Mineayla

Rouva
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mineayla

 1. Caphir: Oi, Kaupunginteatterin lämpiö on aivan ihana paikka. Me otettiin kuvia siellä. Torni-kabinettiin mahtuukin max 30hlöä. Eli sinne mahtuisitte.
 2. Teatteriravintola on ainakin ennen ollut todella hyvä hoitamaan juhlia. Ruoat on olleet erinomaisia ja palvelu mahtavaa. Caphir: Missä teillä on tarkoitus pitää juhlat? Teatteriravintolan lasiterassi on aivan ihana. Meidän hääjuhla vietettiin siellä. Tavalliset kakut tekevät siellä itse, esim meillä oli vadelmarahkalla täytetty kermakakku ja oli aivan ihanaa. Erikoisemman kakun jos haluatte, suosittelen kyllä Houkutusta.
 3. ansku} : miten iso porukka teitä on? se jo vähän rajaa joitakin paikkoja, ja meinaatteko ravintolaa vai muuta?
 4. Oi.. Kontiolahden kirkko on ihana nykyisin. Tosi valoisa! Meidät vihittiin siellä tänä kesänä.
 5. Me tultiin suunnitelmien mukaan kotiin nukkumaan.. Saatiin kyllä nukkua niin pitkään kun nukutti, mun äiti oli lasten kanssa. Mennään sitten myöhemmin kahdestaan häämatkalle, niin siellä kuherrellaan sit.. Vaikka kyllä me kuherrellaan muutenkin..
 6. Meillä oli itsetehdyissä rasioissa Geishat ja Lätkäliigat. Molemmilta jotain..
 7. Meille tulee 'tavallinen' täytekakku: Vaaleaa ja tummaa kakkupohjaa vuorotellen, väliin vadelmarahkaa, päälle vadelmaa ja reunoille kermaa.
 8. Meilläkin ajatus tulla kotiin nukkumaan. Meillä yöpyy myös minun äiti miesystävänsä kanssa ja he lähtevät juhlista aiemmin meidän tyttöjen (2 ja 5vee) että tytöt pääsee nukkumaan. Äiti olisi halunnut että mentäis hotelliin, mutta just se tavaroiden kanssa puljautuminen.. muutaman tunnin takia. öö.. Ehkä tullaan kotiin nukkumaan..
 9. Meille tulee juuri nuo Hakanpään Kesäfanfaari ja Trumpettisävelmä, jos pappi ei suostu Star Warsiin.. Kai se on enemmän kiinni siitä, että osaako kanttori soittaa.. Mut nuo kyllä pitäis kaikkien osata.
 10. Meille tulee ihanat saippuakuplat.. Kuvaajakin oli ihan innoissaan ja toivoi sopivaa säätä meille!
 11. kilpjo: Ainakin Enossa on Joukiisenranta, kuutisenkymmentä mahtui hyvin juhlimaan ja majoitusta on muistaakseni viiden makuuhuoneen verran. Iso ihana sauna siellä on ja ranta.. www.joukiisenranta.fi
 12. Meillä pukuasia on myös selvinnyt, vaikka aikaa häihin on vielä. Frakin kielsin heti alkuunsa, jotenkin se (kaikkein juhlallisimpana vaihtoehtona) on 'jäykkä'. Minun toiveena olisi ollut bonjour tai shaketti, sulho oli sitä mieltä, että smokki. Sitäpä etsimään sitten.. Kotikaupungistamme ei löytynyt smokkia vuokralle, mutta naapurikaupungista sellainen löytyi. Musta smokki viininpunaisella solmukkeella ja vyöllä. Komea sulhoni!!
 13. Meillä myös juhlat ravintolassa ja ajatuksena tarjota alkumalja ja ruokajuomat (viinit, olut, sitso). Kahviavecista ei ola vielä keskusteltu, mutta se on sit viimeinen mikä tarjotaan.. Muuten omakustanteisesti.
