Jump to content
Naimisiin.info

satuile

Rouva
  • Viestit

    292
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1373 profiilin katselua

satuile's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Taitaa olla minun jo myöhäistä vastata, mutta kimpun tein viikossa. Korujen kerääminen vei eniten aikaa. Liimaa ei ole pisaraakaan kimpussa ja vielä tuo on täysin ehjänä vaikka tasan vuosi sitten sitä kannoin.
  2. Sisällä styrox pallo. Päällystetty silkkikukilla, ja tökitty täyteen koruja joihin kieputettu rautalanka ja turhista kahdesta päästä tehty yksi jäykkä varsi, joka upposi työntämällä styroxiin.
  3. Minä tilasin Etsystä useasti ja aina onnistui hyvin, mutta päädyin tekemään itse oman tekokukallisen kimppuni. Silkkikukkapohja ja koruina päälle. Eipä ollut huolta paleltumisesta joulukuisissa häissämme.
  4. Minä en ole vielä tottunut uuteen nimeeni, mutta en tunne haikeuttakaan, vaikka tyttösukunimeni kantajia on alle 50 Suomessa ja olin taatusti Suomen ainoa omalla etunimelläni. Siltikin minusta on parempi kun vaihdoin sukunimeni. Kela-kortti ja kaikki tunnukset työmaalla on jo vaihtuneet uudelle nimelle ja se näyttää lähinnä jännältä.
  5. satuile

    Kukaton koristelu

    Meillä oli myös täysin kukattomat häät. Kukaan meidän vieraistamme ei ainakaan ihmetellyt moista. Koristimme pöydät pelkästään koristelluilla oksilla, jotka aseteltiin eräänlaisiksi kristallipuiksi.
  6. satuile

    Kutsukortteja

    Minä tykkäsin sinun kutsuista GingerKid
  7. satuile

    Itse askarreltu hääkimppu?

    Aivan ihana paperiruusukimppu ja ohjeet! Joko GingerKid on tehny ne 6-8 vartta lisää, että pääsisi lopputulosta ihailemaan? Paitsi, että sun nauhakimppu oli minun silmissä jo viime kuvissa ihana!
  8. Minulla on kaapissa Sis Idmanin Bridal collectioniin kuuluva oliivin vihreä Wanhojen päivä puku. Laahusta siinä ei ole. Myytiin nimenomaan tanssiaispukuna ja hyvin se toimikin. Itse vaan olin yllättynyt tuosta että kuuluu morsiusmallistoon Oliivin vihreää kaipaavalle olisi tosi halvalla Oulussa ;)
  9. Onneksi olkoon. Valinta on onnistunut Sinulle! Pukusi näyttää ihanan herkältä!
  10. Obier mahtaa Hietasaaren paikat sitten karsiutua pois, koska kaikilla oli takaraja vuokrauksessa tuonne syyskuuhun. Ei ole lämmityksiä sellaisissa pikku Villoissa eli tulee hääväellä kylmä.Onnea paikkojen metsästykseen. Siinä tartteeki jonkunlaista turnauskuntoa ja intoa. Nauttikaa suunnittelusta!
  11. Riippuu siitä haluatteko talvi- vai kesähäät? Jos kesä käy, vaikka paikkanne kuullostavat ihanteellisilta talihäidenviettopaikoilta, on Hietasaaressa useita, joita itse kävimme katsomassa.
  12. Nyt on käyty sekä Viiaennassa, Katariinassa että Glamourissa. Kaikissa kohtelu hienoa ja aikaa löytyi vastata kysymyksiin. Kuitenkin viimeisimmäksi kun astelimme Glamouriin alkoi kunnolla tapahtua. Pukuja oli heti päälle pantavana vaikka kuinka paljon ja mukavan myyjän avustuksella saatiin sakettikokonaisuus juuri sellaisena kuin sulhanen oli toivonut tutkittavaksi ylle asti. Muualtakin olisi saanut, mutta sitten olisi mennyt tilailuksi, koska mustaa saketti takkia ja harmaa raidallisia housuja vain ei ollut tangossa. Hinnaltaan Glamour myös osoittautui huokeimmaksi.
  13. Tuo zhaohaoting-myyjähän on myös Kiinassa. Samoin kuin omani oli Etsyssä. Ihan samoja kiinafirmoja ne ovat vaikka löytyvätkin eri reittejä.
  14. Voi veljet! Tänään se kissbridalin puku jo tupsahti ovelleni klo 10 aikaan! Ja ihan niin kuin moni muu ihmettelin paketin kokoa ensin. Iski ajatus, että siellä on jokin ohut vuorisilkkimekko, koska kuvissa olin nähnyt pukuni ryppyisenä. Puku oli kuitenkin huikaisevan mieluinen! Paljon parempi kuin kuvien perusteella uskalsin odottaa. Kangas oli tanakkaa himmeästi hohtavaa eikä mitään kiiltävää, jota kaihdan. Ompeleet kaikin puolin moitteettomat. Brodeeraukset kauniita. Oli pakko pikakurssittaa sulhanen nyörien kiskontaan, että sain suuntimaa miltä puku näyttää. Uskomattominta oli se, että korsetin etsintä loppui nyt. Ei tarvitse. Puku istuu kuin hanska. Rintavarustus istuu puvun sisälle juuri oikein eikä mikään pursu mistään. Puvun luut tukee tarpeeksi ettei maha rellota. Laitan yhden kuvan, joka on siis ilman kenkiä ja vannehametta. Kyllä minä menen tuolla vihille, koska mahtui noin hyvin päälle.
  15. On sinulla Tarja84 luonteen lujuutta, jos oikeasti odotat perjantaihin. Minä olisin jo avannu laatikon, eteisessä, silmääkään räpäyttämättä.... Ja kiitos! Olen tyytyväinen pukuuni, mutta en yhtä malttavainen tämän odottelun kanssa. Pahimmillaan menee viikonlopun yli...
×
×
  • Create New...