Psaijai

Morsian
  • Viestit

    85
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Psaijai

  • Taso
    Juniori

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Jossakin vaiheessa päätin, että en laita kuvia tänne ennen kuin häät ovat ohi. Mieli kuitenkin muuttui, ovathan häät jo niin lähellä. Tässä siis minun tekemiäni ruusuja. Kuvassa näkyy ruusu eri vaiheissa. Pieni "tötterö" on ensimmäinen vaihe, jossa olen teipannut terälehdet rautalankaan. Taustalla oleva kukkanen on avattu ja värjätty. Värjäsin vesivärillä. Kastamalla valkoiseen väriin ja lisäämällä hieman keltaista ja vaaleanpunaista. Etummaisena oleva kukka on vielä värjäyksen jälkeen hieman avattu ja terälehtien reunoja rullailtu hammastikulla.
  2. NiE: Sama juttu meillä. Kutsuja lähetettiin noin 100 hengelle ja tosiaan jo yli kuukausi sitten menivät perille. Kutsuissa oli maininta, että ilmoittaisivat tulevatko vai eivät tule. Nyt on vain se kourallinen meilläkin vasta kasassa ja itsellä kamala paniikki, jos ei kukaan tulekaan. Kaikki muu onkin sitten jo hoidettuna.
  3. Viinien kanssa ei ole mitään ongelmaa. Oluet, siiderit ja lonkerotkin pitäisi säilyä hyvin tuon puoli vuotta, mutta kannattaa tarkistaa juomien päivämäärät. Jo lähellä parasta ennen päiväystä juomien maku alkaa muuttumaan.
  4. Kuulostaa hmm... mielenkiintoiselta, upealta, hauskalta, erilaiselta, jännittävältä, ehkä hieman myös pelottavalta ja paljon muuta. Varmasti erilaiset ja muistorikkaat häät teillä. Toivon tosiaan, että myös vieraat osallistuva teemaan pukeutumalla.
  5. Meille on tulossa kakkubuffet, sillä yhden hääkakun valitseminen oli aivan liian haastavaa. Mieskin oli erittäin tyytyväinen tähän vaihtoehtoon. Teen suurimman osan kakuista itse, kun on niin pienet häät ja tuota leipomista tulee muutenkin harrastettua. Olen jo koonnut erilaisten kakkujen reseptejä ja muutamat ovatkin päässeet jo testaukseen. Ihania kakkuja on aivan liikaa siihen nähden kuinka monta kakkua on järkevää tehdä tarjottavaksi.
  6. Meille teema varmistui juhlapaikan varmistumisen jälkeen. Meille on tulossa maalaisromanttiset häät. Varsinaisesti teemaväriä ei ole, mutta meillä tulee olemaa koristelussa paljon juuttikangasta ja pitsiä, eli valkoinen ja ruskea kai nuo teemavärit sitten ovat. Kutsut ja muut paperimateriaalit on jo suunniteltu jäljittelemään värimaailmaa, sekä koristelut ja katteet on jo valmiiksi suunniteltu pienimpiä yksityiskohtia myöten. Netistä on löytynyt ihania kuvia, joista olen saanut paljon ideoita. Jossakin vaiheessa alkoi jo tuntua, että alkaa tulemaan aivan liikaa kaikkea ja liikaa pieniä yksityiskohtia. Mahtavatko vieraat edes huomata näitä vaivalla suunniteltuja ja tehtyjä yksityiskohtia päivän aikana.
  7. Itsekin vielä punnitsen itsetehdyn ja tuolta JJs Housesta tilatun välillä. Itseäni kyllä häiritsisi jos saumat eivät menisi suoraan ja ompelujälki olisi heikkoa. Ja kyllä meillä ainakin keksitään sille vajaalle kahdellekin sadalle muuta käyttöä kuin ostaa käyttökelvoton hame.
