merjar

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About merjar

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Heippa! Täälläkin kaivattaisiin tuoreita mielipiteitä Jyväskylän pitopalveluista!
 2. Juhlapaikka ekaks Se varattiinkin 1,5 vuotta ennen hääpäivää... Kirkon varaus jäi n. 1 v ennen häitä ja ilmeisesti sekin liian myöhään, kun klo 14 vihkiminen oli jo siltä päivältä varattu (eli se mitä alunperin suunniteltiin).
 3. Budjettilaskelmat tehty, 10 000 e täytyisi saada rahaa kokoon. Vieraita tulossa n. 100. Eniten rahaa nielee ruoka, juomat ja juhlapaikka... Häämatkaa ei ole budjettiin sisällytetty.
 4. Tsau! Majakosken pääsalin tilojen toimivuudesta kaipailisin minäkin kommentteja... Häämme ovat (ensi vuoden) toukokuussa, ja mietityttää onkohan navetta silloin vielä liian kylmä tanssimiseen yms.
 5. Joko olet löytänyt miesasiakkaan? Täältä saattaisi nyt löytyä yksi kiinnostunut.
 6. Meillä olisi häät (mahdollisesti Majakoskella) toukokuussa 2014. Aikomuksena varata juhlatilaksi "päätalo" ja loppuiltaa varten saunatilat. Nyt kaipailisin kommentteja kyseisestä paikasta! Kuviakin olisi totta kai kiva nähdä koristeluista, kattauksista jne.
 7. Hei! Majakoski kiinnostaa kovastikin juhlapaikkana ja sitä on jo käyty paikan päällä katsomassa. Tarkoituksena olisi vuokrata päätalo juhtatilaksi+saunat loppuillaksi... Vieraita tulossa n. 90, joten kaikki eivät päätaloon alakertaan mahdu samaan aikaan. Te, joilla jo häät juhlittuna Majakoskella; oliko teidän vieraat kahdessa tasossa ja haittasiko tunnelmaa? Harmi, kun ei tullut vielä otettua valokuvia juhlatilasta...