Jump to content
Naimisiin.info

pupuska

Rouva
  • Viestit

    772
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by pupuska

  1. - Mitä kannattaa ostaa, mikä on edullista!

    Kolme vuotta sitten oltiin Gardajärvellä. Minä ostin Rivasta laukkuja, ei siis mitään merkki tai feikkimerkkilaukkuja vaan ei merkittömiä nahkalaukkuja, useamman kappaleen kun olivat niin ihania. Jos lapsia olisi ollut tai edes tilauksessa olisi pitänyt varmaan ostaa lasten vaatteita, Rivassa oli muutamia merkkiliikkeitä vain lapsille. Tuliaisiksi tuli raahattua, kivikoruja, pastaa ja mausteöljyjä, sekä saippuaa ja viiniä. Venetsiasta taas löytyi silkkisolmioita ja huiveja.

    Nahkatuotteet ovat Italiassa edullisia ja niitä laukkuja on vieläkin ikävä.

  2. Jos ei oman paikkakunnan liikkeistä löydy niin figleaves myy ainakin useampiakin vaihtoehtoja. Chantellella on olkaimetonta E koossa ja Maidenformillakin muistaakseni. En minä muuten puuttuisi asiaan, mutta kun itselläni on 75E:n olkaimettomia liivejä ja ne on ostettu ihan pieneltä paikkakunnalta niin tiedän, että niitä on olemassa, vaihtoehtoja tietysti ei ole ihan niin paljoa.  :)

  3. Seuraavaksi marssin alusasujen erikoisliikkeeseen ostamaan rintaliivejä. Kerroin tarvitsevani liivit joita käyttää olkaimettoman hääpuvun kanssa. Myyjän kysyessä kokoa, vastasin 75E. Myyjä ravisteli päätään sanoen, ettei niin isoja ole.

    Käy toisessa liiviliikkeessä, kyllä olkaimettomia liivejä pitäisi löytyä koossa 75E, eihän se ole mikään mahdottoman iso.  :)

  4. Me olimme lomalla Riva del Gardassa, joka sijaitsee Gardajärven pohjoisosassa. Järven kylissä/kaupungeissä on kyllä suuriakin eroja keskenään, itse pidimme tuosta Rivasta. Tekemistä oli paljon ja moneen makuun. Itse kävelimme vuorenrinteillä, shoppailimme ja kävimme museossa sekä luontonähtävyyskohteissa. Rivastakin oli suhteellisen lyhyt matka Veronaan ja Venetsiaan joissa myös kävimme. Meidän hotellissa ei juuri nuoria näkynyt ja osa eläkeläisistä tuntui olevan sitä mieltä, ettei muuta tekemistä voi olla kuin käydä matkanjärjestäjän retkillä mutta me ainakin pidimme matkastamme.

  5. Kaverini kerran heitti, että kun aika tehdä "todellinen" päätös lähestyy, sitä äkkiä vaihtaakin mielipidettä :o En halua tähän uskoa vaan pitää oman mielipiteeni... Onnistuukohan se ??? :-/

    En minäkään vaihtanut aiempaa mielipidettäni kun "todellinen" paikka oli. Aika vähän tuota nimiasiaa mietittiin kun asiaa ainakin minä olin miettinyt jo joskus aiemmin. Ja onhan tästä oman nimen pitämisestä etuja kun ei tarvitse opetella uutta nimeä tai uusia mitään kortteja.

  6. Ilmaisimme kai itsemme todella epäselvästi kuvaamossa kun kuvia tilattiin. Kiitoskortti kuvien piti tulla ilman korttipohjaa, kun haluttiin tehdä ne itse ja ehkä vähän säästääkin. Kuvaamossa vielä niin puhuivat, että kun tekee itse niin saahan siitä persoonallisen. Nyt siis on persoonalliset kultakukkakorttipohjat (ja aika hinnakkaat)

    Lisäksi kaksi kuvaa mitkä olisi haluttu puuttuvat, ei niitä kyllä taida laskussakaan olla. Ymmärrän, että virheitä sattuu mutta miksi aina minun kohdalle???