  8. Te, joilla on ollut grillimakkaraa iltapalana, kuka teillä on grillannut ja minkä kokoisia grillejä olette käyttänyt? Varmaankin kaasugrillejä ollut kaikilla käytössä?
  9. Meille tulee illalla perus vihersalaatin lisäksi pastasalaatti. Lisäksi olen suunnitellut erilaisia rieskarullia, mutta vaihdan nämä ehkä johonkin helpommin valmistettaviin. Ehkä siis kuitenkin pizzaa tai piirakoita. Sipsitkin ajattelin jättää vasta iltapalalle, sillä tarkoitus on jaktaa juhlimista vielä useampi tunti iltapalan jälkeen.
  10. Meillä istumajärjestys tuottaa suurta päänvaivaa. Ystäväpiirimme on hyvin... hmm... monipuolista, joten on hieman hankalaa alkaa miettimään ketkä tulisivat toimeen toistensa kanssa. Monet eivät ole koskaan edes tavanneet toisiaan ja varmasti osa konservatiivisimmista vierastaisivat punk yms. henkisiä ihmisä samassa pöydässä ja päinvastoin. Tietenkin on aina hyvä tutustua uusiin ja erilaisiin ihmisiin. Olisi kuitenkin ikävää laittaa vain pari ihmistä istumaan per pöytä, pöytien koosta johtuen. Meillä on kuitenkin melko suuret pöydät, mutta pöytiä mahtuisi juhlatilaan paljonkin ylimääräisiä. Toinen ongelmani on vanhempani. He ovat eronneet, enkä tiedä kuinka paljon ovat sen jälkeen olleet tekemisissä. He saattaisivat pystyä olemaan sen muutaman tunnin samassa pöydässä, mutta mikäli eivät halua istua samassa pöydässä, kumman laitan istumaan sulhasen vanhempien kanssa samaan pöytään? Onko kenenkään häissä sulhasen ja morsiammen vanhemmat istuneet eri pöydissä? Eikös nämä kuitenkin yleensä istuteta samaan pöytään?
  11. Monethan jatkavat vielä esimerkiksi baariin jatkoille, jos juhlatilasta täytyy poistua kovin aikaisin. Toiset myös kutsuvat vielä läheisimmät ystävänsä kotiinsa jatkamaan juhlia, jos asuvat samalla paikkakunnalla. Ei juhlapaikalta poistuminen välttämättä tarkoita juhlien loppumista. On myös monia syitä, miksi juhlijat haluavat lähteä aikaisin kotiin. Työt seuraavana päivänä, lapset tai pitkä kotimatka. Eivätkä kaikki muutenkaan jaksa juhlia kellon ympäri, jos vihkiminenkin on ollut aikaisin kuten meillä. Vaikka toivonkin omien juhlien jatkuvan pikkutunneille, en vanno että itsekään jaksaisin pitkän päivän jälkeen juhlia loppuun asti. Vielä kun yhtälöön lisätään monet stressin täyteiset viikot ja unettomat yöt ennen häitä....
  12. Meillä vihkiminen on klo 14 ja juhlapaikalla saa olla puoli 3. Toivon, että vieraamme jaksaisivat juhlia kanssamme pikkutunneille asti. Eivät kaikki tietenkään, mutta meille on tulossa enemmän ystäviä kuin sukulaisia, joten olisi ihanaa juhlia niin pitkään kuin vain jaksaisi.
  13. Tässä yksi päivä täällä pyöriessäni törmäsin näihin järviroihuihin. Eipä enää tarvitse miettiä minkälainen koristelu meille tulee rantaan. Eiväthän nuo mitään halvimmasta päästä vaihtoehdoita ole, mutta ei niitä kovin montaa varmastikaan järveen tarvita. Vielä ns. polku lyhdyistä kulkemaan rantaan niin meidän koristelut on valmiit.
  14. Tämä sopisi meidänkin häihin, mutta harmi etteivät omenat ole vielä elokuussa noin kypsiä.