Jump to content
Naimisiin.info

asta

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    espoo

asta's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hotelli Seurahuoneella on poreammeellisia sviittejä???
  2. Omat häämme (22 vierasta) järjestettiin Ravintola Tornissa (näköalakabinetissa) juuri sen takia, että emme joutuisi maksamaan suhteettoman suurta tilavuokraa. Häämme maksoivat n. 2000e, johon sisältyi kaikki: alku- ja pääruoka pöytiin tarjoiltuna, jälkiruokana hääkakku,jonka leikkasimme itse, juomina onnittelumaljana kuohuviini, kahvin kanssa avec (konjakki tai likööri halukkaille) sekä puna- ja valkoviiniä, jota vieraat saivat litkiä vapaasti. Kakku tuli ravintolan puolesta, saimme valita (kuulema kohtuuden rajoissa...) minkä tahansa kakun. Sulhanen halusi prinsessakakun (???), joka olikin aivan loistavaa, parasta prinsessakakkua, jota olen syönyt!
  3. Meidän häihin kukat tulivat Steniuksen puutarhalta (Merituulentien varressa lähellä Tapiolaa). Palvelu oli tosi ystävällistä, kimput ja koristeet suunnittelin yhdessä todella ammattitaitoiselta tuntuneen myyjän kanssa. Lopputulokseen olin enemmän kuin tyytyväinen. Runsas ruusukimppu + 5 viehettä + kaksi pöytäkoristetta (jossa ruusuja ja murattia) = 120 e. Ja kukat kuulemma säilyivät kauniina pitkään, kertoi äitini, itse olin pitkällä häämatkalla. ;D
  4. asta

    Helsinki

    Ehdottaisin Ravintola Tornin näköalakabinettia. Upeat näköalat, oma rauhallinen tila ja loistava sijainti. Kabinettiin mahtuu käsittääkseni max 35 henkilöä. Meidän häämme ovat siellä ensi toukokuussa ja ainakin toistaiseksi saamani palvelu on ollut todella hyvää. Ruokaa en ole maistanut, mutta olen kuullut kehuttavan. Hintakaan ei ollut niin korkea kuin tarjousta pyytessäni pelkäsin.
×
×
  • Create New...