Jump to content
Naimisiin.info

Neiti N

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

457 profiilin katselua

Neiti N's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Alustavasti laskeskelimme, että 8000 euroa riittäisi meidän häillemme. Vierasmäärä on noin 70-90 henkeä. Laitoin juuri tarjouspyyntöjä pitopalveluille, eli saa nähdä, kuinka pieleen arvioitiin siihen menevät kulut... Sehän se suurin menoerä on. Ainut tähän mennessä jo varmistunut kulu on hääpaikka, joka kustantaa 990 euroa.
  2. Hei! Uudempia kokemuksia Soda Cateringista otetaan mielellään vastaan. Kiitos!
  3. Meillä tilavuokra on 990 euroa, joka Helsingin mittapuulla on mielestäni kohtuullinen. Hääpaikkana siis Suomenlinnan Pirunkirkon juhlasali. Pohdinnassa oli muutama muukin paikka, mutta jopa puolet kalliimmat hinnat tuntuivat jo melko kovilta.
  4. Varasimme juhlapaikan nyt kesäkuussa ensi vuoden syyskuulle. Olen edelleenkin yllättynyt, miten aikaisin suositut paikat pitää varata... Kirkkoa meille ei tule, vaan vihkiminen on juhlapaikalla.
  5. Meillä on häät Suomenlinnassa ensi vuoden syyskuussa ja suunnittelut aloitimme nyt varaamalla paikan (ja tämänkin kanssa olimme jo melkein myöhässä). Muuta ei varmaan tarvitsekaan miettiä vielä vähään aikaan, mitä nyt fiilistellä ja pohdiskella kaikkea mahdollista häihin liittyvää...
  6. Puku pitää saada hankittua alle tonnilla. Onneksi on aikaa katsella ja ihmetellä Epäilen, että sopivan puvun löytäminen ei välttämättä tule olemaan helppoa, koska kermakakut ja muut perinteisemmät puvut eivät sytytä, vaan kaipaisin jotain yksinkertaisempaa ja rennon boheemia.
  7. Hei! Olemme aikeissa juhlia häitämme ensi vuoden syksyllä. Pitkällisen nettisurffailun jälkeen päädyimme varaamaan Pirunkirkon juhlasalin, joka pitäisi viikon sisällä vahvistaa. Häitä olisi tarkoitus viettää hyvin rennossa hengessä, ystäviä olisi tulossa paikalle enemmän kuin sukulaisia. Sali vakuutti kauneudellaan, sitä tuskin tarvitsisi kummemmin koristella. Kaikki kuvat, fiilikset ym. kommentit salista ja tilan toimivuudesta olisivatkin erittäin tervetulleita. Vieraita meille on alustavien laskutoimitusten mukaan tulossa noin 75-100.
×
×
  • Create New...