jonppu

Morsian
 • Content count

  111
 • Joined

 • Last visited

About jonppu

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 03/31/90

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Häävalssi ollut kovan mietinnään alla ja nyt löytyi vihdoin täydellinen biisi, mutta mistä ihmeestä löytäisin kyseisen biisin nuotit bändille?
 2. Kakku päätetty ja meille tulee aivan ihana moussekakku, suklaakakkupohja, vadelmamoussea+vadelmia, valkosuklaamoussea ja vaahtokarkkimassa päällä. Mielettömän hyvää ja juuri sellainen, kuin haluttiin.
 3. No kylläpä on ajattelemattomia nämä miehesi bestmanit ja kaverit, ihan suututtaa täälläkin. Meillä oli juuri viime viikonloppuna kummallakin polttarit, sekä minulla, että miehelläni. Ystävämme olivat sattumalta toisistaan tietämättä järjestäneet samalle viikonlopulle kummankin polttarit. Minä tiesin miehen polttareista, mutta mies ei tiennyt minun polttareistani, kun vasta siinä vaiheessa, kun laittoi minulle päivällä viestiä, että hänet kidnapattiin ja kaasoni vastasi, että minut kidnapattiin jo aamulla. Miehelle tosin ei sinänsä ollut tarvetta siinä mielessä kertoa, kun minun polttareideni suunnittelussa mukana oli äitini, joka kyllä tietää minun (ja mieheni) menot yleensä ja näin ollen ei ollut vaaraa, että olisimme olleet lähdössä esim. jonnekin reissuun.
 4. Pientä stressiä alkaa pukkaamaan, kun aika menee niin älyttömän nopeasti. Tuntuu, että häihin oli just äsken vasta 9kk aikaa ja nyt onkin enää vähän vajaa kuukausi. Kauheasti on vielä tekemättä kaikkea, vaikka olen yrittänyt saada hommia hoidettua. Tuppaa vaan vähän aika loppumaan kesken, kun pitää käydä töissä ja harrastaa ym ja jossain välissä pitäisi tosiaan niitä hääjärjestelyjäkin saada hoidettua. No, eiköhän se tästä.
 5. Ensin ajattelin, että otan vapaata vain muutaman päivän ennen häitä, mutta päädyinkin sitten kuitenkin pitämään yhden lomaviikkoni häitä edeltävällä viikolla. Tarkoitus saada kaikki järjestelyt tehtyä jo ennen tuota viimeistä viikkoa, mutta jos jotain tehtävää kuitenkin nyt jää niin ainakin ne ehtii hoitaa ilman stressiä,kun on koko viikon lomalla. Lisäksi ehtii rentoutua kunnolla.
 6. Meillä kakuntekijä tekee karkkimassasta kakunkoristeen
 7. Kummatkin varattiin 8-9kk ennen häitä, taisi olla lähempänä 9 kuukautta. Juhlapaikassa oli kesän vloput jo aikalailla varattu, mutta meidän häät onkin jo toukokuussa niin sai vielä hyvin varattua päivän.
 8. Ensin varattiin juhlapaikka ja kirkko sitten muistaakseni seuraavana päivänä. Häihin oli tuolloin aikaa 8-9kk.
 9. Meillä lähtee toivon mukaan kutsut postiin ensi maanantaina, tarkoitus saada ne valmiiksi viikonlopun aikana. Häihin silloin 2kk aikaa, vp 25.4 mennessä. Minun mielestä ihan sopiva aika tuo 2kk ennen, kun häät eivät ole kesällä, niin ihmisillä ei varmaankaan ole vielä kesälomia ym milloin olisivat mahdollisesti reissussa.
 10. Miehen puolelta on tulossa kaksi henkilöä, joita en ole nähnyt. Meillä häihin on kutsuttu lähisuku ja ystävät, mutta nuo kaksi ovat sellaisia, jotka eivät käy missään sukujuhlissa ja sen vuoksi on jäänyt tutustumatta heihin.
 11. -kutsut -menut -ohjelmat -paikkakortit -auton koristeet -kiitoskortit Nuo nyt tuli äkkiseltään mieleen.
 12. En ole laskenut paljonko yksi kutsu tulee maksamaan, mutta tarvikkeisiin meni muutama euro päälle satasen. Kutsuja pitäisi tehdä 53kpl ja lisäksi on muutama ylimääräinen pahvi ja muita tarvikkeita.
 13. Minulla on kaasona paras ystäväni, valinta oli selvä, vaikka ystäväni asuukin nykyään vähän kauempana. Pystyn luottamaan täysin siihen, että hän hoitaa hommansa.
 14. Edelliselle kirjoittajalle voin suositella Maisalaa Hausjärvellä. Meidän häitä juhlitaan siellä toukokuussa ja on aivan ihana paikka. Vieraita mahtuu reilusti yli 100 helposti, meille tulossa n.120 vierasta. Maisalassa voi juhlia häitä myös talvella, tänäkin talvena jo muutama tuttu pitänyt juhlansa siellä. Täällä lisää infoa: http://www.maisala.info/index.htm
 15. Minulle on aina ollut selvää, että kihlaus on lupaus avioliitosta ja miehelle tämä on ollut selvää myös. Kihlautumisen jälkeen emme heti päättäneet hääpäivää, mutta puhuttiin, että kahden vuoden päästä kesällä mennään naimiiin, että ehtii suunnitella kunnolla ja kerätä rahaa .En ole ikinä tajunnut sitä, että mennään "kihloihin" ilman aikomustakaan mennä naimisiin.