Kihaajo

Morsian
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

About Kihaajo

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Rauma
 1. Täälläkin vaivutaan epätoivoon kukkien suhteen... tai lähinnä kimpun ja sen mallin kanssa. Häiden suhteen kaikki muu onkin ollut stressitöntä kun kaikki ideat tuntuneet meille sopivilta. Kimppu on ainut josta en osaa yksinkertaisesti päättää. Haluaisin kokeilla eri malleja ja yhdistelmiä ja ja ja APUAA!! Meillä väreinä sininen ja poltettu oranssi (sekä tietty valkoinen). Ruusuista en pidä joten ne on ainoastaan vaihtoehtojen ulkopuolella. Viime syksynä kävimme parissa kukkakaupassa ja jotenkin ihastuin mangokallaan (tumman oranssi/ruskeaan taittava kalla) ja hortensian pikkukukista tehtyyn kimppuun. Siitäkään en tiedä enää... haluanko pyöreän kimpun? Voi kumpa joku voisi päättää puolestani
 2. Minulla linkkilistalla myös Häät- ja Meidän häät-lehtien sivustot eli: http://www.haat.fi/ http://meidanhaat.fi/ Noita blogeja on todella paljon ja monen eri tyylistä. Niitä yhdistelemällä sekä amoriinin DIY-jutuilla ollaan pitkälti menossa. Naikkareiden foorumilta myös "varastettu" muutama hyvä ideajyvä.
 3. Meille olimme ajatelleet sydänriisiä mutta sitten näin kuvia noista huiskutusviireistä. Siitä tuli heti sellainen olo että noita. Sydänriisin olimme valinneet vain koska en itse halunnut saippuakuplia ja aitoa riisiä ei saanut heittää, puhumattakaan mistään lehdistä. Olemme nyt siis valinneet huiskutusviirit. Askartelemme ne itse. Ehkei ihan jokaiselle omaa, mutta tarpeeksi.
 4. Meidänkin lahjalista löytyy netistä (lahjalista.net). Kokeilimme muutamia eri versioita mutta tuon koimme parhaimmaksi, muun muassa kun siihen sai lisätä lisätietoja. Mihinkään tiettyyn kauppaan emme listaa halunneet. Meilläkin raha (uutta takkaa varten) ykköstoiveena mutta kuten elo2013 kirjoitti listaan myös asioita joita olisi kiva saada, mutta jos en saa niin ostan itse. Listasta löytyy pari lakanat, kattila sekä keinutuoli. Eli isompaa ja pienempää. Meillä vaan ongelmana miten kirjoittaa kutsuun että lahjalista löytyy netistä, mutta voit kysyä myös kaasolta jos netin käyttö ei onnistu? Meidän vieraslistalta löytyy aika iäkästäkin väkeä jolle netin käyttö hepreaa. Miettisin toki myös että voihan he kysyä läheisiltään (jotka myös tulossa ja varmasti "samassa lahjassa") että mitä siellä oli. Mietinköhän ihan turhia?
 5. Meilläkin suunnitelmissa ostaa Tahdon-merkit ja pohdimme pitäisikö ostaa jo nyt (häät syyskuu -13) vai odottaako ensi helmikuuhun jos vaikka tulisi uusi mallisto. No kutsutkin vielä vasta suunnitelmatasolla, joten tuota ehtii vielä miettimään. Priority-tarraa en ole laittamassa vaan riskillä ilman ylimääräisiä merkintöjä. Ei se pari päivää siinä mitään tee. STD-kutsut kuitenkin menee joulukortin mukana.
 6. Tein meille häälahjalistan, jonka aloitin lahjoitus uutta takkaa varten. Se kun on meillä prioriteetti ykkönen hankinnoissa kunhan saadaan häät juhlittua ensin. Nekin tosin juhlitaan suht pienellä budjetilla, jotta takkaan jäisi vähän enemmän pesämunaa. Lisäksi lisään sinne juurikin näitä olisi kiva omistaa juttuja eri hintaluokista ihan huomioidakseni nekin jotka eivät rahaa halua antaa. Lahjalista.net näytti ainakin todella toimivalta systeemiltä, varsinkin kun ei ole minkään tietyn kauppaketjun alainen.
