russukka

Morsian
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About russukka

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 09/29/87

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Oulu
 1. Unelma polttarini? Jaa-a.. Tykkään reissata niin suomessa, kuin muuallakin joten uus kaupunki olis ihan kiva juttu... toisaalta tiedän, että kaveripiirissäni se rajaisi osallistujien määrää ja minulle kuitenkin kaikista tärkeintä olisi, että mahdollisimman moni pääsisi paikalle. Ne joilla on pieniä lapsia eivät varmasti olisi halukkaita lähtemään kauas. Kuitenkin olisi kiva jos illanviettopaikka ei olisi ennestään tuttu, vaikka se lähellä kotikaupunkia oliskin... Hyvä ruoka ja juoma ovat ainakin tärkeä juttu. Jos polttarit aloitetaan aamulla niin joku kotitekoinen buffet-aamiainen olisi aika ihana juttu. Tai jos polttarit alkavat myöhemmin, niin ehkä joku illallinen esim. sushi-ravintolassa tai jossain hienommassa pihvipaikassa Olisi kiva jos illalla tarjolla olisi vähän herkkuja sekä jotain kevyempääkin naposteltavaa (hedelmät, dippivihannnekset...). Toivoisin myös, ettei mua juotettaisi liikaa heti aamusta, että jaksaa sitten vetää iltaan asti paremmin. Joku palju ja rantasauna ois myös ykkös juttu. Jotain ohjelmaa, muttei liikaa, että jää aikaa myös vapaalle seurustelulle kavereitten kesken. Jotain aktiviteettia olisi kans kiva olla. Ei kuitenkaan benjiä tai laskuvarjohyppyä...Eikä mitään missä joutuu paljon hikoilemaan. Sen sijaan tervetulleita juttuja olisi kuumailmapallo, riippuliito, megazone, carting tai mönkijät... naurujoogaa olis huippua kokeilla! Teema vois olla joku kiva ja naisellinen, hillitty. Mitään noloja kamppeita en halua päälle. Myöskään mistään noloista tehtävistä julkisilla paikoilla en innostu... Baari-ilta olis jees, mutta ei pakollinen. Eikä liian aikaisin mihinkään baariin... Toivottavasti eivät vie mua myöskään mihinkään k-18 baariin esim.Tivoliin... Joku tyylikäs istuskelupaikka vaikka alkuillasta ja sitten johonkin tanssimaan. Yöksi en haluaisi kotiin vaan johonkin mökille, kaverin luo tms... ois kiva krapuloissaan heittää läpyskää kavereitten kanssa, muistella polttari-iltaa, syyä krapulamättöä ja kattoa vaikka elokuvia... Jos polttarit ois koko viikonlopun niin vielä parempi! Toisena päivänä vois ottaa sitte vaikka vähä rauhallisemmin... Kovia odotuksia en ole kuitenkaan todellisuudessa polttareille asettanut. Uskon, että mulle on loppujen lopuksi aika helppoa järkätä mukavat polttarit pienelläkin rahalla. Tunnelma on tärkein ja se, että saa olla tärkeitten ihmisten kanssa
 2. Näistä ei tingitä: -ruoka; paljon ruokaa ja kakuttelut pitopalvelulta. -valokuvaus; otettiin dokumentaarinen 5h + hääkuva miljöössä tämän alueen suosituimmasta kuvaamosta. -häämatka; suunnitteilla olisi mauritius 2 vk... Näistä voidaan tinkiä tai on tingitty: -alkoholi-juomat haetaan virosta. -sormus löytyi poistoalennuksista -50% -bändiä ei tule vaan tuttu DJ. Kukista voidaan tinkiä sen verta, että joka pöytään ei asetelmia tilata. Heittokimppu on vielä mietinnässä... Hääautosta ei ole vielä tietoakaan vaikkakin luulen, ettei siihen aiota maltaita käyttää. Jonkun