Mineayla

Rouva
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

About Mineayla

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 06/15/82

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pohjois-Karjala
 1. Caphir: Oi, Kaupunginteatterin lämpiö on aivan ihana paikka. Me otettiin kuvia siellä. Torni-kabinettiin mahtuukin max 30hlöä. Eli sinne mahtuisitte.
 2. Teatteriravintola on ainakin ennen ollut todella hyvä hoitamaan juhlia. Ruoat on olleet erinomaisia ja palvelu mahtavaa. Caphir: Missä teillä on tarkoitus pitää juhlat? Teatteriravintolan lasiterassi on aivan ihana. Meidän hääjuhla vietettiin siellä. Tavalliset kakut tekevät siellä itse, esim meillä oli vadelmarahkalla täytetty kermakakku ja oli aivan ihanaa. Erikoisemman kakun jos haluatte, suosittelen kyllä Houkutusta.
 3. ansku} : miten iso porukka teitä on? se jo vähän rajaa joitakin paikkoja, ja meinaatteko ravintolaa vai muuta?
 4. Oi.. Kontiolahden kirkko on ihana nykyisin. Tosi valoisa! Meidät vihittiin siellä tänä kesänä.
 5. Me tultiin suunnitelmien mukaan kotiin nukkumaan.. Saatiin kyllä nukkua niin pitkään kun nukutti, mun äiti oli lasten kanssa. Mennään sitten myöhemmin kahdestaan häämatkalle, niin siellä kuherrellaan sit.. Vaikka kyllä me kuherrellaan muutenkin..
 6. Meillä oli itsetehdyissä rasioissa Geishat ja Lätkäliigat. Molemmilta jotain..
 7. Meille tulee 'tavallinen' täytekakku: Vaaleaa ja tummaa kakkupohjaa vuorotellen, väliin vadelmarahkaa, päälle vadelmaa ja reunoille kermaa.
 8. Meilläkin ajatus tulla kotiin nukkumaan. Meillä yöpyy myös minun äiti miesystävänsä kanssa ja he lähtevät juhlista aiemmin meidän tyttöjen (2 ja 5vee) että tytöt pääsee nukkumaan. Äiti olisi halunnut että mentäis hotelliin, mutta just se tavaroiden kanssa puljautuminen.. muutaman tunnin takia. öö.. Ehkä tullaan kotiin nukkumaan..
 9. Meille tulee juuri nuo Hakanpään Kesäfanfaari ja Trumpettisävelmä, jos pappi ei suostu Star Warsiin.. Kai se on enemmän kiinni siitä, että osaako kanttori soittaa.. Mut nuo kyllä pitäis kaikkien osata.
 10. Meille tulee ihanat saippuakuplat.. Kuvaajakin oli ihan innoissaan ja toivoi sopivaa säätä meille!
 11. kilpjo: Ainakin Enossa on Joukiisenranta, kuutisenkymmentä mahtui hyvin juhlimaan ja majoitusta on muistaakseni viiden makuuhuoneen verran. Iso ihana sauna siellä on ja ranta.. www.joukiisenranta.fi
 12. Meillä pukuasia on myös selvinnyt, vaikka aikaa häihin on vielä. Frakin kielsin heti alkuunsa, jotenkin se (kaikkein juhlallisimpana vaihtoehtona) on 'jäykkä'. Minun toiveena olisi ollut bonjour tai shaketti, sulho oli sitä mieltä, että smokki. Sitäpä etsimään sitten.. Kotikaupungistamme ei löytynyt smokkia vuokralle, mutta naapurikaupungista sellainen löytyi. Musta smokki viininpunaisella solmukkeella ja vyöllä. Komea sulhoni!!
 13. Meillä myös juhlat ravintolassa ja ajatuksena tarjota alkumalja ja ruokajuomat (viinit, olut, sitso). Kahviavecista ei ola vielä keskusteltu, mutta se on sit viimeinen mikä tarjotaan.. Muuten omakustanteisesti.
 14. Mie hihkaisen myös Hep..
 15. Louhi jakaantuu kahteen tilaan. Isompi vetää n.80hlöö. Eli joutuisitte jakamaan vieraita eri tiloihin. Paikkanahan Louhi on aivan ihana. Maisemat Höytiäiselle, vau! ja tietty itse paikka, kun on kallioon louhittu. Itse en ole missään juhlissa siellä ollut mutta pari kertaa olen päässyt sisälle katselemaan. Joukiisenrannassa vietettiin mun isän 50vuotisjuhlat jokunen vuosi sitten. Mehän mentiin sinne jo perjantaina laittelee paikkoja, illalla saunottiin ja lauleltiin karaokea.. Lauantaina oli itse juhlat ja sai sit rauhassa juhlia. Silloinkin saunottiin illemmalla.. Sunnuntaina kaikessa rauhassa siivottiin ennen lähtöä yms.. Kesäaikaanhan tuo piha-alue on paremmin käytössä, esim rannassa ovat laiturilla joitakin pareja vihkineetkin.. Kaunista..