Pinkkikukka

Rouva
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About Pinkkikukka

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Minulla oli tällainen kimppu helmikuussa
 2. Meille ei ainakaan mitään ilmoitusta tullut lomakkeen lähettämisen jälkeen, pitää vaan muistaa ottaa se lupa juhlapaikalle mukaan jos sitä joku sattuisi tulee kyselemään.
 3. Hei, meillä oli myös juuri pari viikkoa sitten häissä juuri tuollainen Tigerin klaffitaulu muistikirja . Oltiin tehty siihen vieraille ohjeet että vasen sivu jätetään aina tyhjäksi ja oikealle sivulle yksi viesti/porukalta/henkilöltä. Juuri saimme teetetyt photobooth kuvat ihmisistä jotka liimaamme aukeamien vasemmalle sivulle. Ihmiset olivat oikein hyvin ymmärtäneet sen että jos monta ihmistä kirjoittaa samalle sivulle porukalla niin myös kuva otetaan porukalla . Me täytimme valkoisella peittävällä tussilla klaffitaulun kohdat, kamera kohta tosin on jäänyt tyhjäksi.
 4. Meillä oli iltapalaksi ihan perus cocktailpiirakoita ja munavoita . Kakkua alettiin syömään ehkä puoli seitsemän aikaan ja piirakat ja munavoit laitettiin esille yhdeksältä. Tarjolla oli myös koko ajan karkkeja ja pientä suolasta. Olisin alunperin halunnut kinkkupiirakkaa, lakkahilloa ja leipäjuustoa(sydämen muotoiseksi leikattuna) ja sittein cocktailpiirakoita munavoilla, taisi listassa olla vielä muutakin... Päätettiin kuitenkin säästää iltapalan kohdalla ja tarjota vain cocktailpiirakoita ja hyvin sekin riitti, itse en vielä siihen aikaan mitään mahan täytettä edes kaivannut .
 5. Juhlat vietetty Espoon Kartanolla . Ensinnäkin sanon, että olin koko ajan tosi tyytyväinen palveluun, niin ennen häitä kuin itse häissäkin . Meitä oli n. 50 ihmistä ja se oli juuri sopiva määrä siihen keltaiseen saliin. Tilaa oli meille muutenkin sopivasti, eikä ainakaan ollut tilanpuutetta mutta ei mielestäni liikaakaan tilaa. Vieraat kehuivat ruokaa ja paikkaa ja itsekin olin todella tyytyväinen että päädyimme Espoon Kartanoon. Tuota 130 henkeä mietin että mahtaako kaksi huonetta riittää vai pitääkö käyttöön ottaa kolme? EDIT. Meillä jokaisen pöydän/pöytälevyn alla istui aina kaksi ihmistä ja en ainakaan huomannut että tuoleja olisi ollut ahdasta siirrellä pöydän alle ja mielestäni tilaa oli sopivasti istuakin (meidän kohdalla oli pöytälevy ja sen alla oleva tila tuli puvulla kyllä täytettyä hyvin ).
 6. Meillä kävi mielessä tuollainen puu, juurikin noin että olisi spraymaalaillut oksia. Ajattelin sen sitten lopulta kuitenkin hankalaksi siinä mielessä että jos ihmiset pyyhältää puun ohi tai jostain tulee vetoa niin helposti saattaa ne lappuset sitten lentää siitä puusta, en haluaisi ottaa sitä riskiä että viestejä katoaa .
 7. Otin miehen mukaan viimeiselle korjaussovituskerralle ja ehkä tulee vielä näkemään puvun kun kaason kanssa pidetään puvun pukemisharjoitukset . Alussa ajattelin että olisi hienoa että mies näkisi puvun vasta alttarilla, mutta halusin sitten kuitenkin näyttää puvusta kuvan heti kun olin löytänyt sen ja onpa yksi asia vähemmän jännitettävänä sitten hääpäivänä.
 8. Hääkakun koristeen tilasin sieltä kun ei muualta löytynyt miellyttävää, myyjänä Kikuike http://www.etsy.com/shop/kikuike , aivan ihania koristeita! Tilasin vasta äskettäin noin kuukausi ennen häitä ja maksoin ylimääräistä että tulee pikapostissa, myyjä lupasi että tulee ajoissa perille! Jännityksellä odotellaan..
 9. Me kysyttiin asiasta joku aika sitten ja kyllä sieltä äänentoistolaitteet (ainakin isot kaijuttimet, muusta en tiedä)löytyy joista joutuu kylläkin pienen summan pulittamaan jos niitä haluaa käyttää. Me ainakin taidetaan ne ottaa kun ei itse omisteta mitään eikä varmaan jaksettaisia raahatakaan sinne
 10. Nostellaanpas tätä vähän, kenelläkään tuoreita kokemuksia Sellon Evestä?
 11. Tässä on omani, vihki (ylempi) Sandbergin Poutapilvi A-28 ja kihla Kuunsilta I E-137 (muokattu timanttirivi saman pituiseksi kuin vihkin).
 12. Meille on tulossa noin 50 ihmistä. Kun käytiin paikan päällä katsomassa niin meille kerrottiin (jos nyt oikein muistan) että 60-70 ihmistä maksimi mitä sinne keltaiseen mahtuu, en kyllä tiedä miten sinne niin paljon saa mahtumaan. Jos meillä olisi niin etteivät kaikki mahtuisi samaan tilaan niin laitettaisiin kaverit toiseen huoneeseen(meillä tosin kaikki kaverit tuntevat toisensa).
 13. En kyllä menisi sokkeloiseksi sanomaan, eihän se nyt mikään vpk:n sali ole vaan kartano. Meillä kaikki mahtuvat samaan ruokailutilaan ja on kiva kun lapsille voi vaikka järjestää johonki niistä huoneista jotain puuhaa ja tanssia voi toisessa huoneessa jolloin muut voivat keskutella rauhassa. Myös yläkerrassa oli wc tilat.
 14. En nyt ole aivan varma, mutta joko kutsukortti tarvikkeet tai puku olis ensimmäinen ostos jos juhlapaikan varausmaksua ei lasketa.
 15. Meillä ei periaatteessa ole budjettia, mutta hintatietoisina tehdään paljon vertailuja lähes jokaiseen häihin liittyvän asian suhteen ja koitetaan löytää halvimmat mutta kuitenkin laadultaan sopivat ratkaisut . Tällä hetkellä näyttää siltä että meidän noin 50 hengen häissä ei päästä alle 10 000 (ei sisällä häämatkaa..). Mutta, suurin osa hankinnoista vielä tekemättä joten kaikki on mahdollista .