lenkki jolla sen sai nostettua ylös nappiin kiinni. Kuvaa en löytanyt koneelta niin että olisi saanut selvää niistä tarkemmin. Jos välttämättä sen kuvan haluat niin voin yrittää ottaa puvusta kuvan kun se roikkuu hengarissa, en jaksa alkaa sitä pukemaan päälle asti Kiitos MonaLiisa, ei tarvi enää. Käytin pukua ompelijalla, joka kaivoi puvun uumenista nauhat, jolla laahuksen saa "imaistua" sisään.
  8. Me ollaan menossa häämatkalle Sisiliaan, joten se voisi olla yksi vaihtoehto Nökönenälle & Melioralle. Jos haluaa pakettimatkan, ainakin Finnmatkat järjestää niitä, hinnat niiden sivuilta. Sisilian paikoista en vielä osaa suositella muuta kun Taorminaan, jonne meidän reissu suuntautuu Melioralle tiedoksi, Toscanassa on sellainen kaunis historiallinen paikka kun Siena, sitä voisin lämpimästi suositella. Hintataso on kyllä ihan samaa kun muualla Italiassa, mutta paikkana pieni ja niin soma. Yksi vaihtoehto voisi olla myös sellainen, että ostatte lennot Roomaan, vuokraatte sieltä auton & varaatte Toscanasta villan vaikka viikoksi. Sieltä on sitten hyvä tehdä täsmäiskuja (esim. Montepulcianoon, Sienaan, Firenzeen, Pisaan), mutta tämä vaatii ajamista tosin. Italiassa on heinä-elokuussa ihan tolkuttoman kuuma, ja se on täynnä turreja, siis koko Italia.
  9. Me maksetaan itse, arvio pyörii siinä 10 tonttusen tietämillä, ja tämä ei sisällä häämatkaa. Häämatkakassaan toivottavasti saadaan sitten lahjoituksia
  10. Pitääkö hääkenkien olla samaa sävyä kun hääpuvun? Esim. jos on ivory hääpuku niin täytyykö kenkien olla myös ivory? Vai voiko ne olla esim valkoiset? Nehän ei kuitenkaan näy puvun alta.. Ja toinen kyssäri, tosi moni on vaihtanut korot ballerinoihin illalla, eikö hameen helma jää silloin jalkojen alle?
  11. Voiskohan tän kesän morsiamet laittaa vähän tuoreita kuvia Wanhasta Bäckbystä, lähinnä kiinnostaisi pöytäjärjestelyt n. 80 henkilölle. Ja muutenkin olisi kiva nähdä kattauskuvia!
  12. Sun pitää muistaa, että nää on SUN juhlat & SUN polttarit, ihan reippaasti vaan lista asap kaasoille. Kyllä sun pitää saada päättää, ketä haluat polttareihisi!
  13. Meinaan pitää häitä edeltävän viikon lomaa (jota kaikki naimisiin menneet ystäväni suosittelivat) & 2 vkoa häiden jälkeen hanimuunia
  14. Me mietittiin riksaa! Ainoa juttu siinä on, että tarvii löytää joku polkemaan sitä ja jos on paska keli niin ei oo kauheen kiva.
  15. Mä suosittelen todella lämpimästi Makarskaa. Se sijaitsee n. 60 km Splitistä etelään (eli kandee ottaa vaikka lennot sinne). Yks vaihtoehto vois olla ottaa Splitistä pieni island-hopping Makarskaa kohti, on nimittäin todella hienoja paikkoja siinä. Toinen vaihtari on vuokrata auto Splitistä ja ajaa rannikkoa pitkin aina Dubrovnikiin asti (ja matkalla voi pistäytyä päiväkaffella Bosnian Mostarissa, ihana vanhakaupunki) ja muutenkin tossa välillä Makarska-Dubrovnik oli muutama tosi ihana pikkukylä. Kroatiassa on hyvä ruoka, lämmin ilmasto & kirkas kun mikä meri. Ja vielä pari vuotta sitten Makarska oli suht turistiton & halpa paikka.
  16. Tässä olis mun prototyyppi meidän pöytä"kukista"
  17. Täällä on kanssa yksi Lillyn pukuihin ihastunut. Vaihtoehtoja olisi ollut monia, mutta päädyin lopuksi Lillyn 3135:een. Se on muuten I-HA-NA
  18. Meillä karsiutui (kuten monella muullakin täällä) heti paikat, missä oli A-oikeudet & toiseksi paikat, joissa olisi pitänyt jakautua moneen eri huoneeseen. Olen kerran ollut itse häissä vieraana, missä jouduimme istumaan toisessa huoneessa kun hääpari, emmenkä sitten kuulleet / nähneet mitään häiden kulusta. Oli vähän ikävä tilanne. Lisäksi muutama paikka karsiutui vaan siitä syystä, ettemme halua juhlia jumppasali-tyyppisessä paikassa häitämme, ja pari paikkaa oli muuten vaan aika karseita..
  19. Voiskohan joku laittaa kuvan tosta laahuksen kiinnityksestä, lähinnä kiinnostaisi sellainen sisäänpäin käännettävä kiinnityssysteemi. Tai sitten ihan ylös nostettavasta nappikiinnityksestä (mulla on nauhakiinnitys hääpuvussa, joten siinä ei ole nappeja mihin puvun voisi nostaa). Mun puvussa on tällainen laahus: Lisäksi osaako joku sanoa, onko joku suoja-aine satiinipuvulle likaantumista vastaan?
  20. Olisko jollain kuvaa miten tää bingo on tehty? Mietin vaan, että pitääkö jokaiseen ruudukkoon laittaa käsin nämä kohdat eri paikkoihin, siinä on nimittäin aika iso homma..
  21. Toi salatehtävä on hauska, olisko jollain vielä lisää tehtäviä laittaa tänne?
  22. Juuri tässä mietinkin mitä kaikkea pitää muistaa kuvata. Kiitos listoista!
  23. Hyvä idea, taidan lainata
  24. Nää on kyl ihan huippuja!