Stardust

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Stardust

 • Rank
  Untuvikko
 1. Meillä oli kuvaajina toukokuun häissämme Marko ja Katri. Suosittelen! Erittäin ystävällistä palvelua, huomioivat meidän toiveemme ja olivat mukavan rennolla fiiliksellä mukana. Kuvista ja kiitoskorteista tuli todella kauniita.
 2. Vihkiminen oli klo 16, ei ollut iltapalaa, hyvin jaksettiin n. klo 2 asti jammailla. Kukaan ei olisi jaksanut mitään tod näk syödäkään enää illemmalla ruokailun jälkeen.
 3. Askartelujen teko jäi viime tippaan... eli älkää jättäkö viimeiselle viikolle mitään suurempaa/"muka" pienempää enää tekemättä. Meilläkin pienet häät, mutta yllättävästi yksinkertainenkin askartelu vei aikaa.
 4. Polarin sykemittarin! Erilainen lahja, koruja on ihan riittämiin
 5. Meillä oli häät Maikkulan kartanon päärakennuksessa, ja en voi muuta kuin antaa ruusuja paikalle.. Juhla onnistui täydellisesti ja ruoka oli erinomaista. Miljöö ainutlaatuinen, varsinkin jos häät on niin pienet, että päärakennukseen mahtuu. Henkilökunta oli ystävällistä ja ruokalistan saimme muokata haluamaksemme. Lisäksi Maikkulasta löytyy ihana romanttinen hääkammari, jonka hintaan kuuluu aamusauna ja ihana aamupala jokinäkymillä. Meidän lisäksemme ei liiterin puolella ollut häitä, pienemmissä tiloissa oli ohjelmaa, mutta emme juuri nähneet muita juhlijoita eikä ne siis haitanneet meidän juhlaamme. Onhan paikka kallis, mutta mielestäni joka pennin väärti. Lisäksi täytyy muistaa, että tilavuokraa ei ole erikseen. Meillä vieraat kustansivat loppuillasta juomansa itse.
 6. Kävin kampauksessa ja meikissä Parturi-Kampaamo Omassa, jossa kampauksen ja meikin teki Tuija (ystäväni suosittelema). Kampauksesta tuli juuri sellainen kuin olin toivonutkin, todella kaunis ja ihana! Kampaus pysyi erinomaisesti koko päivän ajan, ja vielä aamullakin oli tukka hyvin.. Meikki pysyi myös hyvin koko päivän, ei tarvinnut kuin lisäillä vähän huulikiiltoa. Hintakaan ei ollut paha, sisälsi myös koekampauksen (ei pelkkää suunnittelua), sekä alustavan koemeikin.
 7. Meille tuli kukat Kanervasta. Satuin osumaan tilatessani hääaleiltaan, joten saatiin muistaakseni -20% alennusta kukista. Täten hinta jäi alle 200e, sisälsi morsiuskimpun, sulhasen ja kahden bestmanin vieheet, 6 kpl pöytäkukka-asetelmia. Kimppuni oli sellainen kuin olin toivonutkin. Kukat pysyi muuten hyvin, mutta sulhasen viehe nuukahti pahasti jo kirkosta lähdettäessä (pioni), ja oli kyllä loppuillasta aika kaamea näky.. Omassa kimpussani oli pieni vesipussi, joka piti kukat erinomaisina juhlapaikalle saakka, jossa laitoinkin sen sitten maljakkoon.