Elo 2014

Aktiivijäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Elo 2014

 • Rank
  Untuvikko
 1. Omasta puolestani voin kehua Pumpulisalonkia! Morsiuspakettiin kuului meikki + kampaus ja molemmista tehtiin jo etukäteen koeversiot. Mulla oli mukana vaikka mitä kuvia ja ideoita, joista kampaaja poimi toimivat ideat ja yhdisti ne ihanaksi kampaukseksi. Meikki oli myös mieluisa ja pysyi hyvin koko päivän. Hääpäivänä Pumpulisalongin porukka teki myös juhlakampaukset 3 kaasolle ja äidilleni, tunnelma oli rento ja kaikki meni jopa pikaisemmin kuin alkuperäisessä aikataulussa! Tykkäsin.
 2. Meillä oli häät loppukesästä Kankaisten tilalla, vieraita oli maksimimäärä eli 92 + pari syöttötuolia. Huoletti vähän etukäteen miten ahdasta tulee, mutta ihan hyvin mahduttiin olemaan. Alaosassa oli vielä tilaa tanssimiselle, tosin ruuhkaisempien valssien kohdalla osa siirtyi jo automaattiovien eteen ulkopuolelle tanssimaan Suosittelen lämmöllä, paikka oli ihana! Omilla verhoilla ja lisävalaistuksessa juhlatila muuntui vielä upeammaksi, tykkäsin todella. Harmittaa vaan etteivät omistajat ehtineet nappaamaan kuvia koristeluista nettisivuilleen, omissa kuvissa näkyy hieman huonosti koristelut kun kuvat ovat juhlien aikana otettuja.
 3. Me laitettiin kutsuihin läheisemmille ystäville pyyntö, että lahjan sijasta toivomme, että auttavat meitä sunnuntaina juhlatilan siivouksessa. Tämä onnistui hyvin, paikalla oli kaasot, bestman ja kourallinen ystäviä, joista kukin oli sen aikaa kun itselleen sopi. Me liityimme siivousjoukkoihin iltapäivällä. Järjestely auttoi myös siihen, että juhlista ylijääneet ruoat saatiin jaettua isomman porukan kesken, niin ei tarvinnut mitään heittää pois.
 4. Meillä on alustavasti Kankaisten juhlatila varattuna, päädyttiin siihen ihan kuvien ja kommenttien perusteella. Parin viikon päästä käydään ihan paikan päällä kattomassa ja miettimässä, onko se just sitä mitä haetaan. Jännittää jo vähän Häät on vasta elokuussa 2014, joten aikaa on.
 5. Oltiin yhdessä jo kihloista ja naimisiinmenosta puhuttu, mutta kosinta tuli silti yllätyksenä. Olin jo pikkasen menettänyt uskoa, ajattelin että joudun odottamaan vielä piiitkään.