Jump to content
Naimisiin.info

Helinäkeiju_

Rouva
  • Viestit

    486
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Helinäkeiju_

  1. Mä olen yleensä taipuvainen liikuttumaan, mutta outoa kyllä hääpäivänä ei itkettänyt yhtään vaikka välillä olinkin liikuttunut. Meikki oli kyllä tosi kestävä ja sen pois peseminenkin oli hieman haastavaa, joten luulen että se olisi kestänyt vaikka olisikin itkettänyt :)

  2. Kiitos onnitteluista :) Olen ollut vieraana kaksikielisessä vihkimisessä eikä silloin jaettu kirkko-ohjelmaa. Mä en osannut kaivata kirkko-ohjelmaa ja mun mielestä se toimi hyvin niin. tosin tiesin etukäteen että vihkiminen on kaksikieline, en tiedä oliko sillä merkitystä.

  3. Täälläkin häät vietetty! Oli kyllä ihana päivä, ja niin kuin olen täältäkin lukenut aika tuntui menevän nopeasti. Mullakin alkoi olemaan enemmän stressiä /jännitystä häitä edeltävän parin viikon aikana, mutta hääpäivänä ei enää stressanut tai jännittänyt. Onnea muillekin tuoreille rouville :)

  4. Laskeskelin juuri että mahdollisia polttariviikonloppuja taitaa olla vain 2, koska muuten on niin varattuja noi viikonloput. Ellei joku suunniteltu ohjelma ole hämäystä :D Toinen näistä olisi jo viikon päästä. Jännää :D Kutsujen vp:hen on n. pari viikkoa ja yllättävän hyvin ihmiset on ilmoittautunut. Olin varautunut siihen että suurin osa ilmoittautuu lähempänä vp:tä.

    ^ Suklaapassiokermakakku kuulosta tosi hyvältä :) Ja loistava ajatus tuo sormuksen pitämisen harjoitteleminen :D

×
×
  • Create New...