 14. Mie hihkaisen myös Hep..
 15. Louhi jakaantuu kahteen tilaan. Isompi vetää n.80hlöö. Eli joutuisitte jakamaan vieraita eri tiloihin. Paikkanahan Louhi on aivan ihana. Maisemat Höytiäiselle, vau! ja tietty itse paikka, kun on kallioon louhittu. Itse en ole missään juhlissa siellä ollut mutta pari kertaa olen päässyt sisälle katselemaan. Joukiisenrannassa vietettiin mun isän 50vuotisjuhlat jokunen vuosi sitten. Mehän mentiin sinne jo perjantaina laittelee paikkoja, illalla saunottiin ja lauleltiin karaokea.. Lauantaina oli itse juhlat ja sai sit rauhassa juhlia. Silloinkin saunottiin illemmalla.. Sunnuntaina kaikessa rauhassa siivottiin ennen lähtöä yms.. Kesäaikaanhan tuo piha-alue on paremmin käytössä, esim rannassa ovat laiturilla joitakin pareja vihkineetkin.. Kaunista..
 16. Et ole morsmaikku13 ainut.. Mie olen ajatellut, että vähemmän on enemmän.. Paikkakortteja esim ei varmaankaan tarvita jos plaseerataan pöydittäin ihmiset. Menut ja ohjelmat varmaan riittää pari isompaa jossain seinällä tms.. Hääkarkkeja tai vastaavaa mietin, et jos laitetaan karkkibuffa tai kahvipöytään muutamaa lajia jotain ihanaa (lue: suklaata). Tälläisia mie oon miettiny.. Ei tarvii olla kaiken maailman tilpehöörii.. (älkää suuttuko, tää miun mielipide..)
 17. Tää on kyllä huippu..
 18. Tarralla.. entäs ihan jollain tussilla..? Kyllähän se teksti sielt aikanaan kuluu...
 19. Tosi monella on kaksi tai kolme kaasoa, minä ajattelin yhdellä pärjätä.. Mieskin luultavasti tyytyy yhteen bestmaniin..
 20. Mulla on vain muutama hyvä ystävä, mutta en ajatellut pyytää heitä kaasoksi, vaan haluan, että voivat nauttia juhlistamme muuten. Kaasoksi pyydän pikkusiskoani, vaateompelija/puuartesaani, niin saan näkemystä mm. puvun valintaan..
 21. Me ollaan oltu kihloissa jo vuodesta 2005, mutta nyt päätettiin mennä naimisiin. Häihin on vielä NIIIN pitkä aika, että.. Vielä ei olla puhuttu muille tästä päätöksestä, vaikka kutsutkin on jo tehty.. Juhannuksena on miehen mummin ja ukin syntymäpäiväjuhlat (75 ja 80) niin ei ainakaan ennen sitä haluta kertoa, mutta kun mie en halua yksinäni näitä juttuja miettiä.. Mies ei oo hirveen innostunut ollut, ainakaan vielä.. Kutsuun tulevaa runoa varten olin etsinyt pari sivua ihania runoja ja laulun pätkiä. Sanoin sitten, että puolet pitää vähintään raakata pois ja oli raakannut.. Vain viisi hyvää jäljellä.. Niin siis kaasoa (siskoani) en ole tehtäväänsä vielä pyytänyt, mutta kyllä sormia jo syyhyttäis päästä yhdessä höpöttelemään hääjuttuja..!
 22. Varattiin heti kun päätettiin, että mennään naimisiin ja että milloin mennään. vuosi ja neljä kuukautta ennen.
 23. Ihana olisi joku uniikki.. ehkä jos sitä innostuis ite tekemään.. tai jos netin ihmeellisestä maailmasta löytyisi joku IHANA. Ite en ole kamalan innoissani ihan tavallisesta hääparista. mieluummin sit vaikka kokonaan ilman..
 24. Nykyisellä asuinpaikkakunnalla. Koulumme ollaan lähes kokonaan käyty tässä lähellä ja asuttukin melkein aina tällä seudulla..
 25. Meillä vihkiminen tulee olemaan klo14. Ajateltiin, että lapsellisillekin olis parempi, ei iltaruoka venyisi kamalan myöhään. Meillä on ollut tapana arkisin syödä illalla viiden aikaan. Niin suunnilleen sama sit häissä.