-Elsi-

Rouva
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

About -Elsi-

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku
 1. Hei! Me olimme myös Koh Samuilla häämatkalla. Toisena hotellina oli First Bungalow Beach Resort, joka oli tosi siisti hotelli. Huoneena meillä oli oma bungalow uima-altaalta. Allasalue oli melko iso, myös poreallas ja eroteltu lastenallas löytyy. Huoneeseen tuotiin kukka ja hedelmävati kun saavuimme, mukava tapa muistaa häämatkalaisia. Aamupala oli monipuolinen, eli ei mitään valittamista. Myös ranta oli siisti, ainoana miinuksena itäeurooppalaiset turistit, jotka ottivat aurinkoa ilman yläosaa... Mutta muuten ihan ok. Ainut miinus on hotellin sijainti, sillä se on aivan Chaweng -rannan eteläpäässä, mutta Chawengin keskustaan voi kävellä jos n.1 km:n kävely ei kauhistuta. Tietysti lavataksilla tai omalla vuokramopollakin pääsee. Kannattaa katsoa hotellin omat nettisivut www.firstbungalowsamui.com
 2. Hei! Itse olin meikissä ja kampauksessa Hiussalonki Kuplassa ja olen todella tyytyväinen kaikkeen. Hinta oli 150e (sis. kunnollisen koekampauksen ja meikin sekä itse hääpäivänä tehtävän meikin ja kampauksen). Sekä kampaus että meikki olivat tosi hyvät, varsinkin meikkiin olin todella tyytyväinen, koska siitä ei tehty liian paksua eikä raskasta vaan kevyt mutta näkyvä. Itse saa tosi paljon vaikuttaa, ja meikin ja kampauksen tekijä todellakin kuunteli minun mielipiteitäni eikä vain tehnyt oman mielensä mukaan. Eli siis suosittelen lämpimästi. Lisäksi kaksi ystävääni ovat olleet sellaisessa paikassa kuin Hiushuone 10, ja molempien kampaukset ja meikit olivat kyllä ihan nätit. Se on muutaman kympin halvempi kuin Kupla. Kannattaa kysellä sieltäkin jos Kuplan hinta on liian korkea omalle budjetille.
 3. Eipä kestä love39, on aina kiva jakaa omia hyviä kokemuksia muiden kanssa. Mihinkäs muualle olette Thaimaassa menossa kuin Bangkokiin?
 4. love39, Me olimme häämatkalla kesäkuussa ja yövyimme ko.hotellissa 3 yötä. Hinta-laatusuhde oli hyvä. Meillä ainakin huone oli iso ja siisti ja maksoi n.50e/yö kahdelta aamupaloineen. Aamupala oli myös melko monipuolinen, eli kaikkea mitä haluta voi löytyy kyllä. Hotelli on myös kävelymatkan päässä SkyTrain-asemasta (en muista nimeä) ja taksin saa kadulta helposti. Ravintoloita emme kävelymatkan päästä löytäneet, mutta hotellin oma katolla oleva ravintola ei ole ollenkaan pahan hintainen ja lisäksi ruoka ja maisemat olivat mahtavat! Kannattaa muuten käydä Suan-Lum Night Bazaarissa, eli yömarkkinoilla. Se oli kyllä mielenkiintoinen paikka, siellä on niin paljon ostettavaa eli tinkaaminen täytyy olla hallussa! Lisäksi näköalahotelli Baiyoke Sky on käymisen arvoinen. 84:stä kerroksesta on aivan mahtavat maisemat! Sisäänpääsy 200 bahtia eli n.4e ja hintaan kuuluu drinkki 83.kerroksen baarissa. Suosittelen ostamaan tai lainaamaan kirjastosta Markus Lehtipuun kirjoittaman oppaan "Bangkok ja Keski-Thaimaa" tai "Koh Samui ja Siaminlahti" mikäli tuonne Samuille olette menossa. On hyvä kirja ja avuksi monessa asiassa!
 5. Pussattiin ja vieläpä hiukan liian aikaisin! Papilla olisi ollut sormuksen laiton jälkeen vielä ilmeisesti jotakin sanottavaa, mutta mepä ehdimme jo suuteloimaan. Naimisiin päästiin silti. Pappi huomasi vielä ystävällisesti huomauttaa koko kirkkoväelle, että pari suuteli liian aikaisin... Vieraat hörähtivät nauramaan, mutta ei se mitään koska itseäkin tilanne lähinnä nauratti eikä hävettänyt.
 6. Tänään käytiin sulhon kanssa Turun Länsikeskuksen Cittarissa ostamassa karkkibuffan karkit kun ne oli tarjouksessa 4,95e/kilo. Ostettiin n. 15 kiloa, vieraita tulossa 85. Karkkibuffa avataan kahvin kanssa samaan aikaan, joten kyllä niitä karkkeja varmaan aika paljon menee... Meillä ei ole erillisiä rasioita tai pussukoita, joihin vieraat saavat karkkeja ottaa, mutta kaipa niitä voi ihan siihen lautasen reunalle ottaa? Paitsi onhan meillä hääkarkit (Hopeatoffee) ja paikkakortti yhdistettynä: minikokoinen sinkkiämpäri, jonka reunalle tulee minipyykkipojalla kiinni vieraan nimi ja ämpärin sisälle kaksi Hopeatoffeeta. Niitä tietysti saa käyttää. Miltä kuulostaa?
