Mumm

Rouva
 • Content count

  466
 • Joined

 • Last visited

About Mumm

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1183 profile views
 1. Mun on pitänyt tuoda tänne omani. Poistin aikaisemman kuvan, koska se oli sepän ottama (tekijänoikeudet). Tässä oma kuvani. Sormus on vähän vinossa sormessani, mutta kai tuosta selvän saa.
 2. From the album Sormus

 3. Kiitos, wedsy. Laitan toki sormiposeerauskuvankin. Kivi oli valmiina vanhassa solitairessa, mitä en käyttänyt. Koska en juuri pidä koruja, luulen, että sormus olisi jäänyt laatikonpohjalle, joten päätin hyödyntää kiven. Ei siis ole mikään sukukalleus eikä muutenkaan ollut muitä syitä oman kiven käytölle. Runkohan on vain pari milliä leveä, joten on varmasti siro käytössä. Kestävyyttä ja käytettävyyttä hainkin koska päivittäisissä puuhissa on mukana viisivuotias.
 4. Tässä tekijän kuva sormuksestani. Saan sen tällä viikolla. Tykkään itse todella paljon. Ehkä pienemmät reunakivet olisivat olleet sirommat, mutta toisaalta tykkään tuollaisesta vähän jykevämmästä. Ja luulen, että sormus näyttää sirommalta sormess
 5. Sormukseni kokonaisarvoa on vähän vaikea arvioida, sillä minulla on jo valmiina keskikivi ja 18 ct valkokultaa (nelisen grammaa). Arvio lisäkullasta, pikkutimanteista (w/vs) ja työstä on 1400-1500 euroa. Tekijä on Mika Mäkinen Turusta. Suosittelen. Hän on tehnyt minulle edellisen vihkin ja erään toisen timanttisormuksen ja jälki on todella hyvää. Olen itse todella tarkka muun muassa istutuksista ja Mika ymmärsi ajatukseni täydellisesti. Toivotaan, että nyt käy yhtä hyvin.
 6. Voin laittaa kuvan kunhan saan sormuksen. Yhdistelmää ei varmaankaan tule, mutta jos tulee, niin samanlevyinen puoliallianssi rinnalle. Ja minulle siis tulee 0,28 ct keskikivi, pikkutimsut ovat 0,02 ct:n kokoisia ja niitä on nyt laskettu käytettävän noin 25 kpl.
 7. Parin millin paksuisen.
 8. Minulle tulee halo-sormus. Saan tänän toisen sepän hinta-arvion, ensimmäisen sepän arvio oli minusta todella suolainen ottaen huomioon, että minulla on jo olemassa halon keskikivi. Rungosta tulee puoliallianssi.