verran tulee säästettyä askarteluissa, koska suosin kierrätysmateriaaleja. Puku maksoi sen tuhannen euroa, joka kai tänä päivänä on suht. normaali hinta uudelle puvulle? Puvun olisin voinut myöskin vuokrata jos olisi ollut mahdollista. Miehen puku vuokrataan. Asusteet (laukku,korut ja kengät) olen löytänyt edullisesti alennuksista. Kampauksen ja meikin tekee kaverini. Aion kyllä tarjota hänelle kunnollista hintaa niistä, mutta hänet tuntien saattaa haluta tehdä ne häälahjana... Tilavuokra täällä Oulun seudulla ei ole päätä huimaava, joten siinäpä kai ne suurimmat tulikin jo listattua..
 3. kyllä meilläkin mun arviobudjetissa 10 000 e paukkuu komiasti rikki. Toivottavasti sais säästöä jostaki... yli 100 hengen häät tulossa.
 4. Mitenkähän ajoissa tuo Helena täytyis varata?? meillä on häät vasta kesällä 2014. Kannattaisko kysellä jo nyt? Suuret kiitokset jos joku osais kertoa..
 5. Tosi kurja juttu! Onneksi et jää kuitenkaan pulaan, kun sinulla on nuo muut kaasot! Ehkä aika parantaa haavoja?! Varmasti parempi näin, nyt sinun ei tarvitse pelätä ja stressata ettei hääjärjestelyt hoituisi. Yritä keskittyä niihin ihaniin kaasoihin, joihin voit luottaa! Tsemppiä!
 6. aika paha :DD mut naimisiin taisivat päästä kuitenki?
 7. Kihloihin mentiin 19.7 2012 ja päätettiin, että naimisiin mennään kahden vuoden päästä eli 19.7 2014. Eli suunnittelu alkanut jo 2 vuotta aiemmin. Kirkko ja juhlapaikka varattu!
 8. Musta ainakin hienosti toimittu, kun ilmoitit asiasta ajoissa. Hänellä on vielä hyvin aikaa etsiä toinen kaaso ja sinun ei tarvitse kuluttaa itseäsi loppuun nuitten asioitten kanssa. Ei tuommoinen ystävyys ole mitään "oikeaa" ystävyyttä. Tsemppiä!
 9. Meille tulee kans paljon perinteitä . Ymmärrän, että kaikki ei perinteistä niin piittaa, mutta niinkuin moni jo mainitsikin; alkaa olla jo tavallisempaa, että perinteitä ei haluta. Minusta tuntuu, että nykyään enemmän tanssitaan häätansseja kuin valssia. Meille tulee perinteisesti häävalssi. (joka nykyään on jo erikoista ) Kyllä häistä voi tehdä monella muullakin tapaa oman näköiset ja erilaiset kuin karsimalla perinteet pois. Meille tulee kirkko häät, minulle tulee valkoinen ja pitkä puku, leikkejä tulee sekä sukkanauhan ja kimpun heitot. Ryöstöjä ei varmaan haluta. Yllätysohjelmaa kaasot ja bestmanit saavat myös kehittää... Ja mikä parasta, mun mielestä häistä saa hössöttää juuri niin paljon kuin haluaa ja miten aikaisessa vaiheessa haluaa!!
 10. aika törkeää toimintaa!! huh huh...
 11. Kelpaisi oikein hyvin!
 12. tietystikki juhlista pitää tulla rennot ja omannäköiset, mutta asioita joista ei haluta tinkiä top3: -ruoka ja juoma -hyvä hääohjelma -teema ja siihen liittyvät koristelut
 13. edullisia/ilmaisia: -porukalla kokkaaminen/grillaaminen -piknik -hassut tehtävät morsiamelle -rastirata -pelit ja leikit -manikyyri -hieronta -jalkahoito muut: -naurujooga -carting -megazone -hemmotteluhoidot ammattilaisella -tanssitunti koko porukalle
 14. vanhemmat saivat kuvaviestin sormuksista ja hoitivat tiedotuksen sukulaisille. joillekkin ystäville kerrottiin puhelimitse, lopun hoisi fb.
 15. 5,5 km... eniron mukaan noin 7 minuuttia. ei paha.