 7. Täällä onkin ollut ahkeraa keskustelua koivujen käyttämisestä koristeena. No meille ei nyt tulekaan koivuja sisään muualle kuin mun ja sulhon taakse seinälle iso koivusydän. Lisäksi ovenpieliin tulee isot koivut, ei muuta. Toivottavasti tästä ei nyt kukaan saa mitään kohtausta, koska se olisi häiden kannalta tosi ikävää.
 8. Hei kuurunen! Periaatteessa sille ei ole mitään rajoitusta, että paljonko juotavia saa tuoda. Ainoastaan jos menette omalla autolla on siinä joku painorajoitus, mutta kuulemani mukaan kukaan ei sitä tarkasta. Meilläkin oli koko farmarin peräkontti täynnä tavaraa ja osa oli takapenkilläkin. Konjakeista ja likööreistä en hirveästi osaa sanoa mitään, kun me ei niitä ostettu. Mutta Vana Tallinn -kermalikööri ainakin on aika edullista ja ihan hyvää. Paljon hyviä booliohjeita löytyy etusivulta, olisko kohdassa "Hääopas" ja sitten sivun vasemmalta puolelta valikosta. Ja täältäkin keskusteluista löytyy jos jaksat selata läpi. Toivottavasti tästä oli jotakin hyötyä! Onnea juomanhakureissuun!
 9. Viru-keskus näkyy satamasta, koska se on korkea rakennus, samassa yhteydessä on siis myös Viru-hotelli. Jos nyt jotain pitäisi veikkailla niin sanoisin että satamasta Viru-keskukseen on ehkä 2km. Jos teillä ei oo karttaa, niin ihan varmaan löydätte sinne ilmankin. Tallinnan karttoja saa varmaan aika monesta matkatoimistosta, mutta jos menette Eckerö Linella niin sieltä myös saa ilmaisen kartan. Onnea viinaksien hakuun!
 10. Meillä oli auto säilössä Viru-keskuksen parkkihallissa. Homma toimii samalla tavalla kuin Suomessa, hintakin on suunnilleen samoissa. Meillä auto taisi olla parkissa n.3 tuntia ja se maksoi 5 euroa. Turvallisin mielin jätimme auton sinne, ihan minnekään kadulle en ehkä autoa uskaltaisi jättää...
 11. Muistelisin jostain lukeneeni, että Mannerheimin lastensuojeluliitolta voi kysellä syöttötuoleja vuokralle. Ihan varma en ole, mutta kannattaa varmaan kuitenkin soittaa sinne ja kysyä.
 12. Pohdittuamme sulhon kanssa tätä koivuilla koristamista, päätimme että laitamme koivuja. Jos joku on allerginen, niin sitten on. Jos kerran koivut kukkivat juuri silloin, niin ne jotka ovat tosi allergisia varmaan ymmärtävät muutenkin käyttää allergialääkkeitä. Vaikka on ihan fiksua ottaa huomioon vieraat ja heidän mahdolliset ruoka-aineallergiat niin ei hääparikaan voi kaikkia ja kaikkien mahdollisia allergioita ottaa huomioon. Että näin meillä.
 13. Niin, meilläkin on aikomuksena käyttää koivuja häätilan koristeluun kesäkuun alun häissä. Onko koivun kukinta just silloin päällä? En muista, vaikka sekin joka vuosi kukkii. Sisälle tulisi ehkä 5-6 koivunoksaa (siis sellaisia, joissa on aika paksu varsi) ja ulko-oven pieliin kaksi. Itseäni myös mietityttää niiden käyttö just sen takia, kun en yhtään tiedä kaukaisempien sukulaisten allergioista. Toisaalta jos itse olisin tosi allerginen jollekin, siis niin allerginen että jo samassa tilassa tämän allergisoijan kanssa oleminen olisi mahdotonta, kyllä mä siitä sanoisin ilmoittautuessani häihin. Tietysti enhän mä voi olettaa, että jos hääinfossa pyydetään ilmoittamaan mahdollisista ruoka-aineallergioista, että ihmiset tajuaisivat ilmoittaa myös muista vakavista allergioista. Että mitä sitä sitten tekisi? Joku varasuunnitelma nyt vissiin ainakin pitäisi olla... Täytyypä pistää harmaat aivosolut töihin.
 14. Kävinkin jo kerran kommentoimassa tätä juomaa, mutta komppaan kyllä Karusellia siinä että alkuhörppäysjuomana kannattaakin olla jotain ihan peruskuoharia. Ja jos nyt oikein muistan, niin tämä kuohari maksaa Virossa 2,50e/pullo joten eipä siitä paljon hintaakaan tule!
 15. Just lauantaina tuotiin tuota kuoharia 14 pulloa Tallinnasta + paljon muutakin. Me ollaan vähän sillä linjalla, että sinänsä on ihan sama mitä se kuohari on koska sitä juodaan kuitenkin vain yksi lasi... Voi jonkun mielestä olla moukkamaista ajatella näin, mutta....