jonppu

Morsian
 • Content count

  111
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jonppu

 1. Häävalssi ollut kovan mietinnään alla ja nyt löytyi vihdoin täydellinen biisi, mutta mistä ihmeestä löytäisin kyseisen biisin nuotit bändille?
 2. Kakku päätetty ja meille tulee aivan ihana moussekakku, suklaakakkupohja, vadelmamoussea+vadelmia, valkosuklaamoussea ja vaahtokarkkimassa päällä. Mielettömän hyvää ja juuri sellainen, kuin haluttiin.
 3. No kylläpä on ajattelemattomia nämä miehesi bestmanit ja kaverit, ihan suututtaa täälläkin. Meillä oli juuri viime viikonloppuna kummallakin polttarit, sekä minulla, että miehelläni. Ystävämme olivat sattumalta toisistaan tietämättä järjestäneet samalle viikonlopulle kummankin polttarit. Minä tiesin miehen polttareista, mutta mies ei tiennyt minun polttareistani, kun vasta siinä vaiheessa, kun laittoi minulle päivällä viestiä, että hänet kidnapattiin ja kaasoni vastasi, että minut kidnapattiin jo aamulla. Miehelle tosin ei sinänsä ollut tarvetta siinä mielessä kertoa, kun minun polttareideni suunnittelussa mukana oli äitini, joka kyllä tietää minun (ja mieheni) menot yleensä ja näin ollen ei ollut vaaraa, että olisimme olleet lähdössä esim. jonnekin reissuun.
 4. Pientä stressiä alkaa pukkaamaan, kun aika menee niin älyttömän nopeasti. Tuntuu, että häihin oli just äsken vasta 9kk aikaa ja nyt onkin enää vähän vajaa kuukausi. Kauheasti on vielä tekemättä kaikkea, vaikka olen yrittänyt saada hommia hoidettua. Tuppaa vaan vähän aika loppumaan kesken, kun pitää käydä töissä ja harrastaa ym ja jossain välissä pitäisi tosiaan niitä hääjärjestelyjäkin saada hoidettua. No, eiköhän se tästä.
 5. Ensin ajattelin, että otan vapaata vain muutaman päivän ennen häitä, mutta päädyinkin sitten kuitenkin pitämään yhden lomaviikkoni häitä edeltävällä viikolla. Tarkoitus saada kaikki järjestelyt tehtyä jo ennen tuota viimeistä viikkoa, mutta jos jotain tehtävää kuitenkin nyt jää niin ainakin ne ehtii hoitaa ilman stressiä,kun on koko viikon lomalla. Lisäksi ehtii rentoutua kunnolla.
 6. Meillä kakuntekijä tekee karkkimassasta kakunkoristeen
 7. Kummatkin varattiin 8-9kk ennen häitä, taisi olla lähempänä 9 kuukautta. Juhlapaikassa oli kesän vloput jo aikalailla varattu, mutta meidän häät onkin jo toukokuussa niin sai vielä hyvin varattua päivän.
 8. Ensin varattiin juhlapaikka ja kirkko sitten muistaakseni seuraavana päivänä. Häihin oli tuolloin aikaa 8-9kk.
 9. Meillä lähtee toivon mukaan kutsut postiin ensi maanantaina, tarkoitus saada ne valmiiksi viikonlopun aikana. Häihin silloin 2kk aikaa, vp 25.4 mennessä. Minun mielestä ihan sopiva aika tuo 2kk ennen, kun häät eivät ole kesällä, niin ihmisillä ei varmaankaan ole vielä kesälomia ym milloin olisivat mahdollisesti reissussa.
 10. Miehen puolelta on tulossa kaksi henkilöä, joita en ole nähnyt. Meillä häihin on kutsuttu lähisuku ja ystävät, mutta nuo kaksi ovat sellaisia, jotka eivät käy missään sukujuhlissa ja sen vuoksi on jäänyt tutustumatta heihin.
 11. -kutsut -menut -ohjelmat -paikkakortit -auton koristeet -kiitoskortit Nuo nyt tuli äkkiseltään mieleen.
 12. En ole laskenut paljonko yksi kutsu tulee maksamaan, mutta tarvikkeisiin meni muutama euro päälle satasen. Kutsuja pitäisi tehdä 53kpl ja lisäksi on muutama ylimääräinen pahvi ja muita tarvikkeita.
