kukkanen<3

Morsian
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

About kukkanen<3

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. tämä tulee varmaan liian myöhässä, mutta itse ostin juuri tuon aloituksessa olevan viitan lahdesta, Josefiinasta.
 2. KRÅKRIS-huopia ostettu ikeasta. Viilenevää iltaa varten vieraille hieman lämmikettä. Hinta 1,79€/kpl ja on ihan ok näköisiäkin
 3. Meidän kissat on ollut hoidossa Heinolassa,Lomatassussa. Pääkaupunkiseudulla asutaan, mutta Heinola sattuu olemaan lähes aina matkan varrella kun hoitopaikkaa tarvitaan. Oikein mukava ja luotettava paikka.
 4. Tanssikoulu Clara Blomqvist! Suosittelen lämpimästi, tosi mukava opettaja. 190€ 10 kerran kurssi ja Claralla on oppimistakuu, eli jos ei tanssi suju 10 kerran jälkeen saa jatkaa kurssilla pitempään...
 5. Oon tilannu monta kertaa etsystä ja kaikki on aina tullut perille. Nyt odottelen kakunkoristetta ja sormusrasiaa. Onko muilla paketit tullu koskaan tullin kautta?
 6. http://kukkakasvit.luontoportti.fi/index.phtml?lang=fi Katsoppas täältä. Elokuussa kukkii 490 erilaista luonnonkasvia. muitakin hakuehtoja kannattaa kokeilla, esim. jos haluat elokuussa tiettyjä värejä!
 7. Meidät vihitään elokuussa 2013 Heinolan pitäjän kirkossa ja hääjuhlaa vietetään Vidnäsin kartanon riihessä. Kova luotto on siihen, että paikka on meille juuri sopiva ja että siitä tulee koristelulla tosi kaunis. Silti olisi kiva lukea paikasta muidenkin kokemuksia... Ensimmäinen toiveeni juhlapaikaksi oli Lehmonkärki, mutta sehän on varattu jo vuosiksi eteenpäin! (aloitimme siis häiden suunnittelun marraskuussa 2012) Puvun ostin Josefiinasta, aivan ihana liike!!! Suosittelen kaikille!
 8. Onko muut ostaneet tällaista? Mitäs ootte mieltä?
 9. Mies näkee pukuni hääpäivän aamuna. Valmistaudutaan samassa paikassa ja ennen kirkkoa käydään ottamassa kuvia. Itse voisin näyttää pukuni hänelle jo nyt, mutta sulho ei sitä halua nähdä etukäteen.
 10. Meillä kirkko klo 14 ja sitä ennen kuvaus. Tää on hyvä aikataulu, ei tarvi herätä liian aikasin jos nyt tulee nukuttua ollenkaan!
 11. Sain Tolvaselta useita menuehdotuksia, joissa hinnat oli 27-36€/hlö sis. ruuan + kakkukahvit. Erikseen tarjottiin erilaisia iltapaloja joiden hinnat oli 7,5-12€. Tämän päälle vielä kuljetuskustannukset 90€ ja tarjoilu 45€/h/tarjoilija (meillä vieraita 140).
 12. Meillä oli pitopalvelusta tilattu ns. dippimenu eli erilaisia salaatteja, lihapullia, nakkeja, Chorizoja, oliiveja yms. + muutama erilainen dippikastike.Lisäksi tietenkin kakkukahvit. Juhlaan kutsuttiin vanhemmat, sisarukset, isovanhemmat ja kummit.
 13. Meillä budjetti 10 000€ ja vieraita kutsutaan 140. Ruoka n. 4000€ (ei sis. kakkua), valokuvaaja 950€, morsiammen puku 1000€. Muita isoja menoeriä on bändi ja juomat ainakin, katsotaan pysytäänkö budjetissa.
 14. Täältä löytyy pitsileimasin! Oon nähny näitä myös sinellissä ja tiimarissakin. http://www.donno.fi/tuote/leimasin-pitsiliina-vintage-notes-12-5-x-12-5-cm-akryylipalikkaan/PMA+907160/
 15. Myös täällä kiinnostusta. Viestiä voi laittaa [email protected]