 7. Miettisin itsekin tätä kun kaikki ketä tunnen paikkakunnalta, jotka olisivat soveliaita hoitotehtäviin ovat kutsulistalla. Itse ajattelin juurikin tuota sosiaali ja terveysoppilaitoksen tarjontaa kysellä hieman lähempänä ajankohtaa. Lapsia tulossa kuitenkin "vain" kymmenen paikkeilla joista suurin osa sisaruksia, niin voisi jopa ajatella vain yhtä joka pitää homman kasassa ja etteivät viikarit ryhdy tappelemaan keskenään. Sitä täytyykin muistaa kysyä asiantuntijalta (eli hoitajalta itseltään)...
 8. NeNNi: se nyt oli vitsi Meillä ei ole tuollaista tilannetta, mutta eteen on kyllä historiassa näihinkin törmännyt (ikävä kyllä)... Molemmat innoissaan häistä ja onhan noita yhteisiä vuosia jo takanakin... Näemmä aika suosittua tämä ruokailun jälkeen kuvaaminen. Törmäsin hyvään neuvoon yhdellä nettisivustolla pyöriessäni ko kuvausajankohdasta. Muistakaa huolehtia uudet huulipunat sekä tarkistaa molempien hampaat sekä vaatetus ennen kuvausta.
 9. Täällä ilmoittautuu yks Raumalainen syyskuu -13 morsian. Täällä foorumissa on muutenkin aika hintsusti tarjolla palveluita Satakunnan alueelta. Minulla hukassa hyvä bandi ja kuvaaja. Olen aika nirso varsinkin kuvaajan suhteen, joten ehdotuksia otetaan vastaan.
 10. Meidän vihkiminen klo 14 ja juhlapaikalla saa olla niin kauan kuin huvittaa. Yhden juhlapaikan hylkäsimme kun olisi pitänyt olla siivottu sunnuntai aamuyöstä klo 02.00 kun vuokra-aika loppuu. Viime vuotisissa häissä missä on tullut juhlittua, niin juhlat jatkuneet enemmän tai vähemmän isolla porukalla klo 2-4 asti. Odotan innolla ja pelolla miten sitä tulee jaksamaan kun stressi laukee häävalssin jälkeen.
 11. taidan olla tässä asiassa ihan yksinäni... Minun mielestäni minulla (morsiammena) ei ole mitään sanavaltaa ketä polttareihini kutsutaan. Morsian saa päättää että haluaako ollenkaan ja sen mukaan mennään. Olen kaasolleni jo ilmoittanut että polttarit haluaisin. En tiedä milloin, missä, kenen kanssa yms. ja se on päivässä parasta. Kaasollani on kyllä käytössä kutsulista jonka mukaan kutsutaan vain häihin kutsutut. Näin hän näkee ketä voi kutsua. Olisi tyhmää saada kutsu polttareihin muttei häihin. Poikkeuksena siviilivihkimiset, ulkomailla vihityt sekä salahäät. Mutta nuohan on ihan eri juttu muutenkin. Olen ollut kerran kaasona (ei minkään näköistä listaa annettu, vieraslistan perusteella mentiin), sekä kaksissa vieraana ja kummassakin tapauksessa tiedän kutsun tulleen vieraslistan perusteella. Näin minun ystäväpiirissäni ja tämä vain MINUN mielipiteeni asiasta...
 12. Meillä tulee kuvat myös "miljöössä" eli juhlapaikkamme sisääntulokatoksessa. Aluksi suunnittelin ihan meren rannalle mutta juhlapaikkamme vaihtui miettisin vaihtoehtoa kirkon piha. Minun rippikuvani on otettu juuri samaisella paikalla joten tuntuu tyhmältä että toinen elämäni kirkollinen tapahtuma ikuistettaisiin samassa paikassa. Tätä ajatusta pohdin kauan ja hartaasti. Häälehtiä selatessani törmäsin ihanasti koristeltuun katostilaan jossa hääpari poseerasivat nätisti. Siitä se ajatus sitten lähti. Kuvat ollaan suunniteltu otettavaksi ruuan jälkeen eli kun olemme saaneet mieheni kanssa syötyä ilmoitamme nätisti että siirrymme hetkeksi kuvattavaksi ja toivomme yksityisyyttä. Bm ja kaaso viihdyttävät vieraita ruokailun jälkeen jos kuvien ottoon meneekin suunniteltua kauemmin. Lopuksi vieraatkin saavat tulla ottamaan kuvia jos haluavat. Samalla otetaan kuvat kaason ja best manin kanssa sekä appivanhempien kanssa. En myöskään osaisi kuvitella että kuvat otettaisiin etukäteen kuten GingerKid jo mainitsi. Se olisi jotenkin huiputtamista. Mitäs jos se sulho ei sanokaan tahdon?
