Bagel

Rouva
 • Content count

  272
 • Joined

 • Last visited

About Bagel

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  7th heaven

Recent Profile Visitors

2392 profile views
 1. Musta toi näyttää 0,7-0,8 ct kiveltä. Runko on 3-3,5 mm, ei millään 4 mm.
 2. 3000 eurolla ei kyllä oikein ykskaraattista timanttia saa... kohtuulaatuinen maksaa 6000 euroa.
 3. Tää on suosikkikuvani näistä. Kivoja noi kivet + avaraa, hyväkuntoista nurtsia... mulle kans
 4. Jälkimmäisessä paikassa on ylihinta ja ekassa paikassa alihinta. 0,1 ct w/vs maksaa 80-100 euroa/kpl. Kulta + työ alkaen about 300 eur.
 5. Mä myös laskeskelin, että eihän tuo täytä ees raaka-ainekustannusten hintaa... platinan maailmanmarkkinahinnan näkee netistä, timanttien hintaluokan samoin, siihen sitten päälle työ...
 6. En tiedä, se oli mukana teettohinnassa, en kysynyt siitä erittelyä. Kaipa siitä joutuu jonkun euron maksamaan.
 7. Mun sormuksiini teetettiin keltakultaseos erikseen, eli kyllä se ihan mahdollista on.
 8. Jep, pienet timantit maksavat tosiaan vain muutamia kymppejä. Jopa 0,1 ct eli noin pari mm leveä timantti maksaa vain satasen kieppeillä, eli tosiaan kannattaa niitä aitoja kiviä hankkia, ei sen luulisi olevan hinnasta kiinni. Joka tapauksessa mun mielestäni on fiksuinta valita laadukas (kovertamaton) runko. On paljon stylempää käyttää kahta kaunisrunkoista kivetöntä ja koristelematonta sormusta kuin sellaisia, joissa on vähän halpaa timanttihilettä ja ohuet rakenteet.
 9. Poimin tämän tuolta vanhan foorumin puolelta, sinne ei saanut enää vastattua. Sininen kivi on London Blue-sävyinen topaasi, kooltaan noin 10 karaattia. Ympärillä on timantteja. Hinta liikkuu siinä 800 e huitteilla.
 10. Naikkaripolleihin tietoni perustaen sanoisin, että keskivertovihki maksaa 800 euroa.
 11. Onpas Catherinella hyvä maku. ;D Saan samanhenkiset korvikset ens viikolla, voin sitten laittaa kuvan, jos muistan. Niissä ei tosin ole timantteja, vaan pelkästään topaaseja. Teettämisessä meni vuosi, oli vähän toimitusvaikeuksia. Puolisenttiset topaasithan eivät montaa kymppiä maksa, kunhan niitä vaan jostain saa. Vaaleanpunaisia oli tosi vaikea saada, joten kuukausien odottelun jälkeen päädyin sitten vaihtamaan värin London Blueksi.
 12. Sormus on kuitenkin lopulta vain koru. Pitäisikö käyttää ajat sitten valittua sormusta vaikkei siitä tykkää? I don't think so. Tästä saisi varmaan mehukkaan tappelun, mutta riidanhaastaminen tuntuu aika turhalta - harvaa täällä varmaan kiinnostaa alkaa tappelemaan siitä, saako pitää jotain sormusta sormessaan vai ei. : Miu, onpas sulle tulossa suuri kivi. Millaista runkoa ja istutusta olet ajatellut? Miten ajattelit varmistaa sen, ettei sormusten väliin tule koloa?