stuuli

Rouva
 • Content count

  180
 • Joined

 • Last visited

About stuuli

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Mekin laitoimme kutsujen kuoriin vain vanhempien nimet, lisäksi kutsussa oli vp:n ohessa teksti: huomioittehan ystävällisesti, että juhlimme aikuisten kesken. Ei tullut negatiivista palautetta, päin vastoin; vanhemmat olivat tyytyväisiä päästessään juhlimaan kahdestaan.
 2. Moi, ystäväpari vietti häitään Levillä, vieraita oli n 30. Vihkiminen oli Marian kappelissa ja ruokailu Kultaisessa Porossa (viereisessä hotellissa), mihin käveltiin porukalla kappelista pari sataa metriä. Ruoka oli todella hyvää ja paikka upea ja juhlallinen. Levillä oli elokuussa hiljaista, joten majoitusta sai todella edullisesti ihan läheltä. Juhlien jatkot vietettiin yökerhon puolella, avasivat tätä yksityistilaisuutta varten, vaikka ei ole muuten auli vielä ko aikaan vuodesta. Viihdyimme vieraina tosi hyvin ja järjestelyt oli kuulemma ollut helppo hoitaa etänäkin.
 3. Käytiin syksyllä Cascaisissa ja kesällä ollaan menossa uudestaan, tykättiin kovasti, paljon jäi vielä nähtäväksi. Enemmän aiheessa tuolla alempana "Matkailu"-ketjussa otsikolla Portugali.
 4. Meillä oli Etta James "At last", ihanat sanat...
 5. Meillä on tulossa pienet häät reilun viikon kuluttua, hyvin samalla systeemillä kuin chrizie yllä kirjoittaa. Ei pakkoleikkejä eikä muutakaan ohjelmaa, pikku porukalla (n. 30 henk.) ruokaa, juomaa ja seurustelua, ilmeisesti myös muutama puhe tiedossa. Itse esitellään vieraat ja koitetaan olla muutenkin jokin verran "äänessä" : )
 6. Peuhun omistaa vielä sairaanhoitopiiri, mutta rakennus on myynnissä, eikä sitä enää vuokrata.
 7. Teillä ilmeisesti on kuitenkin pitopalvelu jo sovittuna? Jos ei, niin kannattaa varmaan ryhtyä toimeen : ), muutoin yksityiskohdista ehtinee sopia 1-2 kuukautta ennen. Myöhäisin ajankohta lienee se, kun saatte tietää vieraiden mahdolliset erikoisruokavaliot / allergiat? Itse aktivoiduin vastikään ylipäätään etsimään pitopalvelua, meillä on juhlat n 2 kk kuluttua : ), vielä tuntuu kuitenkin ruokaa löytyvän ja pitopalvelut, joista tarjouksia kyselin, ovat pyytäneet päätöksiä (menuvalintoja) n 1 kk ennen tilaisuutta. Onko kenelläkään kokemuksia Kakkutalon pitopalvelusta? Entäpä Kaarisillan lounasravintolasta? Pihvitupa on ehkä tällä hetkellä ykkösvaihtoehto.