  7. Hyvin nuorena olin sitä mieltä, etten vaihda nimeä jos naimisiin joskus menen. Sukunimeni on vähän harvinaisempi ja usein sitä joutuu tavaamaan, mutta siihen tottuu. Joskus olin myös sitä mieltä että "tavis" sukunimellä varustettu mies voisi ottaa minun nimen.  :)

    Kun nimiasia oli oikeasti ajankohtainen asiaa mietti vähän lisää. Miehen sukunimi on harvinaisempi kuin minun (mutta vain vähän) jostain syystä hän ei halunnut minun nimeä, eikä innostunut yhdistelmästäkään. Yhdistelmä nimi miehelläni olisi ollut ihan kiva, mutta hivenen hankala hirvitys, minulla se olisi ollut lähes mahdoton lausua.

    Ongelmaa en tästä erinimisyydestä ole kokenut, mutta olen kyllä miettinyt minkä nimisiä lapsista tulisi jos niitä olisi. Minähän en tahdo ainoa perheessä, jolla on eri sukunimi ja taas luulen, että mies tahtoisi oman sukunimensä. Mies tosiaan vetoaa tähän, että heidän sukunimi säilyisi, minulla taas olisi vähän kansainvälisempi nimi. Taitaa olla niin, ettei kissaa kummempaa asukasta tarvitse meille harkitakaan.

  8. Heissan kaikki!

    Suunnitellaan hääjuhlaamme Rauhalahden Jätkänkämpälle! Olisi kiva kuulla kokemuksia kyseisestä paikasta... Kiitos jo etukäteen  ::)

    Olen ollut Jätkänkämpällä talvihäissä vieraana. Vieraita oli aika paljon ja tunnelma siis tiivis. Henkilökunnasta ainakin yksi mies oli pukeutunut jotenkin "tukkijätkä"-tyyliin. Pirttipöytien pitkät penkit, eivät olleet hameessa mukavin vaihtoehto mutta oma oli vikani, mitäs laitoin kapean hameen.

    Ruoka oli ihan hyvää, kakku oli kyllä vähän jäätynyt, ulkona kun oli kovasti pakkasta.

    Paikka oli tosiaan nimensä veroisesti jätkänkämppä, seinillä taisi olla joitain työkaluja tms. ehkä tuonne tilaan juhlienkin pitää olla tosi rennot ja hyvin maalaismaiset.

  9. Me varattiin juotavaa kohtuudella ja valtavasti jäi 30 vierasta ei saanut juotua edes yhtä 3litran viinilaatikkoa pois. Boolin tuhoamisessa avusti orkesteri, onneksi. Rajoittavaksi tekijäksi paljastui, ei onneksi juomien maku, vaan sulhon mummo, joka "ystävällisesti" piti kirjaa siitä kuinka monta viinilasia/boolimukia vieraat nauttivat ja huomautteli asiasta. Olisi pitänyt huomioida tämä seikka ennekuin lähti hakemaan juomia virosta, näitä viinejä yms juodaan vielä kauan.

  10. Joensuun maistraatin esitteessä mainitaan, että on mahdollista saada vihkiminen virka-ajan ulkopuolellakin ja muissa tiloissa. Käytännöstä en mene enää vannomaan kun ainakin yksi vihkijöistä on vaihtunut ja näin käytönnöt joiltain osin kyllä muuttuneet, näemmä. Ennen vihkijä esim. oli pitänyt jonkin pienen puheen, tämä uusi ei sanonut kuin pakolliset, ei myöskään käyttänyt "kaapua" kuten entinen vihkijä mutta suoritti hommansa, joten ei kai voi valittaakaan.

  11. Hyvää tulee myös kun Passoan ja kirkkaan viinan sekaan laittaa puolet appelsiinimehua ja puolet soodavettä (vichy-vesi käy myös hyvin). Jos tykkää makeammasta sopii viinan ja Passoan kanssa sooda ja limu (tai pelkkä limu).

  12. Kaverin polttarit maksoi 10 euroa/hlö, eikä vieläkään ole aavistusta mitä sillä rahalla saatiin. Maksoivatkohan kaasot sillä edes juhlakalun ruokaa? Nämä polttarit olivat hmmm... mielenkiintoiset, odotettiin juhliin, ei morsianta vaan kaasoja  :D

    Yleensä on ollut tuon 10 e ja tuntuu hassulta ettei sillä ole saanut juuri mitään morsiamelle, itse on tottakai joutunut maksamaan omat kulunsa.

    edit: Mitä polttarit saavat maksaa riippuu kuinka läheinen olen mutta 10 euroa on ihan hyvä opiskelijalle sekin on usein paljon. Ylellisyyttä ei tällä saa mutta ei kai aina ole tarviskaan.

×
×
  • Create New...