Frannie

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Frannie

  • Taso
    Untuvikko

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Turku
  1. No niin. Elikä Kukkakauppa Fridhem. Palvelu oli loistavaa loppuun saakka. Olimme tosiaan sopineet, että teemme asetelmat itse kauppiaan ohjeistuksella. Näin säästimme hinnassa. Askartelutaitomme ei kuitenkaan kai ihan riittänyt, ja asetelmiin jäi tarkoitetusta poiketen varret näkyviin, ja kaiken lisäksi olimme jotenkin saaneet painettua varsien kanssa asetelman juuressa olleen valkoisen "naruhötön" varsien kanssa asetelman sisään. Maljakkojen yläpäähän jäi siis leväkasvuston näköinen varsihöttö, jota peitettiin kyllä sitten ulkopuolelta käsin samaisen valkoisen naruhötön kanssa. Joka tapauksessa suosittelen kaikille, että kannattaa jättää askartelu ammattilaisten käsiin! Lisäksi hääpäivän aamuna kävi ilmi, että kukka-asetelmiin kuuluneet ruusut olivat nuukahtaneet. Soitin välittömästi kukkakauppaan, ja sieltä tultiin heti tuomaan jopa vielä hienompia kukkia tilalle. Vieläkään ei tiedetä, että miksi ruusut pääsivät nuukahtamaan, mutta kukkakaupan toiminta oli aivan loistavaa ja heti ryhdyttiin toimiin ongelman korjaamiseksi - täysin veloituksetta. Kauppias toi henkilökohtaisesti uusia kukkia tilalle ja asetelmat saatiin kuntoon vahingosta huolimatta. Olin erittäin tyytyväinen kukkakaupan asenteeseen, sillä elävän materiaalin kanssa saattaa käydä ihan mitä tahansa. Ainoa todellinen harmitus tähän liittyen oli se, että saimme mielestäni ihan liian vähän hyvitystä sovittuun hintaan: vain 15 euroa! EDIT: Olemme alkuperäisen kirjoituksen jälkeen käsitelleet asian Kukkakaupan kanssa, ja hintaa on reklamaation johdosta hyvitetty lisää. Joten tältäkin osin kaikki kunnossa! Vastoinkäymisistä huolimatta kukka-asetelmat olivat näyttävät, eikä kukaan muu kuin minä tuntunut edes huomaavan geeli+naruhöttöongelmaa maljakon yläpäässä. Vieraat näkivät vain kauniit kukat sekä upean koristelun, enkä minäkään kauan jaksanut tuijotella niitä varsia leväkasvustoineen. Voin suositella lämpimästi kukkakauppa Fridhemiä. Aina kaikki ei mene kuten suunniteltiin, mutta jos näin sattuu käymään kyseisen puljun kanssa, saa rahoilleen varmasti vastinetta any case! /Frannie
  2. Häät ovat tammikuussa joten kesän morsiamille on infopaketti tulossa.
  3. Sain ihan loistavaa palvelua Kukkakauppa Fridhemistä ja suunnittelimme yhdessä budjettiin sopivat kukat! Myyjä/omistaja ehdotti itse kaikenlaisia vaihtoehtoja sekä kukissa että valmistustavoissa, joilla pystyisimme säästämään hinnassa. Menemme mm. edellisenä päivänä itse kyseiseen liikkeeseen kasaamaan kukka-asetelmat, jolla säästämme jonkin verran loppuhinnassa. Täytyy raportoida sitten häiden jälkeen vielä uudemman kerran että miten kaikki sujui. Tähän asti olin ainakin erittäin tyytyväinen ihan kaikkeen.
  4. Minkälaista hintaluokkaa Kelly edustaa ja tekikö hän myös koemeikin? Kuulostaa ammattitaitoiselta, hienoa! Entä sattuuko joku tietämään löytyykö Kellyltä netistä portfoliota tms?
  5. Meidän juhlamme järjestetään Akatemiatalolla ja sain kysyessäni tuosta tavaroiden kuskaamisesta seuraavaa. Tilan saa käyttöönsä varmuudella juhlapäivän aamuna klo 9. Edellispäivän juhlijoilla on aikaa siivota tilasta omat jälkensä klo 12 saakka eli tila on yksinomaan teidän käytössänne klo 12 jälkeen. Mikäli edellisenä päivänä ei ole juhlia/muuta varausta, saa tilaan viedä tavaroita jo edeltävänä päivänä klo 12 alkaen. Omien juhlien jäljet on niinikään siivottava seuraavana päivänä klo 12 mennessä. Ymmärsin, että kummassakin päässä on sopimisen varaa MIKÄLI edeltävään ja jälkeiseen päivään ei ole varauksia. Meillä ainakin jälkeiseen päivään oli jo varaus.