 13. Meille kelpaa myös hyvät ideat, vähän erikoisempaan kyytiin. Mietittynä ollut jo jos jonkin moista. Hevosta, moottoripyörää, mopoauto, asuntoauto, hevoskärryt yms. Ihan kaikkea maan ja taivaan väliltä. Ennen kuin saimme vihdoin varattua paikkaa, mietimme jopa että järjestäisimme hääkulkueen. Kaikki siis kävelisivät kirkolta kulkueena, me etunenässä, juhlapaikalle. No tuota kirkon läheisyydessä olevaa juhlatilaa emme saaneet joten kulkuneuvo vielä kateissa. Olemme kaatumassa ihan basic-autoon. Todennäköisesti omaamme vielä kaiken lisäksi Yllätämme kaikki sitten jotenkin muuten...
 14. Töissä oli kesällä 2007 hieman hiljaisempaa ja eksyin jotenkin Maikkarin Helmi-sivustojen kautta hääsivuille. Olimme seurustelleet mieheni kanssa vasta vuoden. Suunnittelin häämme ja kirjasin ajatuksia ylös. Pari päivää ja kaikki oli suunniteltu, kutsusta musiikin kautta vieraslistaan. Kotona tokaisin että suunnittelin tällä viikolla töissä häämme. Mies vähän säikähti, mutta otti huumorilla. Menimme kihloihin maaliskuussa 2011 ja päätimme päiväksi 7.9.2013. Kaivoin tuolloin vanhan suunnitelman naftaliinista ja totesin että muutamaa yksityiskohtaa pitäisi muuttaa, mutta muuten suunnitelma olisi ihan toteutettavan kuuloinen. Kirkon ja juhlapaikan varaukset tein elokuussa -12, ja tänne olen nyt kirjautunut etsimään vielä lisävinkkejä pieniin yksityiskohtiin. Kutsukortit on vielä avoinna, vuoden 2007 ei tunnu enää oikealta. Eli kauan olen näitä juhlia suunnitellut ja nyt vielä vuosi ihanaa toteutusta jäljellä.
 15. Olin jo kauan suunnitellut juhlat meren rannalle ihanaan lavamiljööseen. Lavatalo koki viime syksynä täydellisen peruskunnostuksen ja olin onnesta soikeana kun ulkopinnat maalattiin kuin tilauksesta meidän häiden väreillä. Tuli aika varata tila. Omistaja ei vastannut puhelimeen vaikka soitin eri aikoina eikä kyllä soittanut takaisinkaan. Lopulta sain hänet kiinni, sovimme esittelystä (pääsen töistä vasta neljältä, mutta hän tinkasi ajan 15.30 kun vähän yli neljä tuntui hänestä liian myöhäiseltä ajankohdalta olla töissä). Siinä vaiheessa alkoi soida hälytyskellot päässä. Haluanko oikeasti toimia hänen kanssaan hääsuunnitteluni? Sain luvan poistua töistä hieman aiemmin ja menimme vanhempieni kanssa paikalle. Ketään ei kuulunut. Soitin 5 kertaa omistajalle. Odotimme 45 minuuttia, kurkimme sisälle, soitimme ovikelloa toimistotiloihin, kuljimme ympäristössä. Lähdimme päättäen että tämä oli tässä. Omistaja soitti minulle parin päivän päästä iloisella äänellä "olis soittanut. Niin?" Selitin että olimme sopineet tapaamisesta ja totesimme paikan päällä että emme ikävä kyllä halua sitä enää. Omistaja oli ei ollut muistanut tapaamistamme. Soitin maanantaina ja sovimme esittelyn huomiseksi eli tiistaiksi. Omistaja ei missään vaiheessa pahoitellut tapahtunutta ja puhelun jälkeen olin varma että tein oikean ratkaisun. Toinen paikka järven rannalla karsiutui, koska oli varattu jo Kolmas ja viimeinen mahdollinen paikka paikkakunnallamme onkin nyt varattuna meille. Tämä tosin metsän keskellä, kaukana vesielementistä, jota suunnittelin häidemme punaiseksi langaksi. Se ajatus meni siinä. Onneksi häihin on vielä vuosi. Keksimme jotain muuta Muut paikat karsiutui pitkälti samoista syistä kuin muiltakin: - liian sokkeloinen (juhlijoita yli 100, kaikki toiminnot ja vieraat samaan tilaan) - paikoissa valmis pitopalvelu ja A-oikeudet (haluamme omat ruuat ja juomat)