Jump to content
Naimisiin.info

Elo 2014

Aktiivijäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Elo 2014's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Omasta puolestani voin kehua Pumpulisalonkia! Morsiuspakettiin kuului meikki + kampaus ja molemmista tehtiin jo etukäteen koeversiot. Mulla oli mukana vaikka mitä kuvia ja ideoita, joista kampaaja poimi toimivat ideat ja yhdisti ne ihanaksi kampaukseksi. Meikki oli myös mieluisa ja pysyi hyvin koko päivän. Hääpäivänä Pumpulisalongin porukka teki myös juhlakampaukset 3 kaasolle ja äidilleni, tunnelma oli rento ja kaikki meni jopa pikaisemmin kuin alkuperäisessä aikataulussa! Tykkäsin.
  2. Meillä oli häät loppukesästä Kankaisten tilalla, vieraita oli maksimimäärä eli 92 + pari syöttötuolia. Huoletti vähän etukäteen miten ahdasta tulee, mutta ihan hyvin mahduttiin olemaan. Alaosassa oli vielä tilaa tanssimiselle, tosin ruuhkaisempien valssien kohdalla osa siirtyi jo automaattiovien eteen ulkopuolelle tanssimaan Suosittelen lämmöllä, paikka oli ihana! Omilla verhoilla ja lisävalaistuksessa juhlatila muuntui vielä upeammaksi, tykkäsin todella. Harmittaa vaan etteivät omistajat ehtineet nappaamaan kuvia koristeluista nettisivuilleen, omissa kuvissa näkyy hieman huonosti koristelut kun kuvat ovat juhlien aikana otettuja.
  3. Elo 2014

    Kuka siivoaa?

    Me laitettiin kutsuihin läheisemmille ystäville pyyntö, että lahjan sijasta toivomme, että auttavat meitä sunnuntaina juhlatilan siivouksessa. Tämä onnistui hyvin, paikalla oli kaasot, bestman ja kourallinen ystäviä, joista kukin oli sen aikaa kun itselleen sopi. Me liityimme siivousjoukkoihin iltapäivällä. Järjestely auttoi myös siihen, että juhlista ylijääneet ruoat saatiin jaettua isomman porukan kesken, niin ei tarvinnut mitään heittää pois.
  4. Oltiin yhdessä jo kihloista ja naimisiinmenosta puhuttu, mutta kosinta tuli silti yllätyksenä. Olin jo pikkasen menettänyt uskoa, ajattelin että joudun odottamaan vielä piiitkään.
×
×
  • Create New...