Jump to content
Naimisiin.info

audrey2013

Morsian
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

audrey2013's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. hei vaan! vinkiksi muille morsioille: suosittelen visiittiä uudenmaankadulla sijaitsevaan inbloomiin. palvelu oli superystävällistä ja hääkimppuni oli juuri sellainen kuin halusinkin .
  2. hei! tuoreena kokemuksena kerron, että meillä share catering hoiti loistavasti häidemme pitopalvelun . ruoka maistui kaikille, sitä oli riittävästi ja palvelu pelasi! suosittelen lämpimästi .
  3. täältä positiivinen kokemus helin matkoista! olemme yleensä suosineet omatoimireissuja matkustaessamme. häämatkalle halusimme kuitenkin sitä luksusta ja päädyimme matkatoimiston räätälöimään pakettiratkaisuun. tähän asti olemme olleet hyvin tyytyväisiä kaikkeen asiakaspalveluun . matkalle lähdemme syssymmällä.
  4. seychelleille häiden jälkeen syyskuussa, can't wait! tuntui sopivalta "kerran elämässä" kohteelta .
  5. audrey2013

    Seychellit

    ennaline, vanilliini ja myyränen, mielelläni kuulisin kokemuksianne matkastanne seychelleille! . ja tietty muidenkin .
  6. meilläkin on vihkiminen klo 13! onneksi on muitakin "aikaisia", niin voidaan sitten yhdessä panikoida .
  7. Löytyisikö tuoreita kokemuksia share cateringista ?
  8. näyttää siltä että tulee 3 kaasoa ja 2 bestmania... "näyttää siltä", koska heitä kaikkia ei ole vielä pyydetty tehtäviinsä .
  9. meillä on alustavalla vieraslistalla n 130 vierasta. olisikohan 10 prosentin hävikki syystä tai toisesta odotettavissa... vai mikä on muiden kokemus peruneiden osuudesta?
  10. meidän hääpäivä valikoitui niinkin romanttisesti kuin että tuolle päivälle saatiin sopiva juhlapaikka sekä kirkko . alunperin heinä-elokuulle suunnitellut kesähäät siirtyivät nyt syyskuulle juhlapaikan täyden varaustilanteen takia...
  11. ensimmäinen "ostos" oli hääpaikan varausmaksu .
  12. ei pidä luultavasti sen enempää siivota, perussiivous kuuluu edelleen hintaan. ja täytyy toivoa että ensi alkusyksy ainakin on lämmin, että luonto esiintyisi edukseen . voihan sitä olla melko kesäistäkin vielä syyskuun alussa . olen kuullut tenaljissa olleilta häävierailta kommentteja, että tilassa olisi ollut liiankin hämärää, varsinkin pilvisenä juhlapäivänä. oletteko siellä juhlineet kokeneet tämän ongelmaksi? onko "tavallisilla" kameroilla saanut kelpoja kuvia otettua, vai vaatiiko tila ammattilaisen salamoineen?
  13. moi , ollaan varattu tenalji ensi syyskuuksi 2013 ja nyt mietimme paikan koristeluita. tila on kyllä itsessään upea ja persoonallinen, mutta jotenkin kaipaisin vihreyttä ja/tai pehmeyttä tilaan. miten olette koristelleet/ajatelleet koristelevanne tilaa? pöydäthän ovat melko kapeat, joten niille ei isoja kukkalaitteita varmaan saa? oletteko ajatelleet hyödyntää ikkunalautoja tai niitä seinissä olevia tankoja koristeluun? lainie kirjoitti, että heidän juhlansa olivat jatkuneet aina klo 01:30 asti. nythän suomenlinnasta ilmoitetaan kuten edellä todettiin, että klo 01 pitäisi juhlat olla loppu ja klo 02 mennessä siivottu. tuleeko sinne paikan päälle joku katsomaan jo klo 01, että kaikki juhlijat ovat tilasta poistuneet ja musiikki on pois päältä..? vai onko se niin tarkkaa sittenkään? tuo vieraiden poiskuljetus on meistä hyvältä kuulosta idea ja mietin vain, että koska sen kuljetuksen sitten uskaltaa tilata, jos tappiin asti haluaa juhlia . viimeisenä, onko kokemuksia klo 13 vihkimisajasta suomenlinnan kirkossa? lähinnä mietin morsiamen ja kaasojen aamua, että tuliko siinä älytön hoppu kampausten ja meikkien laiton jälkeen kiirehtiä lautalle..?
×
×
  • Create New...