 13. Minulla on kaasona paras ystäväni, valinta oli selvä, vaikka ystäväni asuukin nykyään vähän kauempana. Pystyn luottamaan täysin siihen, että hän hoitaa hommansa.
 14. Edelliselle kirjoittajalle voin suositella Maisalaa Hausjärvellä. Meidän häitä juhlitaan siellä toukokuussa ja on aivan ihana paikka. Vieraita mahtuu reilusti yli 100 helposti, meille tulossa n.120 vierasta. Maisalassa voi juhlia häitä myös talvella, tänäkin talvena jo muutama tuttu pitänyt juhlansa siellä. Täällä lisää infoa: http://www.maisala.info/index.htm
 15. Minulle on aina ollut selvää, että kihlaus on lupaus avioliitosta ja miehelle tämä on ollut selvää myös. Kihlautumisen jälkeen emme heti päättäneet hääpäivää, mutta puhuttiin, että kahden vuoden päästä kesällä mennään naimiiin, että ehtii suunnitella kunnolla ja kerätä rahaa .En ole ikinä tajunnut sitä, että mennään "kihloihin" ilman aikomustakaan mennä naimisiin.
 16. Miedän pitopalvelusta ei saa maistiaisia. En ole koskaan syönyt heidän ruokiaan, mutta moni on kehunut ruokia ja luotan siihen, että saadaan hyvät ruuat. Kakkumaistiaisia ei myöskään saa, mutta olemme ajatelleet tilata pienen version hääkakustamme synttärikakuksi, niin pääsee maistamaan jo aikaisemmin miltä maistuu.
 17. Meille ei tule ollenkaan boolia, pääsee helpommalla, kun ei kenenkään tarvitse sitä olla sitten tekemässä lisää. Ruuan kanssa tietysi viiniä tarjolla ja ehkä jotain muuta ja illalla sitten siideriä, lonkeroa ja olutta.
 18. Kiitos paljon vastauksesta Tipzilla!
 19. Paljonko muiden hääkengissä on korkoa? Löysin netistä täydelliset kengät, mutta korkoa on 8,5cm ja se vähän mietityttää. Itse käytän tosi harvoin korkkareita, niin mietin, että jaksaako noita pitää koko päivän... Onko tuo 8,5cm korkkareissa edes paljon?
 20. Täydelliset kengät sitten löytyivät viimein, mutta eivätköhän ne tietysti olleet valkoiset. Pukuni on siis ivoryn värinen, joten onko ihan mahdoton ajatus laittaa valkoiset kengät sen kanssa, vai saavatko puvun näyttämään likaisen väriseltä?
 21. Menimme miehen kanssa kihloihin etelän reissulla ja miehen vanhemmat olivat ensimmäiset, jotka kuulivat asiasta, koska tulivat hakemaan meidät lentokentältä. Äidilleni kerroin seuraavana päivänä, kun kävin kylässä. Meillä ei pidetty kihlajaisia, mutta äiti halusi väkisin, että kaupasta haettiin kakku, jonka kanssa sitten kahviteltiin. Sanottiin perheille, että ei pidetä kihlajaisia, vaan juhlitaan sitten häitä vasta kunnolla.
 22. Ostin pukuni n.8kk ennen häitä. Puku siis ostettu joskus lokakuussa ja häät ovat toukokuussa. Sovitin yli 20 pukua, varmaankin lähemmäs 30 ennen kuin löysin tämän omani.
 23. Monien läheisten kanssa tulee juteltua kaikista hääjutuista, eniten kuitenkin varmaan miehen äidin, oman äitini ja kaasoni kanssa.
 24. Kävin Turun ja Tampereen häämessuilla. Turun messut tosi pienet enkä muutenkaan saanut sieltä oikein mitään irti, ei mitään koristelu tai kutsuideoita, joita juuri lähdin hakemaan. Käteen ei jäänyt kuin sukkanauha. Tampereen messuista sitten taas tykkäsin, paljon enemmän esittelijöitä ja löytyi kutsuideoitakin. Tampereeltakin uupui koristeluideat, mutta muuten kyllä paljon paremmat, kuin Turun messut.
 25. Meille ei taida tulla mitään kakunkoristetta. En ole löytänyt yhtäkään mieleistä ja toisekseen en halua maksaa monia kymmeniä euroja kakunkoristeesta. Meillä kakussa on muuten niin näyttävät koristeet (sokerimassasta tehtyjä kukkia) ettei se kyllä edes tarvitsisi kakunkoristetta.